- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
özlemişimKalp kalbe karşıdır balim:) ay kuzu hataya gittik bizimkiler le ne net var ne bsey zaten patladım sıkıntıdan :) direk soluğu burda aldım :) nasılsın kuzum
Allah tamamina erdirsin canim. Ekim 2012den beri beraberiz bizde canimBen Adana :) 3.5 sene oldu beraberiz 3sene sevgili dobemi oldu smdi sozLuyuz kuzum siz ne zamandır berabersiniz
Sağol balım ALLAH sizinde tamamını erdirsin hersey dilediğin gbi olsun hep mutlu olursunuz INŞALLAH kuzumAllah tamamina erdirsin canim. Ekim 2012den beri beraberiz bizde canim
BENDE özledim baby aynen kız kafayı dağıtamadim kafayı yedim.net yok die haha Ayy şu safak larim bi azalma rahatlıcam kuzumözlemişimiyi yapmışın bitanem kafayı birazda olsa dağıtmışsındır inşallahh :)
net olmayınca sanki hayat duruyo o kadar alıştıkki buraya bigün girmesem eksik hissediyorum :)
iyiyim çok şükür :)
Insallah yavrum hepimiz inşallah. .Sağol balım ALLAH sizinde tamamını erdirsin hersey dilediğin gbi olsun hep mutlu olursunuz INŞALLAH kuzum
INŞALLAH ah bde şu askerlik durumları bitseInsallah yavrum hepimiz inşallah. .
BENDE özledim baby aynen kız kafayı dağıtamadim kafayı yedim.net yok die haha Ayy şu safak larim bi azalma rahatlıcam kuzum
Bizimki daha gitmedi bile safak 365INŞALLAH ah bde şu askerlik durumları bitse
At kafadan bakim tutturmacan mi.dşafak kaç oldu canım ?
Kuzum ALLAH hepimize sabır versin ya bak 300 ler çok zor geçio ama 200 ler hemen geçer sıkma şimdiden canını burda teselli bula bula birbirimizden geçecek ALLAH İN izniyleBizimki daha gitmedi bile safak 365
Herşey gözümde büyüyor ya bakalim canim geçer insallah kazasiz belasiz Allahın izniyleKuzum ALLAH hepimize sabır versin ya bak 300 ler çok zor geçio ama 200 ler hemen geçer sıkma şimdiden canını burda teselli bula bula birbirimizden geçecek ALLAH İN izniyle
Başta öyle olur alışirsin ama canım ilk gittiğinde kaç geceler uyandım cnm sıkılır di ama insan alısiyör bide hemen zaman gecse:)Herşey gözümde büyüyor ya bakalim canim geçer insallah kazasiz belasiz Allahın izniyle
Alışmaktan baska care yok zaten canimBaşta öyle olur alışirsin ama canım ilk gittiğinde kaç geceler uyandım cnm sıkılır di ama insan alısiyör bide hemen zaman gecse:)
Aynen öyle cnm gülerek geçirelim hep sıkmayalım canimizi:)Alışmaktan baska care yok zaten canim
Oldu da bitti maşallah DiCez bitinceAynen öyle cnm gülerek geçirelim hep sıkmayalım canimizi:)
Aynen kız içecem öğün bittiğinde hahaOldu da bitti maşallah DiCez bitince
Bitsinde :) cok var mi sizin canimAynen kız içecem öğün bittiğinde haha
atarsa 277 kuzum çok var daha:),Bitsinde :) cok var mi sizin canim
Ayy varmış cidden canim Allah kavuştursun canim benim. Allah sabir versin bizede onlaradaatarsa 277 kuzum çok var daha:),
Yaa var daha Kasım 4de gitti Sağol kız iyi moral verdin ha bana bari mahsuscuktan az kaldı deseydin.d.dAyy varmış cidden canim Allah kavuştursun canim benim. Allah sabir versin bizede onlarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?