200lere gelene kadar 165 gün var canım; ( ya sabır diyorum.. sen naptin bebeğim nasılsın kiz bu arada instsgram falan kullaniyor musun senGeçer geçer 300 ler zor geçiyor tek sonrası şu gbi akıp gidio kız uzulmee
Kız kafa.gidik o kıza dellendim ya idare et hahahahDamlammm sen bu msjı yanlış yazdın sanırım
hihihihihiSanki dağıtıma geldiğinde görmiycen kız Çoooook yakışmış aşkm fln diye yüreklendir sen onu azıcık
165 diiil 65 gün snra 200lere slmmm diyosun bebğimmmm200lere gelene kadar 165 gün var canım; ( ya sabır diyorum.. sen naptin bebeğim nasılsın kiz bu arada instsgram falan kullaniyor musun sen
Inanmaz ki iltifat etmiyor beyefendi ama alisacak mecburenDamlammm sen bu msjı yanlış yazdın sanırım
hihihihihiSanki dağıtıma geldiğinde görmiycen kız Çoooook yakışmış aşkm fln diye yüreklendir sen onu azıcık
299 u 300den sayiyom bebeğim165 diiil 65 gün snra 200lere slmmm diyosun bebğimmmm
Amaaaaaaaaaaaan boşver kuşuuuuuuummmmmmm.. Ama istiyosan toplanalım saçını başını yolalım o kızınKız kafa.gidik o kıza dellendim ya idare et hahahah
Kız bnm DHA 200 olmadı sen neyi dusunyon delu d.d sabır geçer balım yaa yok kz kullanmyrm instgram falan.d200lere gelene kadar 165 gün var canım; ( ya sabır diyorum.. sen naptin bebeğim nasılsın kiz bu arada instsgram falan kullaniyor musun sen
Icim karardi yahuuuuuKız bnm DHA 200 olmadı sen neyi dusunyon delu d.d sabır geçer balım yaa yok kz kullanmyrm instgram falan.d
İltifat hoşuna gidiyo bnmkinin yaaInanmaz ki iltifat etmiyor beyefendi ama alisacak mecburensen naptın bebeğim nasılsın
Bebeğimmm o 300lerden kurtulunca yarısına gelmiş gibi hissediyosun yaaa bak gidince görüceksin bebeğim299 u 300den sayiyom bebeğim
Ayyy yok bizimki çok şey yapmıyor ama bende iltifat edeyim biraz daha belki alisirİltifat hoşuna gidiyo bnmkinin yaaBende yakışıklı prensim, güzel gözlü sevdiğim, bal dudaklım diye diye konuşurum eriyip akar benimki
Ben iyiyim allaha çok şükür bitanemmm çalıştım eve geldim duşa girdim yemek yedim fln standart bi gündü işte
Bebeğimmm o 300lerden kurtulunca yarısına gelmiş gibi hissediyosun yaaa bak gidince görüceksin bebeğim
Nerelerdesin kız senhepiciğiniz burda bi haber veren yoh
buralarda dolanıyom bi el kalkıraydınız koşar gelirdim ahahNerelerdesin kız sen
Kiz aktif olduğunu görmedim aklıma geldin valla canımburalarda dolanıyom bi el kalkıraydınız koşar gelirdim ahah
Kız ayrılma biyere gelecm.dburalarda dolanıyom bi el kalkıraydınız koşar gelirdim ahah
Bende gitmeden önce bi kötü oluyodum ayrı kalıcaz birbirimizden diye bide seviniyodum askerlik engelimiz ortadn kalkıcak diye:) böyle hissetmen normal bebeğim ama ona yansıtma sakın tamam mı?Ayyy yok bizimki çok şey yapmıyor ama bende iltifat edeyim biraz daha belki alisirsende ne güzel iltifat ediyorsun kiz ben bile eridim burda
Daha gitmeden karalar bagladim ben
hoşgeldin tatlışımmmmm nasılsınnnnnnnnhepiciğiniz burda bi haber veren yoh
Hehe tamam yavvruuumKızlar gelecem dayıgl geldi biyere gtmeyın gelecem denizim Pofusum Sevgosum. yesoomum. d.d
Pek belli etmedim aglamadim ama sesim titredi ayrılırkenBende gitmeden önce bi kötü oluyodum ayrı kalıcaz birbirimizden diye bide seviniyodum askerlik engelimiz ortadn kalkıcak diye:) böyle hissetmen normal bebeğim ama ona yansıtma sakın tamam mı?
hoşgeldin tatlışımmmmm nasılsınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?