Kz ne şanslı anasını bizim askerim iz senden önce gitti senin DHA az ee kısa dönem olunca byle oluyor demek hehe hayırlısıyla kavuşmak nası etsin tatlm kz.bnde saymiyorm:) artkAz önce askıma dıyodum kı safak saymayan tek kız benım heralde dıye hıc saymadm bılıomsn aklıma gelmedı :) bana da benımkı soyledı kolundakı saat sayıyo onun 119 yavrum :) ahhh kasımda gıdeydı 75 di ama napalm :)
Evet canım burdur uzun dönem ama henüz acemilik bu 1 ay sonra dağıtımiznine gelicek sonra usta birlik
İnşallah canım amin..Evet canım bizimde uzun dönem. Cidden gurur verici bişey ama bi yandanda çok garip geliyor. Kazasız belasiz gidip gelirler inşallah..
Aynen canm o yüzden tartsmamak lazm :) bn byle diormda gittignden beri 2 defa tartstm kendisiyle .d.daynen canım tartışmamak lazım yoksa toparlaması zor olur baya :/
2 seneyi gecti canim 2 sene 4 ay oldu normalde iyi yani bugu bugün beraberdik çok iyiydi ağladı giderken. Hatta anneme bana hediye almis. Eve gittiğinde misafirleri vardi simdi de arkadaşlarıyla okumaya vakti olmamıştır belkivala cok ılgnc canm sız ne kadar suredır berabersnz normalde tavırları nasl
Hahaha ah napayım kız akıllı olsunlar komutanlar o kadar .d.dayyyy koptum kız allah napmasn seni :)))
Kz ne şanslı anasını bizim askerim iz senden önce gitti senin DHA az ee kısa dönem olunca byle oluyor demek hehe hayırlısıyla kavuşmak nası etsin tatlm kz.bnde saymiyorm:) artk
Amin canım benimİnşallah canım amin..
hııı anladm canm ama acemilik daha uzun suruo 1 ay degıldı sankı ?
2 seneyi gecti canim 2 sene 4 ay oldu normalde iyi yani bugu bugün beraberdik çok iyiydi ağladı giderken. Hatta anneme bana hediye almis. Eve gittiğinde misafirleri vardi simdi de arkadaşlarıyla okumaya vakti olmamıştır belki
Kız olmuşla olmuse care yok derler çocuk gitmiş hala kasımda gitmediğine dert yanıyor deli.d.dyafrum napak kısa donem boyle olıyıyms :)) hala kasımda gtmedgne uzuluım ya bende ayrı manyagım :) cunku o gelınce bende temmuzda tatıle gırıom yaaa( amın kuzum
Önceden 15 ayken 2 aya yakındı canım şimdi 12 aya düştü ya ondan 1 ay acemilik
Yanlışın var cnm:) bnm sevdicek 2 ay acemiliği yaptı niye dersen mesleğe vermediler için mesleğe vermiyenleri 2 ay uzun tutuolar acemideÖnceden 15 ayken 2 aya yakındı canım şimdi 12 aya düştü ya ondan 1 ay acemilik
Yapacak başka bişey yok canımanladım canm o zaman stresınden boyle yapıodur alttan alacan mecburen
Kız olmuşla olmuse care yok derler çocuk gitmiş hala kasımda gitmediğine dert yanıyor deli.d.d
Yanlışın var cnm:) bnm sevdicek 2 ay acemiliği yaptı niye dersen mesleğe vermediler için mesleğe vermiyenleri 2 ay uzun tutuolar acemide
Aynen canm o yüzden tartsmamak lazm :) bn byle diormda gittignden beri 2 defa tartstm kendisiyle .d.d
Yapacak başka bişey yok canım
Tam tersi ben tartistim iki defa .d.dHadi ya. Kesin sana durduk yere kızmıştır bildim mi :)
Ne demek kanka yanlısı düzeltiriz icabinda hahaha :)))bende bı yanlıslık oldugunu anladım kuzum yazdım hatta bilgilendrme için saol kanka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?