2014 Yarenleri! :)

h.buldumm bal suratlımmm iyiyim sen nasılsın

Ayyy bismillahhh bu kdr oluuuur daha az önce içimden seni geçirmiştim kız Beeeeen Bunun üstüne senin yazdığını gördüm bi tuhaf oldum.. Çoook özledim seni kankeytommmm nasılsınnnn? Neler oldu tatildeeee? Niden yarıda kestiiiin?

Hadiiiiii kalp kalbe karsı desene :) Ya kuzum aslında özetin özeti geçecem annemle tartsmstk sinirlenmişti baya sora annemle babam konusurken benım bırıyle gorustugumu soyledı tabi bunu sakin bi şekilde değil yani az cok tahmın et işte nasıl bı sekılde soyledgnı .. sora babam yanıma geldı kmle gorusuosun kızım fln dedı bıse demedı ama ben cook agladm sora esyalarımı toplayp evime dondum Çok uzuldm annemn boyle yapmasına ..

Kıyamamki bebeğim yaaa anneciğin sinirle fevri hareket etmiş belli.. Baban illaki bilicekti sonuçta askerden snra ciddi adımlar atıcaksınız allahın izniyle.. Bi kaç gün geçsin sende annende özleyin birbirinizi snrasında konuşursunuz güzelce.. Anne kız arasında olabilir böyle tartışmalar minnak kuşummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…