2014 Yarenleri! :)

Kaç yaşındasın canım yeni mezunmusun ? Bende ilk buraya girdiğimde işsizdim hem asker bekleyip hem işsiz olmak çok zor bilirim o duyguları ama sabret çıkar seninde kısmetin bir yerden hayırlısıyla
21 yaşındayım canim bu sene mezun oldum. Zor gunler benide bekliyor sizinki kısa dönem galiba :))

21 yaşındayım canim bu sene mezun oldum. Zor gunler benide bekliyor sizinki kısa dönem galiba :))

Kısa dönem canım 34 günümüz kaldı hayırlısıyla Sizin uzun dönemmi ? nereye düştü ? Ne mezunusun ? Ben bu kadar meraklı olmayı nerden öğrendim

İyiyim kuşummm bendeee rabbime hamdolsunn Yarın memleketceğizime gidiyorum çok mutluyummm

Ooo süper bebeğimmmmm Bizimkide atarsa 260 200ler hızlı ilerliyo kııııııııııız

Yeşommmmmm
Aynen balım sevgi çok gol moral verdi ama şafağı mi söyleyince oo daha çok var cidden dedi kız. D.d. pis sevgi .d

Biz 5 buçuk yıldır birlikteyiz canım :) Henüz daha resmi bir şey yok aramızda askerden dönünce kısmetse olucak :) Siz kaç yıldır berabersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…