Caniiim benim güzelliğim gözün aydin darısı hepimize inşallah :) çok öpüyorum seni iyi geceler güzellikyavrularim bitanelerimmmmm kuzuuuuularinmmmmmbasta denizimmmm basagimmmm damlammm pofiiiim ozgemmmm yesimimmm nidammm sevgimmm ve yazmayi unuttugummmm herkesee cok cok cok tesekkur ederimmm zor zamanlarimizda destek olduk birbirimizee hepinizi cok cok seviyorummmmm erdim tezkeresini aldi cok sukurr suan evinde yataginda kurban oldugumm :) birazdan gorcem skypeta amacim sizi uzmek degil gercekten ama birlikte acimizi da paylastik sevincimizi de paylasalim..
allah hepinizin askerlerini sag saglim yuvalarina ailelerine sizlere kavustursun insallllahhhhbu gece hepinizin askerine bir kez daha dua edicemm.. iyi geceler balllarimmmmm
ayyyy cokkkk sevindimmmm yuppiiiiiyavrularim bitanelerimmmmm kuzuuuuularinmmmmmbasta denizimmmm basagimmmm damlammm pofiiiim ozgemmmm yesimimmm nidammm sevgimmm ve yazmayi unuttugummmm herkesee cok cok cok tesekkur ederimmm zor zamanlarimizda destek olduk birbirimizee hepinizi cok cok seviyorummmmm erdim tezkeresini aldi cok sukurr suan evinde yataginda kurban oldugumm :) birazdan gorcem skypeta amacim sizi uzmek degil gercekten ama birlikte acimizi da paylastik sevincimizi de paylasalim..
allah hepinizin askerlerini sag saglim yuvalarina ailelerine sizlere kavustursun insallllahhhhbu gece hepinizin askerine bir kez daha dua edicemm.. iyi geceler balllarimmmmm
saol bebgimmm bende cok opuyorum seviyorum seni :) iyi gecelerr muahhhCaniiim benim güzelliğim gözün aydin darısı hepimize inşallah :) çok öpüyorum seni iyi geceler güzellik
saol basagimmmm :) aminnnnnn insallahhhh balimmm :) iyi geceleeer muahhhhhgayyyy cokkkk sevindimmmm yuppiiiiizor günler geride kaldiiii darısı basimiza balimmm
yavrularim bitanelerimmmmm kuzuuuuularinmmmmmbasta denizimmmm basagimmmm damlammm pofiiiim ozgemmmm yesimimmm nidammm sevgimmm ve yazmayi unuttugummmm herkesee cok cok cok tesekkur ederimmm zor zamanlarimizda destek olduk birbirimizee hepinizi cok cok seviyorummmmm erdim tezkeresini aldi cok sukurr suan evinde yataginda kurban oldugumm :) birazdan gorcem skypeta amacim sizi uzmek degil gercekten ama birlikte acimizi da paylastik sevincimizi de paylasalim..
Bende çok şükür iyiyim balım kız MASALLAH elinden iyi iş gelio ha nasıl yaptın onlari:)
Sağol kuzucum ay inşalllahhhhhhKolay gelsin balim bitsinde romantik romantik anlarda kullan
22 Yaşında İstanbul'dayım İzmit ' deki biricik sevdiceğini Ağrı ya göndermiş özel sektörde hayata isyan eden bir yandan da açıköğretim ile veterinerlik okuyan biriyimevet canım tanışmamıştık bahseder misin kendindenn? sevdiceğim izindeydi o yüzden kayıplardaydım da
yavrularim bitanelerimmmmm kuzuuuuularinmmmmmbasta denizimmmm basagimmmm damlammm pofiiiim ozgemmmm yesimimmm nidammm sevgimmm ve yazmayi unuttugummmm herkesee cok cok cok tesekkur ederimmm zor zamanlarimizda destek olduk birbirimizee hepinizi cok cok seviyorummmmm erdim tezkeresini aldi cok sukurr suan evinde yataginda kurban oldugumm :) birazdan gorcem skypeta amacim sizi uzmek degil gercekten ama birlikte acimizi da paylastik sevincimizi de paylasalim..
Günaydın tatlımmmgünaydınnnnn güzellerimmmm
bu akşam kayınvalideme gidiyorum orada kalacam bu nidenlee haftasonu sizinle olamıcamm beni özleyin olur mu ben sizi çoookkkk özliycemmm
Günaydın tatlımmmya beni de arkadaşım İzmit e çağırıyor gitsem mi gitmesem mi bilemedim
İyiyim çok şükür tatlım sen nasılsınnasılsın bebeğimmmgit canım neden evde oturcaksın değişiklik olur
Eki Görüntüle 1394429 kizlar çok boş oldu ya istedigim gibi olmadi başka ne ekleyebilirim yardim edin lutfen
Eki Görüntüle 1394429 kizlar çok boş oldu ya istedigim gibi olmadi başka ne ekleyebilirim yardim edin lutfen
Kuzum bak bi örneğini atım sana arkadaş yapmış sevgilisine Nasıl bundan yaptırmayı dusunyorum sarı lacivert renginde one damla cam arkada 01 dc 1907 falan:)) iç koltuklarda not bak dikkat et içine katılmış bundaRomantikkk DamlacanımmmFikir süper bunu gelince de yapabilirsin
İyiyim çok şükür tatlım sen nasılsınya dimi bi de orda beğendiğim mağaza var gitmişken orayı da ziyaret ederim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?