2014 Yarenleri! :)

Kızlar sevgililer gününde bsey yolliyaCak misiniz sevdiğiniz e yollicaksaniz neler yollicaksiniz tekerlem e gibi oldu. D.d

Napayim balım basim zonkluyor .d sen napyon
geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine, napayım anneler günü kartı örneği hazırlıyorum
Bende hatirlamiyom rumuzlar fotoğraflar karışıyor kafamda
canım Bursadayım 20 yaşındayım anaokulu öğretmeniyim sevdiceğim Gesi/Kayseride asker 94/2 tertibiz şafak atarsa 91 bu kadar
Kızlar sevgililer gününde bsey yolliyaCak misiniz sevdiğiniz e yollicaksaniz neler yollicaksiniz tekerlem e gibi oldu. D.d
ay benimki çok kesin bir dille göndermememi söyledi ama göndermek istiyorum of of

Tanismamisiz canim :) Allah kavustursun az kalmış vallaaa :)

Sağol balım dikkat ederim sana da kolay gele:) kuzu sorma bnm ki de istemiyor gönderme diyor ama bende çok istkyorum

Sağol balım dikkat ederim sana da kolay gele:) kuzu sorma bnm ki de istemiyor gönderme diyor ama bende çok istkyorum

Tanismamisiz canim :) Allah kavustursun az kalmış vallaaa :)
çok şükür kuzumm sende durumlar nedir :)
sağol kuzucum ya ne bileyim bir de bizim yıldönümü ve doğum günü de aynı ay içinde ama 3ünde de ısrarla bir şey gönderme dedi napıcam bilmiyorum

Neyyy yeşimmimmm ne süper bi haber böyle 5 miiiii Kuzummm çok sevindim hayırlısıyla kavuşunnn
Aman canım akşam erkenden yatıp uyuyprum tavuklar gibi

Aminnnn bebeğimmm sizin de şafak ne kadar azalmış öyleee Nişanda karşılıklı oynaşcaz mıııı az kaldııı

Kız demedin mi 5gün kaldı die anlamdim bn bsey yeşiMim. D

Mehtap 5 yavrucummmm şafak atarsa 190

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…