Gel tabi hep bizde baş sisiryoruz byle geçiyor zaman :) günlük tutmak aklıma gelmedı bnm hiç.d ama güzel fikir ya acemilik kısa cnm o yüzden sıkma canını ustaya tel gecirir rahat eder msjlsrsnz hep:)İnşallah canım ya hemencik geçsin gitsin gelsin:)
artık buraya yazarım kafanızı şişiririm:)
hergün günlük tutcam ona yazıyormuşum gibi, konuşamamak mesajlaşamamak çok zor gelcek o boşluk duygusu berbat:/
Yaz izleme deli.d aliniyormus yormak istemiyorsun heralde.dSizi izliyorum asklarim
Haha cnm alemsin ya kız askere gitmeden k hep tartışırdi benle vicdan azabı cekyorm ama asker de tartsyrm die ama çok iyi bi yani var askerligin kıymet bilyorlar daha fazla bağlı kalirlar sürünsunler azıcık.D
Yaziyom da canim benim. Kiz ne kadar enerjiksin yerim seniYaz izleme deli.d aliniyormus yormak istemiyorsun heralde.d
Ayni benimki de ben gidince sen ne yapacaksın disarisi kötü insanlarla dolu diyo kara kara düşünüyor zavallimHep öyle duydum bende kıymet biliyorlar diye inşallah öyle olur:)
dünde annesinin yanında dedim akıllansın diyeşimdiden herşeye takmaya başladı ya daha dün sana çok güveniyorum diyordu bugün iş çıkışı bi yere uğrcam dedim küplere bindi o gidince heryere gidermişim gezer tozarmışmışım daha gitmeden start verdi resmen:)
Aynen canım banada diyor telini yabancı nodan arayan var mı acayip acayip sorular orda olunca merak edyorlar INŞALLAH fazlasyla bağlı olurlar bize.kiymet bilip mutlu etsinler bize yeter zaten:))Hep öyle duydum bende kıymet biliyorlar diye inşallah öyle olur:)
dünde annesinin yanında dedim akıllansın diyeşimdiden herşeye takmaya başladı ya daha dün sana çok güveniyorum diyordu bugün iş çıkışı bi yere uğrcam dedim küplere bindi o gidince heryere gidermişim gezer tozarmışmışım daha gitmeden start verdi resmen:)
Gel tabi hep bizde baş sisiryoruz byle geçiyor zaman :) günlük tutmak aklıma gelmedı bnm hiç.d ama güzel fikir ya acemilik kısa cnm o yüzden sıkma canını ustaya tel gecirir rahat eder msjlsrsnz hep:)
Kz bnde uçakla gidersem inecek istnbulda bidaha bilecem ohoi o zatn korkyorum ucaktan d.d
Kız ben gerçek hayatta da öyleyim hehe bende seni yirim balim:)Yaziyom da canim benim. Kiz ne kadar enerjiksin yerim seni
Kız yakın olsa giderdim çok mutlu olurdu ya çok uzak ama kısmet artk napalm.dbende bu sayede ilk kez bınecem ahahaha bende korkuom az :))))
Ayni benimki de ben gidince sen ne yapacaksın disarisi kötü insanlarla dolu diyo kara kara düşünüyor zavallim
Kipir kipirsin kanim kaynıyor sen yazdikcaKız ben gerçek hayatta da öyleyim hehe bende seni yirim balim:)
Bence yaz ya gidince keşke yazsaydm dememek için askere gidio çocuk sonucta:) bnde mektup yazdm ptt den yolladm:)) bugün cnminşallah canım o çok iyi olur işte:)
hani ona yazıyormuşum gibi günlüğe yazcam sonra ona vercem okucak falan:)
hatta vedalaşmaya giderken mektup yazayım yolda okusun dedim ama tartıştık ya şimdi yazsam bi halta benzemez tripli cümleler kurarım çünkü
Aynen canım banada diyor telini yabancı nodan arayan var mı acayip acayip sorular orda olunca merak edyorlar INŞALLAH fazlasyla bağlı olurlar bize.kiymet bilip mutlu etsinler bize yeter zaten:))
Korkuyolar canım haklılar da bizede zor olacak onlar düşündükce bize yansitacaklar işimiz zorYa ben öyle gezenbi insan değilim evden işe işten eve biliyor bunu ama kuruntu yapıyor. sanki gezmek için askere gitmesini beklemişim gibi davranıyor
Hep yazayım o zaman kuzu byle moral imiz yüksek olsun hep :) HooppaKipir kipirsin kanim kaynıyor sen yazdikca
Yaz bebeğim yaaaz topigin nesesiHep yazayım o zaman kuzu byle moral imiz yüksek olsun hep :) Hooppa
Bence yaz ya gidince keşke yazsaydm dememek için askere gidio çocuk sonucta:) bnde mektup yazdm ptt den yolladm:)) bugün cnm
Yaz canım bencede gidince diceksin keşke burda olsada sinir etse beni die bunları bile çok ariyor insan ya :) Ama uzulme ALLAH buyuk elbet bitecek:)Canım çok duygu yüklüyüm ama cümleye dökemiyorum sinir etti beni çünkü:)
yarın akşam yazarım artık yarın son gece çünkü
Yaz canım bencede gidince diceksin keşke burda olsada sinir etse beni die bunları bile çok ariyor insan ya :) Ama uzulme ALLAH buyuk elbet bitecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?