2014 Yarenleri! :)

200lere gelene kadar 165 gün var canım; ( ya sabır diyorum.. sen naptin bebeğim nasılsın kiz bu arada instsgram falan kullaniyor musun sen
Kız bnm DHA 200 olmadı sen neyi dusunyon delu d.d sabır geçer balım yaa yok kz kullanmyrm instgram falan.d

Inanmaz ki iltifat etmiyor beyefendi ama alisacak mecburen sen naptın bebeğim nasılsın
İltifat hoşuna gidiyo bnmkinin yaa Bende yakışıklı prensim, güzel gözlü sevdiğim, bal dudaklım diye diye konuşurum eriyip akar benimki

Ben iyiyim allaha çok şükür bitanemmm çalıştım eve geldim duşa girdim yemek yedim fln standart bi gündü işte
299 u 300den sayiyom bebeğim
Bebeğimmm o 300lerden kurtulunca yarısına gelmiş gibi hissediyosun yaaa bak gidince görüceksin bebeğim

Ayyy yok bizimki çok şey yapmıyor ama bende iltifat edeyim biraz daha belki alisir sende ne güzel iltifat ediyorsun kiz ben bile eridim burda

Daha gitmeden karalar bagladim ben

Kızlar gelecem dayıgl geldi biyere gtmeyın gelecem denizim Pofusum Sevgosum. yesoomum. d.d

Ayyy yok bizimki çok şey yapmıyor ama bende iltifat edeyim biraz daha belki alisir sende ne güzel iltifat ediyorsun kiz ben bile eridim burda

Daha gitmeden karalar bagladim ben
Bende gitmeden önce bi kötü oluyodum ayrı kalıcaz birbirimizden diye bide seviniyodum askerlik engelimiz ortadn kalkıcak diye:) böyle hissetmen normal bebeğim ama ona yansıtma sakın tamam mı?
hepiciğiniz burda bi haber veren yoh
hoşgeldin tatlışımmmmm nasılsınnnnnnnn

selam kzlaaaar beni özlediniz mi bakaym :)) Bazı canımı sıkan nedenlerden dolayı tatili yarıda kesip evime dondum .. sizler neler yaptınız nasılsınız :) denizlililili askıtellam naptn ya hıc özlemedn beni demi

Pek belli etmedim aglamadim ama sesim titredi ayrılırken onuda ilk defa böyle gordum. Allah kavustursun hepimizi baliiiiimmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…