Kiz iyiyimde kafamda deli sorularBnde bu tarzı izliorm kz sklntdan .d sen nasl oldun balim
Aynen kuzu ya inşallah beğenir yazdklarmi 1 sayfayi doldurdum.d kz unuttm pttden sormayı ne zmn ulaşır die ya aldı direk imde gondermezlerse :/Bendende iyilik baby nolsun ya iyi etmisin kzzz ne guzel :)
Kz alisirsin takma kafayaaaKiz iyiyimde kafamda deli sorular
Hareketleri tuhaf yaKz alisirsin takma kafayaaa
Kiz napiyon hiç selam vermiyooonnn :)Bendende iyilik baby nolsun ya iyi etmisin kzzz ne guzel :)
Ee yeni gitti zaman geçsin düzelir:)Hareketleri tuhaf ya
Inşallah bebegim sen naptin nasilsin yavrumEe yeni gitti zaman geçsin düzelir:)
Canim hoşgeldin benim sevgilimde 5 gu gün sonra gidiyor oda bana uzak gibi. Asker psikolojisi dedikleri bu galiba ; (
Kiz napiyon hiç selam vermiyooonnn :)
Aynen kuzu ya inşallah beğenir yazdklarmi 1 sayfayi doldurdum.d kz unuttm pttden sormayı ne zmn ulaşır die ya aldı direk imde gondermezlerse :/
Ondandir canim takma çok seni birakip gitmek zor geliyordur iki taraf içinde çok zor ama aalisicazDedim iki gün kalmış böyle olmasın ama çok inatçı
Nasıl veda edicem ona bilmiyorum
Dediğin gibi gideceği için bu kadar gergin sanırım:/
Dedim iki gün kalmış böyle olmasın ama çok inatçı
Bnde ne olsun. Iste bu tarzi izliyorum kuşum :)) sen napıyonInşallah bebegim sen naptin nasilsin yavrum
Selam cnm. Ya gidecek ondan pskolojisi bozuktur haliyle ondan sınırlıdır cnm sen teselli et moralini yüksek tut üzülgnu çok belli etme cnm ALAN kavustursun
Hasret giderdiniz demek askinlaKızz olur mu oyle sey ben bugun hep teldeydm yazamadm buraua ya yazıp cktm bakamadmm bıle tam :S selam yafru :) Benmkyle konustm baya nobetteydı aradı sen napıon aranız nıye kotu
Uzaniyorum canim. Askina ask dolu mektup gondermissin duyduguma göreeeeeBnde ne olsun. Iste bu tarzi izliyorum kuşum :)) sen napıyon
Aynen cnm gideceği için düşünsene bz üzülüyorum gidecekler ozlicez diye onlar sa özlicekleri için mi üzülsunlwr gidince nelerle karsilasacaklari için mi ortama alismalari icinmi onlar için çok zor ondan byle davranıyor dur cnm teselli et senDedim iki gün kalmış böyle olmasın ama çok inatçı
Evet balım gönderdim bugün.D bakacm okuyunca ne dicek:)Uzaniyorum canim. Askina ask dolu mektup gondermissin duyduguma göreeeee
Aynen balım sabırlı olmamız lazım asıl gidince sabretmelisin tartismamaya özen göster olabildiğince canimHaklısn canım sabırlı olmam lazım
Duygulanir kiiiiiiz oyyy oyyyyEvet balım gönderdim bugün.D bakacm okuyunca ne dicek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?