Kız okusunlar kötü bse yazmadım okuyorlar die bile hiç yazmadım öpüyorum yanacklarndan die hahaKızzz begenmez mi delisin :) ptt 2 gunde ulastryo kargoları ya canm sıkıntı olmaz ama bıde okuolar fln dıolar o nasl oluo blmyrm tam :S
Sende Yolla biraz zaman gecsin:)) sevinir motive olur:)Duygulanir kiiiiiiz oyyy oyyyy
6 sayfa yazdım bende canim verdim bugün hala bi yorum yapmadi tuhaf diyorum yaa..Sende Yolla biraz zaman gecsin:)) sevinir motive olur:)
Demetimmmmmmaalhdhvba..a
Ondandir canim takma çok seni birakip gitmek zor geliyordur iki taraf içinde çok zor ama aalisicazayni zamana denk gelecek dönmeleri bizimkilerin bekleriz beraber :)
6 sayfayi kız ne yaptın öyle 6 aylık mektup mu yazdn:) kuşum onuda anla oda stresi düzelir üstüne gitme sen6 sayfa yazdım bende canim verdim bugün hala bi yorum yapmadi tuhaf diyorum yaa..
6 sayfa yazdım bende canim verdim bugün hala bi yorum yapmadi tuhaf diyorum yaa..
Kız okusunlar kötü bse yazmadım okuyorlar die bile hiç yazmadım öpüyorum yanacklarndan die haha
Evet canım bizimde uzun dönem. Cidden gurur verici bişey ama bi yandanda çok garip geliyor. Kazasız belasiz gidip gelirler inşallah..Seninde uzun dönem dimi canım.
Normalde çok soğukkanlı bi insanım ama sulugöz oldum çıktım:) şafak saymak gurur verici ama aynı zamanda çok zor
Hahaha kız en sona da bnm sevdcege iyi davransnlar die de şunu yazdm önce ALLAH a snra komutanlara emanetsin .d.d.opuyorum yanacıklarından anladın sen onu yazaydn ahahahahah:))))
Canm benm sevglmde cok ınatcıdır ve gtmeden bızım aramz da kotuyfu ben tam gdcegı gun yanına gttm yumusadı guzel ayrıldık :)
Şaşırdım ya kiz çok bozuldum niye böyle yapti anlamadimkzzz bu senınkıde tam dayaklık ha askere gıtsın yola gelır baby merak etme :))
Kız senin şafak kaç oldu?opuyorum yanacıklarından anladın sen onu yazaydn ahahahahah:))))
Bende gidicem o gün canım ama o gece 1de binecek o yüzden vedalaşıp dönücem zaten otogara gitseydim ordan acile götürürlerdi kesin
Aynen balım sabırlı olmamız lazım asıl gidince sabretmelisin tartismamaya özen göster olabildiğince canim
Kız senin şafak kaç oldu?
Şaşırdım ya kiz çok bozuldum niye böyle yapti anlamadim
Benımkı ucakla gıttı ama zaten o benı ıstasyona bıraktı ben dondum :) oyle vedalastk bıde ben ayrılıklara alısknm asırı etkılemez beni :) sız de guzel guzel vedalasın nereye gıdıo burdur muydu uzun donem kısa donem ?
Hahaha kız en sona da bnm sevdcege iyi davransnlar die de şunu yazdm önce ALLAH a snra komutanlara emanetsin .d.d.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?