Sen beni hoş gör kime dediğini anlamadım daaakim kiimmm? kuzu iş çıkışı malum kafam kazan gibi anlayamadım hoş gör
Hahaha yerim seni kizAzıcık kalmış
beloved kuzum tanışamamıştıkta bizSen beni hoş gör kime dediğini anlamadım daaa
Balım siz uzun dönemiydiniz senin az kaldı ya sana öyle geliyor. Biliyormus ne demezsin .d.dDarısı sizin başınıza kuzucummm her şafak bir gün bitmeye mahkumdur
Napayim balım basim zonkluyor .d sen napyonnapıyosun bebeğiim?
Bende hatirlamiyom rumuzlar fotoğraflar karışıyor kafamdabeloved kuzum tanışamamıştıkta bizseninle tanıştık sanki ama hatırlamıyorum da heee ah bu kafam
Sağol balım bende seni motive edecem 7gün sonra byle zamanımız bitecek INSALLAH:)Canim motive edeyim seni dedim
Inşallah bebeğimmmSağol balım bende seni motive edecem 7gün sonra byle zamanımız bitecek INSALLAH:)
Aynen canim mahrem falan da kalmadi biliyolar herseyi :)) heheh canimsin hayırlısıyla temelli kavusacaksiniz :)
Kız demedin mi 5gün kaldı die anlamdim bn bsey yeşiMim. DBilsinler zaten nelerle uğraşıyoruz anlasınlarTemelli kavuşmaya daha var
Iyiyim çok şükür sarisinim sen nasilsn:)
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır yavvruumm :)Bilsinler zaten nelerle uğraşıyoruz anlasınlarTemelli kavuşmaya daha var
geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine, napayım anneler günü kartı örneği hazırlıyorumNapayim balım basim zonkluyor .d sen napyon
canım Bursadayım 20 yaşındayım anaokulu öğretmeniyim sevdiceğim Gesi/Kayseride asker 94/2 tertibiz şafak atarsa 91 bu kadarBende hatirlamiyom rumuzlar fotoğraflar karışıyor kafamda
ay benimki çok kesin bir dille göndermememi söyledi ama göndermek istiyorum of ofKızlar sevgililer gününde bsey yolliyaCak misiniz sevdiğiniz e yollicaksaniz neler yollicaksiniztekerlem e gibi oldu. D.d
Tanismamisiz canim :) Allah kavustursun az kalmış vallaaa :)geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine, napayım anneler günü kartı örneği hazırlıyorum
canım Bursadayım 20 yaşındayım anaokulu öğretmeniyim sevdiceğim Gesi/Kayseride asker 94/2 tertibiz şafak atarsa 91 bu kadar
ay benimki çok kesin bir dille göndermememi söyledi ama göndermek istiyorum of of
Sağol balım dikkat ederim sana da kolay gele:) kuzu sorma bnm ki de istemiyor gönderme diyor ama bende çok istkyorumgeçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine, napayım anneler günü kartı örneği hazırlıyorum
canım Bursadayım 20 yaşındayım anaokulu öğretmeniyim sevdiceğim Gesi/Kayseride asker 94/2 tertibiz şafak atarsa 91 bu kadar
ay benimki çok kesin bir dille göndermememi söyledi ama göndermek istiyorum of of
Sağol balım dikkat ederim sana da kolay gele:) kuzu sorma bnm ki de istemiyor gönderme diyor ama bende çok istkyorumgeçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine, napayım anneler günü kartı örneği hazırlıyorum
çok şükür kuzumm sende durumlar nedir :)Tanismamisiz canim :) Allah kavustursun az kalmış vallaaa :)
sağol kuzucum ya ne bileyim bir de bizim yıldönümü ve doğum günü de aynı ay içinde ama 3ünde de ısrarla bir şey gönderme dedi napıcam bilmiyorumSağol balım dikkat ederim sana da kolay gele:) kuzu sorma bnm ki de istemiyor gönderme diyor ama bende çok istkyorum
Neyyy yeşimmimmm ne süper bi haber böyle 5 miiiiiKuzummm çok sevindim hayırlısıyla kavuşunnn
Aman canım akşam erkenden yatıp uyuyprum tavuklar gibi
Kız demedin mi 5gün kaldı die anlamdim bn bsey yeşiMim. D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?