O olur canım bende de oldu gece uyanirdim aklıMa gelirdi ağlar bdaha uyurdum:) ama.alisyor insan snraAllah'ın izniyle sağ salim gitsin gelsin artık ciddi adımlar atıcaz inşallah:)
Yinede ilk bi hafta ağlak modda dolaşırım kesin
O olur canım bende de oldu gece uyanirdim aklıMa gelirdi ağlar bdaha uyurdum:) ama.alisyor insan snra
Sende Sağol cnm iyi geceler:)Saol canımm şimdilik gittim iyi geceler :)
günaydın tatlım nasılsınGünaydııııııııınnn, hayırlı sabahlar güzellikleeeeerrrrGünümüz çoooook güzel geçsin inşallahhh
Günaydııııııııınnn, hayırlı sabahlar güzellikleeeeerrrrGünümüz çoooook güzel geçsin inşallahhh
Günaydınnnnn mutlu sabahlarrr
www.m.kixlar yazamiyorum.erdiyi az olsadan gordum. ben cok iyiyim merak etmeyin. terefonumu yarin actiriyorum
İyiyim allaha çok şükür beeğiiiimmmmmm:)) sen nasılsııııııın?Günaydınnnnn mutlu sabahlarrr
günaydın tatlım nasılsın
Demetimmmmm çok güzel geçsin günlerin inşallahhhhh, öpüyorum kocaman kocaman:))www.m.kixlar yazamiyorum.erdiyi az olsadan gordum. ben cok iyiyim merak etmeyin. terefonumu yarin actiriyorum
yeşommmm inşallah iptal olmaz uçağınız bebeğimmmmmmm♥günaydınnn canlarımmmmmhavalar ne fena oldu böyle.... inşallah yarınki uçağımız iptal olmazz çok kafama takıyorum
günaydınnn bebeğimmmm
günaydınnn şekerimmmm sana da mutlu sabahlar
şükür kavuşturana bebeğimmm çok sevindimm inşallah daha çok görüşebilirsiniz öpüyorum seni çoook
İyiyim allaha çok şükür beeğiiiimmmmmm:)) sen nasılsııııııın?
Demetimmmmm çok güzel geçsin günlerin inşallahhhhh, öpüyorum kocaman kocaman:))
yeşommmm inşallah iptal olmaz uçağınız bebeğimmmmmmm♥
İyiyim allaha çok şükür beeğimmmm çoooook uykum vaaaar hastamda gelmediii şimdi kafamı koyucm masaya uyuyup kalıcammm.. Sen nasılsııın? Napıosun bebeğim?inşallah sağ salim gelirrrsen napıyosunnn fıstığımm nasılsınızz
İyiyim allaha çok şükür beeğimmmm çoooook uykum vaaaar hastamda gelmediii şimdi kafamı koyucm masaya uyuyup kalıcammm.. Sen nasılsııın? Napıosun bebeğim?
Bi kahve içmeye ne dersin bebeğimmmçok şükür bende iyiyim bebeğimmmm aynen öyle uykum var ki iş dolu ama gözlerim kayıyoraşkitoşuma kavuşmayı bekliyorummmmm
Bi kahve içmeye ne dersin bebeğimmmAçıldım çok şükür yaaa kahve içtimdeee Ne zmn geliyo bakalım aşkitoşunn?
Kız yakın olsa giderdim çok mutlu olurdu ya çok uzak ama kısmet artk napalm.d
Allah Alllaaah Allaaaaaah bu nasıl sevmek bu nasıl sevmeeeeeekkk!
Geldi bebegim vedalastik. Efkarlandimtatlımmmmm noldu sana yahuuuudün nasıl geçtiii geldi mi sevdiceğin
Geldi bebegim vedalastik. Efkarlandimgüzeldi zaman çok çabuk geçti bi daha ki buluşmamiz Allah bilir ne zaman. Sen naptin bebeğim nasılsın şafak kaç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?