2014 Yarenleri! :)

İyiyim ben de fıstığımmmm mehtap sayıyorummm Sevgililer gününde yanyana olucaz nasipse Sen de hediye mektup birşeyler yolla bebeğimmm moral olur
Kız bende sandim tezkereyı alıyor 5gune :) anladım kuzum çok sevindim adına dolu dolu geçirin:) kız istemiyor bişey yollamami yaaa

Mersindeyim canim 21 yaşındayım uzun dönem yapacak erkek arkadaşım 2 yıldır beraberiz :) lojistik mezunuyum issizim

çok şükür kuzumm sende durumlar nedir :)

sağol kuzucum ya ne bileyim bir de bizim yıldönümü ve doğum günü de aynı ay içinde ama 3ünde de ısrarla bir şey gönderme dedi napıcam bilmiyorum
Bizimde 1 ay arayla Şubat Sevgililer günü Mart ta yıl donumumuz:) napm bnde bilmiorm kuzum yaaa

Kız bende sandim tezkereyı alıyor 5gune :) anladım kuzum çok sevindim adına dolu dolu geçirin:) kız istemiyor bişey yollamami yaaa

Sen buralara gelmeyeli bizi unutmuşsun İnşallah güzelce değerlendirebiliriz bebeğimmm , benimki de istemezdi göndermemi yaa niye böyle yapıyolar

Aminnnn bebeğimmm sizin de şafak ne kadar azalmış öyleee Nişanda karşılıklı oynaşcaz mıııı az kaldııı

Mehtap 5 yavrucummmm şafak atarsa 190
. Aticaz karşilikli gobecikleri az kaldi kuzucum insallah ya nişan bu sene olurmu ki aceba cok zor ya sozu yapalimda biz once sizinkinde oynariz belki ilk

Hoooof te
çok şükür kuzumm sende durumlar nedir :)

sağol kuzucum ya ne bileyim bir de bizim yıldönümü ve doğum günü de aynı ay içinde ama 3ünde de ısrarla bir şey gönderme dedi napıcam bilmiyorum
Hoooof telefonla yazmaktan nefret ediyom yazdim ama cevap yanlış yere gitmiiss

Sen buralara gelmeyeli bizi unutmuşsun İnşallah güzelce değerlendirebiliriz bebeğimmm , benimki de istemezdi göndermemi yaa niye böyle yapıyolar
Kız unutkanlik çok bende haha aynen yaa oyunlar işte :/ izin verseydi iki küçük araba wosvogen Ardas yapıyor süslüyor isim yaziyor içinde not kalıyor koltuklarda onu yollicaktim:)

Bizimde 1 ay arayla Şubat Sevgililer günü Mart ta yıl donumumuz:) napm bnde bilmiorm kuzum yaaa
14 Şubat Sevdicekler Günü 24 Şubat yıldönümümüz 27 Şubat sevdiceğin doğum günü
Mersindeyim canim 21 yaşındayım uzun dönem yapacak erkek arkadaşım 2 yıldır beraberiz

Yanagimi öptün farzediyorum canim :)

Hoooof te

Hoooof telefonla yazmaktan nefret ediyom yazdim ama cevap yanlış yere gitmiiss
ne zaman gidiyor kuzumm erkek arkadaşın? olsun ben gördüm cevabını kuzum

Kız unutkanlik çok bende haha aynen yaa oyunlar işte :/ izin verseydi iki küçük araba wosvogen Ardas yapıyor süslüyor isim yaziyor içinde not kalıyor koltuklarda onu yollicaktim:)
14 Şubat Sevdicekler Günü 24 Şubat yıldönümümüz 27 Şubat sevdiceğin doğum günü

ne zaman gidiyor kuzumm erkek arkadaşın? olsun ben gördüm cevabını kuzum
Onu sayar Sam dur bnde baslayim. D Şubat Sevgililer günü Mart yıldönümü nisan doğum günü Mayıs anneler günü haziran babalar günü bittim.d.d

. Aticaz karşilikli gobecikleri az kaldi kuzucum insallah ya nişan bu sene olurmu ki aceba cok zor ya sozu yapalimda biz once sizinkinde oynariz belki ilk

Olur bebeğimmm daha bahar var yaz var sonbahar var kış var Bebeğimmm bizimki bu sene olmaz mümkün değil sıra sizde Çerkezköye mi gelcez kızzz

7sinde teslim olacak canım
nereye gidecek nasipse hayatım
oyy oy bitmişiz biz

Romantikkk Damlacanımmm Fikir süper bunu gelince de yapabilirsin

yesmceyhn .!.:
Olur bebeğimmm daha bahar var yaz var sonbahar var kış var Bebeğimmm bizimki bu sene olmaz mümkün değil sıra sizde Çerkezköye mi gelcez kızzz
Eee nişanda mecbur gelceniz ama dugunde Ben gelcem oraya yamacina kiz bi gorusemedikkk senlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…