Dost aci soyler canim benim :)Yaa var daha Kasım 4de gitti Sağol kız iyi moral verdin ha bana bari mahsuscuktan az kaldı deseydin.d.d
Şaka yapıyorum cnm :) burda en motivasyonu yüksek olan benim canım sıkılmaz kolay kolay.dDost aci soyler canim benim :)
hadi ya :) bende çok çabuk üzülebilirim hihihi :))Şaka yapıyorum cnm :) burda en motivasyonu yüksek olan benim canım sıkılmaz kolay kolay.d
Ben guldurrum cnm .dhadi ya :) bende çok çabuk üzülebilirim hihihi :))
7sinde buralarda çok ağlaşacağım canım beklerim :)Ben guldurrum cnm .d
Tamam cnm buralarda olurum:)7sinde buralarda çok ağlaşacağım canım beklerim :)
Oyy denizimmmmmmmmDamla hanımmmm
Nerdesin sen kuşum yaaa çok merak ettim seniiiOyy denizimmmmmmmm
iyi akşamlaarrr :)İyi akşamlarrr balllarrr
Bebis sorma ya hataya gittik net yok bsey yok patladım kz :) iyiyim çok şükür zeytin gözüm bunu bnm demem lazımdı kz haha.d sen naslsn balimNerdesin sen kuşum yaaa çok merak ettim seniiiİnsan bi haber verir ben giremiycem bi süre diye Nasılsın görüşmeyeli zeytin gözümmmmm iyimisinnn?
Iyi akşamlar tatlim:)İyi akşamlarrr balllarrr
Sevgi hatunummmmm nasılsııııın?hayırlı akşamlar pollyannaam
İyiyim bende allaha çok şükür bebeğimmmm bıraktığın gibiyizzzBebis sorma ya hataya gittik net yok bsey yok patladım kz :) iyiyim çok şükür zeytin gözüm bunu bnm demem lazımdı kz haha.d sen naslsn balim
Özgemmm hayırlı akşamlar tatlımmmn nasılsın?İyi akşamlarrr balllarrr
iyiyim güzellik sen nasılsınSevgi hatunummmmm nasılsııııın?
İyiyim bende allaha çok şükür bebeğimmmm bıraktığın gibiyizzzYarın aydına gidicem allah nasip ederse.. Ailemi görücem.. Ankaradan teyzemler gelmiş hep beraber güzel bi haftasonu geçiricez inşallah
Özgemmm hayırlı akşamlar tatlımmmn nasılsın?
Sevindim balın dolu dolu geçir ailenle:) kz atarsa 277 oldum iyimi:))Sevgi hatunummmmm nasılsııııın?
İyiyim bende allaha çok şükür bebeğimmmm bıraktığın gibiyizzzYarın aydına gidicem allah nasip ederse.. Ailemi görücem.. Ankaradan teyzemler gelmiş hep beraber güzel bi haftasonu geçiricez inşallah
Özgemmm hayırlı akşamlar tatlımmmn nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?