- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Burdayız bebeğim tamamKızlar gelecem dayıgl geldi biyere gtmeyın gelecem denizim Pofusum Sevgosum. yesoomum. d.d
Özlediiiikkk tabiiki. Noldu canım hayırdır kim sıktı canimizin caniniselam kzlaaaar beni özlediniz mi bakaym :)) Bazı canımı sıkan nedenlerden dolayı tatili yarıda kesip evime dondum .. sizler neler yaptınız nasılsınız :)denizlililili askıtellam naptn ya hıc özlemedn beni demi
yirim senin canınıKiz aktif olduğunu görmedim aklıma geldin valla canım
h.buldumm bal suratlımmm iyiyim sen nasılsınBende gitmeden önce bi kötü oluyodum ayrı kalıcaz birbirimizden diye bide seviniyodum askerlik engelimiz ortadn kalkıcak diye:) böyle hissetmen normal bebeğim ama ona yansıtma sakın tamam mı?
hoşgeldin tatlışımmmmm nasılsınnnnnnnn
hay canım benim ahanda bekliyom çabucak gel .dKız ayrılma biyere gelecm.d
Ayyy bismillahhh bu kdr oluuuur daha az önce içimden seni geçirmiştim kız Beeeeenselam kzlaaaar beni özlediniz mi bakaym :)) Bazı canımı sıkan nedenlerden dolayı tatili yarıda kesip evime dondum .. sizler neler yaptınız nasılsınız :)denizlililili askıtellam naptn ya hıc özlemedn beni demi
yirim senin canınıyazsaydın ya mutlaka dönerdim balımm[/QUOTE
biliyorum bebegim aklim yerinde değil aklima geldi sonra bişey oldu çıkmış aklımdan. Napıyosun nasılsın
İyiyimmm bebeğimmmm seni gördüm daha iyi oldummmmm:)h.buldumm bal suratlımmm iyiyim sen nasılsın
Noldu kiz sinirlendirdi mi seniiyiyim canım benim öküzün suratını çekcem bi stres atayım dedim ahaha
Öküzün suratı ni demek kıziyiyim canım benim öküzün suratını çekcem bi stres atayım dedim ahaha
Ayyy bismillahhh bu kdr oluuuur daha az önce içimden seni geçirmiştim kız BeeeeenBunun üstüne senin yazdığını gördüm bi tuhaf oldum.. Çoook özledim seni kankeytommmm nasılsınnnn? Neler oldu tatildeeee? Niden yarıda kestiiiin?
Özlediiiikkk tabiiki. Noldu canım hayırdır kim sıktı canimizin canini
Kizdirdi diye okuz diyom yaÖküzün suratı ni demek kız
Okudum canim sıkma canini keşke bekleseydin biraz duzelirdi belkiay yazdm kz etıketlemeyı unuttm seni :) yukarda yorumda yazdm :)
Kıyamamki bebeğim yaaaHadiiiiii kalp kalbe karsı desene :) Ya kuzum aslında özetin özeti geçecem annemle tartsmstk sinirlenmişti baya sora annemle babam konusurken benım bırıyle gorustugumu soyledı tabi bunu sakin bi şekilde değil yani az cok tahmın et işte nasıl bı sekılde soyledgnı .. sora babam yanıma geldı kmle gorusuosun kızım fln dedı bıse demedı ama ben cook agladm sora esyalarımı toplayp evime dondumÇok uzuldm annemn boyle yapmasına ..
Ne yaptiKizdirdi diye okuz diyom ya
Ben sinirlenmedim o kizdi ahahaNoldu kiz sinirlendirdi mi seni
Hoşgeldin canim :)Hayırlı akşamlar canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?