21 yaşındayım canim bu sene mezun oldum. Zor gunler benide bekliyorKaç yaşındasın canım yeni mezunmusun ? Bende ilk buraya girdiğimde işsizdim hem asker bekleyip hem işsiz olmak çok zor bilirim o duyguları ama sabret çıkar seninde kısmetin bir yerden hayırlısıyla
Iyiyim güzelliğimmm sen nasılsınNasılsınnn bebişimm
21 yaşındayım canim bu sene mezun oldum. Zor gunler benide bekliyorsizinki kısa dönem galiba :))
Iyiyim güzelliğimmm sen nasılsın
Zor valla işi cidden bu dönemde bizimle ugrasmak zor hak veriyorum onlara :) benimkide hormonların seni ele geçiriyor diyoÇok gerginim adet olucam herhaldeCeyhun a patlıyorum Aybaşı geliyo birtanemm sorun yok bağır çağır diyo
Lojistik mezunuyum canim uzun dönemKısa dönem canım 34 günümüz kaldı hayırlısıylaSizin uzun dönemmi ? nereye düştü ? Ne mezunusun ? Ben bu kadar meraklı olmayı nerden öğrendim
Lojistik mezunuyum canim uzun dönemistanbul canim acemi birligi
Yeeeeşimmtoşummm nasılsınnn ?
Biraz hastayımmm bebeğimmmm mehtap sayıyoruz gerginimmmSen nasılsınnn özledim seni
Yaa amcam rahatsız di onu görmeye gittik tatlım bnde sizi cok özledim kzzÇok merak ettik seni bebeğimmm naptın hatayda
Zor valla işi cidden bu dönemde bizimle ugrasmak zor hak veriyorum onlara :) benimkide hormonların seni ele geçiriyor diyo
Amcam rahatsız di kizz görmeye gittik:)Hatayda ne işin vardııı kızzz
Aaaa istanbul canım ne güzel işte hayırlısıyla rahat bir yere düşsünde uzun kısa farketmiyor ccanım geçiyor zaman bir şekilde geçmek zorunda yanii[/QUOTE
Aynen canim geçmek zorundaAaaa istanbul canım ne güzel işte hayırlısıyla rahat bir yere düşsünde uzun kısa farketmiyor ccanım geçiyor zaman bir şekilde geçmek zorunda yaniiacemisi istanbulda bakalim usta birliği nereye çıkacak. Sen neler yapıyorsun ne zamandir berabersiniz :)
Aynen balım sevgi çok gol moral verdi ama şafağı mi söyleyince oo daha çok var cidden dedi kız. D.d. pis sevgi .dİyiyim kuşummm bendeee rabbime hamdolsunnYarın memleketceğizime gidiyorum çok mutluyummm
Ooo süper bebeğimmmmmBizimkide atarsa 260 200ler hızlı ilerliyo kııııııııııız
Yeşommmmmm
Aynen canim mahrem falan da kalmadi biliyolar herseyi :)) heheh canimsin hayırlısıyla temelli kavusacaksiniz :)Bi de bi mehtap sıkıştırıyor ikimizi deKavuşmadan rahat yok bize Adamlar da alıştı artık
E çok var napayımAynen balım sevgi çok gol moral verdi ama şafağı mi söyleyince oo daha çok var cidden dedi kız. D.d. pis sevgi .d
:)) Yok kizz aşk olsun şaka. Yapyorum ha balım ciddiye alma :) sen değil pis ben.d.dE çok var napayımpis ben :)
2 seneyi gecti canim bizimde :)Biz 5 buçuk yıldır birlikteyiz canım :) Henüz daha resmi bir şey yok aramızda askerden dönünce kısmetse olucak :) Siz kaç yıldır berabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?