2014 Yarenleri! :)

ama benm erkek arkadasm kısa donem oldugu halde 3 hafta surdu acemilik ondan sordum canm 1 aysa ıyı sora gdcegı yer bellı degıl dımı henuz

1 ay sonra belli olcak canım ya inşallah batıya düşer

Kz benim ki dünyanın ÖBur ucu anasını yakın olsa giderdim kz kirklarelinde

Yanlışın var cnm:) bnm sevdicek 2 ay acemiliği yaptı niye dersen mesleğe vermediler için mesleğe vermiyenleri 2 ay uzun tutuolar acemide

Aa öyle mi canım komşususnun oğluda acemiliğini aynı yerde yapmışta ondan öyle anlattı canım. burdur ulaştırma diye geçiyor ya belkide ondan tam bilmiyorum ki bende

Aa öyle mi canım komşususnun oğluda acemiliğini aynı yerde yapmışta ondan öyle anlattı canım. burdur ulaştırma diye geçiyor ya belkide ondan tam bilmiyorum ki bende
Dogrudur cnm inşallah 1 ay yapar acemilik çok zormus 2 ay kalmaz inşallah acemide bnm sevdicegin pskoljisi bozulmustu:)

Dogrudur cnm inşallah 1 ay yapar acemilik çok zormus 2 ay kalmaz inşallah acemide bnm sevdicegin pskoljisi bozulmustu:)

Ondan korkuyorum işte canım usta birliği daha iyidir acemilik bitsede gelse 1 hafta görsem keşke

Neye kızdın da tartıştın ya :)) birde ankesörlüden konuştuğun halde mi kavga ettiniz ki :)
Yok cnm ankesorlu de aradignda acemideydi 5 dkka konusurduk tartisacak zamaninz olmazdi ustaya ya smdi rahat mesajda tartistm soğuk soğuk konuşuyor deli ediyor beni iyidir tartstm bunun için :))

Ondan korkuyorum işte canım usta birliği daha iyidir acemilik bitsede gelse 1 hafta görsem keşke
Ah ah 1 aydır göremiyorum bende cnm özledim baya kendisini. Zaman geçiyor da sayinca sıkıntı geçmiyor :) senin kime acemide gitmiş bi bakmissn gelmiş dağıtıma geçer hemen ALLAH in iznyle:)

Yok cnm ankesorlu de aradignda acemideydi 5 dkka konusurduk tartisacak zamaninz olmazdi ustaya ya smdi rahat mesajda tartistm soğuk soğuk konuşuyor deli ediyor beni iyidir tartstm bunun için :))

Az ve öz konuşmak daha makbul yani:)
ustaya geçsin ben değilde o tartışma çıkarır kesin. bide erkeklerde şöyle bi huy var sen ne kadar ılımlı olup alttan alırsan daha çok naz yapıp trip atıyorlar. sabır taşı alayım bari eve

Haha cnm alemsin ya kız askere gitmeden k hep tartışırdi benle vicdan azabı cekyorm ama asker de tartsyrm die ama çok iyi bi yani var askerligin kıymet bilyorlar daha fazla bağlı kalirlar sürünsunler azıcık.D

Ah ah 1 aydır göremiyorum bende cnm özledim baya kendisini. Zaman geçiyor da sayinca sıkıntı geçmiyor :) senin kime acemide gitmiş bi bakmissn gelmiş dağıtıma geçer hemen ALLAH in iznyle:)

İnşallah canım ya hemencik geçsin gitsin gelsin:)
artık buraya yazarım kafanızı şişiririm:)
hergün günlük tutcam ona yazıyormuşum gibi, konuşamamak mesajlaşamamak çok zor gelcek o boşluk duygusu berbat:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…