2014 Yarenleri! :)

Canim hoşgeldin benim sevgilimde 5 gu gün sonra gidiyor oda bana uzak gibi. Asker psikolojisi dedikleri bu galiba ; (

Dedim iki gün kalmış böyle olmasın ama çok inatçı
Nasıl veda edicem ona bilmiyorum
Dediğin gibi gideceği için bu kadar gergin sanırım:/

Aynen kuzu ya inşallah beğenir yazdklarmi 1 sayfayi doldurdum.d kz unuttm pttden sormayı ne zmn ulaşır die ya aldı direk imde gondermezlerse :/

Kızzz begenmez mi delisin :) ptt 2 gunde ulastryo kargoları ya canm sıkıntı olmaz ama bıde okuolar fln dıolar o nasl oluo blmyrm tam :S

Ondandir canim takma çok seni birakip gitmek zor geliyordur iki taraf içinde çok zor ama aalisicaz ayni zamana denk gelecek dönmeleri bizimkilerin bekleriz beraber :)

Selam cnm. Ya gidecek ondan pskolojisi bozuktur haliyle ondan sınırlıdır cnm sen teselli et moralini yüksek tut üzülgnu çok belli etme cnm ALAN kavustursun

Haklısn canım sabırlı olmam lazım

Kızz olur mu oyle sey ben bugun hep teldeydm yazamadm buraua ya yazıp cktm bakamadmm bıle tam :S selam yafru :) Benmkyle konustm baya nobetteydı aradı sen napıon aranız nıye kotu
Hasret giderdiniz demek askinla saka yapiyom canim takılıyorum sana. Kiz ne bilim bi sorun yok aslinda ama garip gidecek ya ondan galiba

Aynen cnm gideceği için düşünsene bz üzülüyorum gidecekler ozlicez diye onlar sa özlicekleri için mi üzülsunlwr gidince nelerle karsilasacaklari için mi ortama alismalari icinmi onlar için çok zor ondan byle davranıyor dur cnm teselli et sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…