2014 Yarenleri! :)

Canim eczaneye sordum yok dedi normal yara bandi alin dedi. Şampuan olabilir aslinda da ağır olur burdan alip goturecek ya canim. Asiri bi terlemesi yok ama orda olur mutlaka. Baska ne olabilir bebeğim hic icime sinmedi

bayıldımmmm bunlara damlammmm süper fikir ya evlenince tv ünitesine koyulur itinayla ama biz sevdicekle nazar boncuğunu sevmiyoruz ben koydurmazdım bi de gelinin arabasındaki uğur böcükleri birazcıkk büyük kaçmışş sanki he

Demetimm çok sevindim kuzum yaa ALLAH kavuştur du sonunda çok şükür sizi darısı dedgin gbi bizim ve askere gidecek olan yarenlerinn başına olsun balım sende iyiki varsın iyiki tanıdık seni destek oldun zor zamanımız da arada gel kuzum bizi sensiz bırakma olurmu kiz:)

Canim eczaneye sordum yok dedi normal yara bandi alin dedi. Şampuan olabilir aslinda da ağır olur burdan alip goturecek ya canim. Asiri bi terlemesi yok ama orda olur mutlaka. Baska ne olabilir bebeğim hic icime sinmedi

bebeğimm ben giderken herbişeyini koydum koca paket ıslak mendil aldım bu ne aşkımm napıyosun dedi oraya gitti iyiki almışız ihtiyacımı gördü dedi, çünkü uzun bi süre çarşıya çıkamamıştı
acemilikte herşeyi veriyorlar zaten ustaya giderken bundan detaylı bi paket hazırlarsın

Ya canim kutuyu bile gotureceginden supheliyim hepsi erkek ya başkasının gormesinden cekinebilir diye..
Kız olsun maksat kendi eli de görsün onları götürmese de olur kutuyu:) ama iyi düşünmüşsun onları alarak çorap çok lazım olyor hemen hemen her değişmek zorunda kalıyor lar ordanda alabilrsn

Kız nazar boncuğu gerekli nazar değmesin die :)) Uğur böceğinde küçük yaptıritim. Kuzum bnde bu kaba olmus:) kız bn alsam bile göndermicem çalınir orda bn düşündüm slot hazırlayyım resmini çekerim slayt ta görür öyle iyi olmazmi kendi resimlerimz bde müzik ayarlaYM Dior m nasıl fikir bde kartondan not yazarim çekilirm öyle onuda kat rim DHA değişik fikirler sunarsaniz onuda uyguladım. D.d

Acemilikte ne veriyolar ne vermiyolar canim bi daha paket hazırlamam galiba canim baska bisey alirim o zaman simdi herseyini alayim diyorum da annesi gille konusamadim onlar ne aldılar ne almadılar hiç bilmiyorum

Kız olsun maksat kendi eli de görsün onları götürmese de olur kutuyu:) ama iyi düşünmüşsun onları alarak çorap çok lazım olyor hemen hemen her değişmek zorunda kalıyor lar ordanda alabilrsn
Evet corap ekleyeyim o zaman canim bide bebek pudrasi başkaaaa ?

Canim bide sen neye koydun? Ben hediye kutusu aldim da saçma mi?

Güzellikleeeeer hepinize denizli otogarından slmlarımı yolluyoruuuum Birazdan otobüsüm gelicek ve ben canım memleketime yola çıkıcammm Pazar günüde kayınvalidecik ve kayınbabacıkın yanına gidicemmmm Hiyuuuuuuu

çok şükür bende iyiyim bebeğimmm, 2 saat sonra yola çıkıcam nasipse bak bak yine alışveriş düşünüyoruzz
hayırlı yolculuklar tatlım şimdiden dikkat et kendine çok özletme bizi sensiz çok bırakma yokluğuna alıştırma
ahahaha ay napayım ya üniversite o mağazadan çok giyiniyordum malları çok iyi oluyo

Iclik almayi dusunmedim valla canim bbakayım bi. Az da kaldi ya 1 haftamiz var
Kuşum bnimmmm çok dert etme kendine askeriyede ihtiyacı olabilicek herşeyi veriyolar zaten.. Kulak tıkacına kadar herbişeyiiii.. Çamaşır yıkama konusunda zorluk yaşamazsa bizimki gibi valizi aynen geri getirir snra Kiii inşallah sorun yaşamaz bitanemmmm

Yaa boşuna mı aldım ben bunları (

Acemilikte ne veriyolar ne vermiyolar canim bi daha paket hazırlamam galiba canim baska bisey alirim o zaman simdi herseyini alayim diyorum da annesi gille konusamadim onlar ne aldılar ne almadılar hiç bilmiyorum

beyaz sabun diş macunu şampuan diş fırçası hepsini veriyorlar yavrucumm.. bebeğimm ustaya giderken yine böyle bir pakete ihtiyacınız olacak ama sen hediye olarak almazsın tabi alışveriş yaparken çantasını hazırlarken alırsınız biz öyle yaptık

hayırlı yolculuklar tatlım şimdiden dikkat et kendine çok özletme bizi sensiz çok bırakma yokluğuna alıştırma
ahahaha ay napayım ya üniversite o mağazadan çok giyiniyordum malları çok iyi oluyo

teşekkür ederim fıstığımmm beni unutmayın yokluğuma alışmayın heeeemen çünkü bu kısa ayrılıktan sonra bir de izin serüvenimiz başlayacak aklımı çelmee hee alışverişe İzmit e mi gidelim onu mu istiyosunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…