2014 Yarenleri! :)

Ah denizim güya bugün hediyeyi alıp gonderecktm kız iptal etti haber de vermedi ben yazdm üstelik salağa ya sinir oldm ama mektbubu gonderdm.d.d
Boşver vardır bundada bi hayır bebeğim.. Belkide orda kaybedicekti hediyeni yada hiç içeri almıycaklardıııı.. Fotosunu gönderirsin sende İzne geldiğinede kendi ellerinle verirsin kuşum..

Çok zor ilk zamanlar denizlililili kuzu bizim halimiz geldi gözümün önüne kz ilk gittklernde vay bee
Aynen bebeğim yaaa.. Aradıda aramadıda telaşı yemin törenine gidicez gitmiycez telaşı usta birliği nereye çıkıcak endişesi derken derken bugünlere geldikkk.. Hamdolsunnn rabbimizeeee:)
evet canım inşallahh, ee nasılsıın?

iyiyim bebeğim çook şükür sağol seni sormalıı?

nasılsın kuzucuğum?
iyim bende fıstıkkk

evet canım inşallahh, ee nasılsıın?

iyiyim bebeğim çook şükür sağol seni sormalıı?

nasılsın kuzucuğum?
Nasıl olayım canım bugun geldi yanima vedalasmak için eve geldim az önce kotu oldum. Bizim şafak erken başladı biraz ikimizde zorlandik

Aynen kuşum çok sukurr binlerce sukurr :) kz merve geldi aklma smdi sırra kadem bastı oda ha:)

Boşver vardır bundada bi hayır bebeğim.. Belkide orda kaybedicekti hediyeni yada hiç içeri almıycaklardıııı.. Fotosunu gönderirsin sende İzne geldiğinede kendi ellerinle verirsin kuşum..
Oda.öyle. dedi kız can dedi sakla bn izinde alırım ay mektubu beğenr inş.d sen naslsn balim

Idari eder balım hediye işi yattı gonderemedm alamadm hediyeyi DHA doğrusu alacgm kız erteledi :/ mektup gönderdim ama :) sen naslsn bebis

Saçını sakalini kesmiyor tadini çıkaracakms çok uzamis hacılar gibi olmuş askim
Ayyyy benimkide gitmeden saçını kestirmemişti bi süre.. Ve saçına çok önem verir bnm aşkm.. Kestirmeden önce aşkım kıyamıyom saçlarıma demişti içim cızz etmişti yaa kestirdikten snrada aşkm aynaya bakmak istemiyom kendimi tanıyamıyom çok kötüyüm demişti yakışıklı kuzum beniiiim.. Ama şimdi tarzını değiştirmiş üstlerden uzatmış bişiler yapmış aşkım bu tarzımı çok sevdim diyo:) hihihi:) yirim ben onu yaaa:)

Cok zor oluyor canım yq onlar içi. Iyi bari yeni tarz bulmuş yakistirmis kendine darisi bizimkine karkarşına oyle çıkmam fotoğraf atmam diyo :)

Ya
Kız cadı yazdm sana cvp vermedin skma canini alisirsn bak bize bide alstk çok şükür aramızda pek sayı farkı da yok uzulme
Yazdim canim ben sen cevap vermedin sanıyorum bende. ilk dönemler gecseydi bi Allahin izniyle böyle çok zor oluyor

Idari eder balım hediye işi yattı gonderemedm alamadm hediyeyi DHA doğrusu alacgm kız erteledi :/ mektup gönderdim ama :) sen naslsn bebis
Damlammm sen bu msjı yanlış yazdın sanırım
Cok zor oluyor canım yq onlar içi. Iyi bari yeni tarz bulmuş yakistirmis kendine darisi bizimkine karkarşına oyle çıkmam fotoğraf atmam diyo :)
hihihihihi Sanki dağıtıma geldiğinde görmiycen kız Çoooook yakışmış aşkm fln diye yüreklendir sen onu azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…