2014 Yarenleri! :)

Kızzz begenmez mi delisin :) ptt 2 gunde ulastryo kargoları ya canm sıkıntı olmaz ama bıde okuolar fln dıolar o nasl oluo blmyrm tam :S
Kız okusunlar kötü bse yazmadım okuyorlar die bile hiç yazmadım öpüyorum yanacklarndan die haha

Ondandir canim takma çok seni birakip gitmek zor geliyordur iki taraf içinde çok zor ama aalisicaz ayni zamana denk gelecek dönmeleri bizimkilerin bekleriz beraber :)

Seninde uzun dönem dimi canım.
Normalde çok soğukkanlı bi insanım ama sulugöz oldum çıktım:) şafak saymak gurur verici ama aynı zamanda çok zor

Canm benm sevglmde cok ınatcıdır ve gtmeden bızım aramz da kotuyfu ben tam gdcegı gun yanına gttm yumusadı guzel ayrıldık :)

Bende gidicem o gün canım ama o gece 1de binecek o yüzden vedalaşıp dönücem zaten otogara gitseydim ordan acile götürürlerdi kesin

Bende gidicem o gün canım ama o gece 1de binecek o yüzden vedalaşıp dönücem zaten otogara gitseydim ordan acile götürürlerdi kesin

Benımkı ucakla gıttı ama zaten o benı ıstasyona bıraktı ben dondum :) oyle vedalastk bıde ben ayrılıklara alısknm asırı etkılemez beni :) sız de guzel guzel vedalasın nereye gıdıo burdur muydu uzun donem kısa donem ?

Evet canım burdur uzun dönem ama henüz acemilik bu 1 ay sonra dağıtımiznine gelicek sonra usta birlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…