2014 Yarenleri! :)

yavrularim bitanelerimmmmm kuzuuuuularinmmmmm basta denizimmmm basagimmmm damlammm pofiiiim ozgemmmm yesimimmm nidammm sevgimmm ve yazmayi unuttugummmm herkesee cok cok cok tesekkur ederimmm zor zamanlarimizda destek olduk birbirimizee hepinizi cok cok seviyorummmmm erdim tezkeresini aldi cok sukurr suan evinde yataginda kurban oldugumm :) birazdan gorcem skypeta amacim sizi uzmek degil gercekten ama birlikte acimizi da paylastik sevincimizi de paylasalim..
allah hepinizin askerlerini sag saglim yuvalarina ailelerine sizlere kavustursun insallllahhhh bu gece hepinizin askerine bir kez daha dua edicemm.. iyi geceler balllarimmmmm

Caniiim benim güzelliğim gözün aydin darısı hepimize inşallah :) çok öpüyorum seni iyi geceler güzellik

ayyyy cokkkk sevindimmmm yuppiiiii zor günler geride kaldiiii darısı basimiza balimmm

Caniiim benim güzelliğim gözün aydin darısı hepimize inşallah :) çok öpüyorum seni iyi geceler güzellik
saol bebgimmm bende cok opuyorum seviyorum seni :) iyi gecelerr muahhh
ayyyy cokkkk sevindimmmm yuppiiiii zor günler geride kaldiiii darısı basimiza balimmm
saol basagimmmm :) aminnnnnn insallahhhh balimmm :) iyi geceleeer muahhhhhg

Demetimmmm okdr çok duygulandımki gözümden gözyaşım geldiiiiiMutluluktan amaaaaaa.. Gözünaydın bitanemmmmmm Hamdolsun bugünlerinizeeeeeee.. Daha güzel günleriniz olsun inşallah canım arkadaşımmmmmm.. Şimdi yeni maceralar başlıycakkkkk allahın izniyleeee.. bakalım bu yolda neler yaşıycazzzz.. Seni çoook seviyorummmm

MissPeaceful bitanemm öyle duygulandimkii.. Birlikte ciktik bu yola bak aramizda ilk kavuşan sen oldun sirayla hepimiz kavisacagiz allahin izniyle gozunaydin canim bir an once kavusun ve birdaha hiiiiiccc ayrilmayinn hayatinizda hep mutluluk olsun

Günaydın yarenlerrr

Bende çok şükür iyiyim balım kız MASALLAH elinden iyi iş gelio ha nasıl yaptın onlari:)

Ben yapmadım resimleri netten buldum tatlım yapıyorum başladım modellere bende bitince atarım buraya da
Kolay gelsin balim bitsinde romantik romantik anlarda kullan
Sağol kuzucum ay inşalllahhhhhh
evet canım tanışmamıştık bahseder misin kendindenn? sevdiceğim izindeydi o yüzden kayıplardaydım da
22 Yaşında İstanbul'dayım İzmit ' deki biricik sevdiceğini Ağrı ya göndermiş özel sektörde hayata isyan eden bir yandan da açıköğretim ile veterinerlik okuyan biriyim sen tatlım

Demetimmmmm çok şükür bugünümüze bu son ayrılığınızdı bitti gitti çok şükür, Rabbim daha da güzel günler nasip etsin daha da güzel haberler paylaşalım birlikte Allah'ım bir daha ayırmasın bebeğimmm
Askerlik bitti diye bizi unutma gel yine bizi avut, geçecek kızlar üzülmeyin de Darısı başımıza kızlarrrr

günaydınnnnn güzellerimmmm
bu akşam kayınvalideme gidiyorum orada kalacam bu nidenlee haftasonu sizinle olamıcamm beni özleyin olur mu ben sizi çoookkkk özliycemmm

günaydınnnnn güzellerimmmm
bu akşam kayınvalideme gidiyorum orada kalacam bu nidenlee haftasonu sizinle olamıcamm beni özleyin olur mu ben sizi çoookkkk özliycemmm
Günaydın tatlımmm ya beni de arkadaşım İzmit e çağırıyor gitsem mi gitmesem mi bilemedim

Eki Görüntüle 1394429 kizlar çok boş oldu ya istedigim gibi olmadi başka ne ekleyebilirim yardim edin lutfen

bebek pudrası ekleyebilirsin bebeğimmm hem ayakkabıdaki teri alıyor, hem de eğer sevdiceğinin aşırı terlemesi varsa ( benim sevdiceğin var da ) işe yarıyor..
şampuan da çabuk biten birşey olduğu için onu da ekleyebilirsin

Romantikkk Damlacanımmm Fikir süper bunu gelince de yapabilirsin
Kuzum bak bi örneğini atım sana arkadaş yapmış sevgilisine Nasıl bundan yaptırmayı dusunyorum sarı lacivert renginde one damla cam arkada 01 dc 1907 falan:)) iç koltuklarda not bak dikkat et içine katılmış bunda

Eklentiler

• IMG-20150129-WA0014.webp
    29 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…