E hakli ama sankiBen sinirlenmedim o kizdi ahaha
Dün gec saatte aradı bende kizdim acar acmaz kacar gibi kapattim sonra whatsappta cevrimici oldugumu görünce kızdıAramadi hic biraz sonra arar kizmak icin
Hihihihihihiii:) hep birlikte basalım mı kız askeriyeyi.. O kim oluyomuş pembeçantamızı kızdırıyomuş lennnnnnnKizdirdi diye okuz diyom ya
Tatlim yaaa cook gec aradi bide keyfi yani mac izliyomus gelde gicik olmaE hakli ama sanki
Holgeldin tatlım hayırlı akşamlar:)) nasılsııın?Hayırlı akşamlar canlarımmm
Hoşbuldum tatlım, nasılsınız yarenlerrrr :)Hoşgeldin canim :)
Hiimm sende haklısın o zaman bilemedim ki canimTatlim yaaa cook gec aradi bide keyfi yani mac izliyomus gelde gicik olma
bu harika olur iste ahahahHihihihihihiii:) hep birlikte basalım mı kız askeriyeyi.. O kim oluyomuş pembeçantamızı kızdırıyomuş lennnnnnn
Iyiyiz canim seni sormali bi görünüp bi kayboluyorsun :)Hoşbuldum tatlım, nasılsınız yarenlerrrr :)
Oyle iste aman cekcem attikinHiimm sende haklısın o zaman bilemedim ki canim
Cumartesi teslim olacak canim bugün geldi yanıma vedalaştıkOyle iste aman cekcem attikin
Ee sen naptin balim asker gittimi yoksa daha varmii
Allaaaaaah tam dayaklık buuubu harika olur iste ahahah
Bak bak mac izliyomusda biter bitmez aramismis bizene len o kadar adamin top pesinde kosmasindan
Ennnem vedamıCumartesi teslim olacak canim bugün geldi yanıma vedalaştık
Canim kötü olduk ikimizde ya çok zor olduEnnnem vedamıhiic dayanamiyorum ben hayirlisi olsun insalllahhhh ee nasil anlatsana azicik yaa
Oyy canini yerim gel öpcem valla .Allaaaaaah tam dayaklık buuuO adamlar için ihmal mi etti seni Sonuna kadar haklısın bebeğimmmm tam destekkk benden sana
Sıkma o tatlı canını ilk zamanlar zor gelirde sonrasında alısırsın hatta yeri gelir benim gibi ooohh iyiki gitmis dersinCanim kötü olduk ikimizde ya çok zor oldudisardaydik oyke dolastik falan 6 buçuk gibi gitti çok üzgünüm
AhaCanim kötü olduk ikimizde ya çok zor oldudisardaydik oyke dolastik falan 6 buçuk gibi gitti çok üzgünüm
Oyy canini yerim gel öpcem valla .
Pis onlar icin gün boyu asık suratla dolasmaya degdimi hıh
Aynen öyleeee bebeğimmmmmmSıkma o tatlı canını ilk zamanlar zor gelirde sonrasında alısırsın hatta yeri gelir benim gibi ooohh iyiki gitmis dersindenizlililili dimi balimmm
İyiyim ablacım sen nasılsın de bebeğimmmmAhahakanin ablasi msj atti nasilsin fistigim diye ne desem bilemedim ahaha uzun suredir bisey yazmiyodu
Bakalım bebegim ya zorşimdilikSıkma o tatlı canını ilk zamanlar zor gelirde sonrasında alısırsın hatta yeri gelir benim gibi ooohh iyiki gitmis dersindenizlililili dimi balimmm
Ahahha .d tamamİyiyim ablacım sen nasılsın de bebeğimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?