Kıyamamki bebeğim yaaaanneciğin sinirle fevri hareket etmiş belli.. Baban illaki bilicekti sonuçta askerden snra ciddi adımlar atıcaksınız allahın izniyle.. Bi kaç gün geçsin sende annende özleyin birbirinizi snrasında konuşursunuz güzelce.. Anne kız arasında olabilir böyle tartışmalar minnak kuşummmmm
Fıstığımmmmmm lütfen bu durumdan rahatsız olma.. Yaşın küçük değil artık ve sen babanı üzücek, onu başını öne eğdiricek bişi yapmazsınki.. Babanda bunu biliyodur ve sana güveniyodur bitanemmmm.. Oyüzdn üzülmeeee.. Bi dahaki eve gittiğinde şayet konu açılıcak olursa babana anlatırsın durumu.. Askerde olduğunu söylersin, askerden geldikten snra seni istemeye geliceklerüni söylersin.. Babacığın zaten bişi dememişbebeğim.. Anlayış göstermiş babacığınnnn.. O güzel yüzün gülsün bakiyimmmmmm:) bak babandan gizli saklı hiçbişiyin yok artıkkkk burdan bak konuyaaaa bitanemmm:))telefondaydm kuzum donemedm yaya bebegm tabı olacak ama ben bundn sora her dısarı ckdtgmda babam acaba mı dıcek ? hanı babam bana bse demedı ama ben rahatsz oldum ıns ıyı olur askerden sonra ıyı bı ıs bulsun hemen tanstrcam zaten
Fıstığımmmmmm lütfen bu durumdan rahatsız olma.. Yaşın küçük değil artık ve sen babanı üzücek, onu başını öne eğdiricek bişi yapmazsınki.. Babanda bunu biliyodur ve sana güveniyodur bitanemmmm.. Oyüzdn üzülmeeee.. Bi dahaki eve gittiğinde şayet konu açılıcak olursa babana anlatırsın durumu.. Askerde olduğunu söylersin, askerden geldikten snra seni istemeye geliceklerüni söylersin.. Babacığın zaten bişi dememişbebeğim.. Anlayış göstermiş babacığınnnn.. O güzel yüzün gülsün bakiyimmmmmm:) bak babandan gizli saklı hiçbişiyin yok artıkkkk burdan bak konuyaaaa bitanemmm:))
Geldiğinde babacığının gönlünü al bebeğim.. Anneciğininde öyle.. 3günlük dünyada kızıp, sinirlenmeye, kırmaya, kırılmaya değmez güzel kankeytom, çeyizkolik kankeytom benimmmmm:))Hadi senin için güleyim :) Askerde oldugunu soyledım bebegm zaten kardesımle konusmus dyg topladı esyasını gttı uzuldum demısYanıma gelecekms hafta ıcı yarın ararm bı :) Oyle kuzum ılk bı hafta full ceyız aldım annem ona da sınırlendı benıme vın kalabalıgı bana yetıyor bu ne dıye :)) sen naptın baby ya
Geldiğinde babacığının gönlünü al bebeğim.. Anneciğininde öyle.. 3günlük dünyada kızıp, sinirlenmeye, kırmaya, kırılmaya değmez güzel kankeytom, çeyizkolik kankeytom benimmmmm:))
Ben iyiyim fıstığım haftasonu memleketteydimm.. Ankaradan teyzemler geldi bütün teyzeler kuzenler annannemlerde toplaştık çok güzel bi haftasonu geçirdiiikkk:)
selam kzlaaaar beni özlediniz mi bakaym :)) Bazı canımı sıkan nedenlerden dolayı tatili yarıda kesip evime dondum .. sizler neler yaptınız nasılsınız :)denizlililili askıtellam naptn ya hıc özlemedn beni demi
Geldim sen yoksun:)hay canım benim ahanda bekliyom çabucak gel .d
Hani sin kız.DBurdayız bebeğim tamam
Kız. SevgiBakalım bebegim ya zorşimdilik
Kiz cadimKız. Sevgi
Napıyon güzellik :)Kiz cadim
denizlililili Beni Özler seni niye özlesin kız hahaha ay çok fenaym dmi.d.d
Yatiyom bebegim sen napıyosunNapıyon güzellik :)
Hehe napm kuşum bugün mektup yolladm sevdcege sen napyon nasıl gidioFenasın fena :))) sen napıon baby nasl gıdıo
Canim hoşgeldin benim sevgilimde 5 gu gün sonra gidiyor oda bana uzak gibi. Asker psikolojisi dedikleri bu galiba ; (Selam kızlar..
Benim sevdiceğimde iki gün sonra burdura gidiyor çok kötü hissediyorum
Aramız çok iyiydi durduk yere sinirlendi bi olaya ağlayasım geldi zaten aklıma gideceği gelince yaşlar boşalıyor anında
Selam cnm. Ya gidecek ondan pskolojisi bozuktur haliyle ondan sınırlıdır cnm sen teselli et moralini yüksek tut üzülgnu çok belli etme cnm ALAN kavustursunSelam kızlar..
Benim sevdiceğimde iki gün sonra burdura gidiyor çok kötü hissediyorum
Aramız çok iyiydi durduk yere sinirlendi bi olaya ağlayasım geldi zaten aklıma gideceği gelince yaşlar boşalıyor anında
Hehe napm kuşum bugün mektup yolladm sevdcege sen napyon nasıl gidio
Bnde bu tarzı izliorm kz sklntdan .d sen nasl oldun balimYatiyom bebegim sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?