2014 Yarenleri! :)

günaydınnn canlarımmmmm havalar ne fena oldu böyle.... inşallah yarınki uçağımız iptal olmazz çok kafama takıyorum
Günaydııııııııınnn, hayırlı sabahlar güzellikleeeeerrrr Günümüz çoooook güzel geçsin inşallahhh

günaydınnn bebeğimmmm
Günaydınnnnn mutlu sabahlarrr

günaydınnn şekerimmmm sana da mutlu sabahlar

www.m.kixlar yazamiyorum.erdiyi az olsadan gordum. ben cok iyiyim merak etmeyin. terefonumu yarin actiriyorum

şükür kavuşturana bebeğimmm çok sevindimm inşallah daha çok görüşebilirsiniz öpüyorum seni çoook

Günaydınnnnn mutlu sabahlarrr

günaydın tatlım nasılsın
İyiyim allaha çok şükür beeğiiiimmmmmm:)) sen nasılsııııııın?
www.m.kixlar yazamiyorum.erdiyi az olsadan gordum. ben cok iyiyim merak etmeyin. terefonumu yarin actiriyorum
Demetimmmmm çok güzel geçsin günlerin inşallahhhhh, öpüyorum kocaman kocaman:))
yeşommmm inşallah iptal olmaz uçağınız bebeğimmmmmmm♥

inşallah sağ salim gelirrr sen napıyosunnn fıstığımm nasılsınızz

İyiyim allaha çok şükür beeğimmmm çoooook uykum vaaaar hastamda gelmediii şimdi kafamı koyucm masaya uyuyup kalıcammm.. Sen nasılsııın? Napıosun bebeğim?

çok şükür bende iyiyim bebeğimmmm aynen öyle uykum var ki iş dolu ama gözlerim kayıyor aşkitoşuma kavuşmayı bekliyorummmmm

Geldi bebegim vedalastik. Efkarlandim güzeldi zaman çok çabuk geçti bi daha ki buluşmamiz Allah bilir ne zaman. Sen naptin bebeğim nasılsın şafak kaç :)

canım benim yaaa sabır bebişimmm sabır seni en iyi biz anlarız Rabbim sağ salim kavuştursun hepimizi
şafak 186

MEHTAP DOĞAN GÜNEŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…