2014 Yarenleri! :)

canım benim yaaa sabır bebişimmm sabır seni en iyi biz anlarız Rabbim sağ salim kavuştursun hepimizi
şafak 186

MEHTAP DOĞAN GÜNEŞ
Oy canim benim valla sizde olmasaniz. Burdaki arkadaşlarımla bu kadar dertlesmiyorum valla.
Oyy canim 186yi unut yarina odaklan bol bol saril öp tadini çıkar balım güzel gecer inşallah

evet ya guzel olurdu bende gdersem heyecanlanrm ya degsk bı duygu olur sanrm :)
Duygucukkk dün uyuyakalmışım bebeğim azıcık rahatsızlandım yaa sana cvp yazamadım kusura bakma temam mı
kahve iyi fikir tatlımmm ben de yapayım kendime bi tane yarın inecek istanbula kısmetse
rabbim kazasız belasız gelmeyi nasip etsin bebeğimmmm

Oy canim benim valla sizde olmasaniz. Burdaki arkadaşlarımla bu kadar dertlesmiyorum valla.
Oyy canim 186yi unut yarina odaklan bol bol saril öp tadini çıkar balım güzel gecer inşallah

biz de öyleyiz bebeğimmm hemen buraya koşuyoruz
186 yı unutamıyorum tatlım, izinden sonraki şafak beni çok düşündürüyor o yüzden heyecanlanamıyorum heyecanım yarım kalıyor Allah büyük deyip dua edip sabredicez napalımmm

Bende öyleyim canim artık
dusunmemeye çalış canim simdiye kadar gunler nasil gectiyse yine gececek bunu en iyi sen biliyorsu yarina odaklan heyecanin yarim kalmasin sonra burda aglasiriz

Bende öyleyim canim artık
dusunmemeye çalış canim simdiye kadar gunler nasil gectiyse yine gececek bunu en iyi sen biliyorsu yarina odaklan heyecanin yarim kalmasin sonra burda aglasiriz

çok şükür bebeğimmm yarısını bitirdik ilk yarısı yokuştu benim için, ikinci yarısını da yokuştan iniyormuşuz gibi düşünüyorum
bi görsemmm bu hallerim geçecek biliyorum

çok şükür bebeğimmm yarısını bitirdik ilk yarısı yokuştu benim için, ikinci yarısını da yokuştan iniyormuşuz gibi düşünüyorum
bi görsemmm bu hallerim geçecek biliyorum
Eminim yarin hiç bişey dusunmeyeceksin aşk sarhoşu olacaksın kız sevdiceğini görünce

Şuan iyiyim canım biz zaten 7 aydir ayri sehirlerdeyiz ya ondan kaynaklı ama gidince mesajlarini telefon görüşmelerini görüntülü konuşmalarını bulamayinca dank edecek. Normald3 2 ayda 1 ayda bir gorusurduk iki hafta once geldi bide dün geldi benim için nimet.
Oyy canim benim o kdar çok mu agladin Kıyamam Allah sizi birbirinize bagislasin

mesafelere alışkınsın bebeğimm o zaman bi nebze daha rahat geçer askerlik.. kuzenim 6 ay 1 yıl yurtdışı seferlerine çıktığı için (kaptan kendisi ) kuzenimin eşi, asker beklerken biraz olsun daha deneyimliydi çok şükür onlar bitirdiler 2 hafta önce
askeriyeye kadar bırakma dediler kendine bu kötülüğü yapma dediler ama dinlemedim gittim, dönerken de yalnız kalınca yol boyunca salya sümük ama gitmesemmm daha çok ağlardım

Evet canım ama hergün mutlaka yüzünü görüyordum görüntülü konuşuyorduk iyiki gitmissin canım benim imkanim olsa bi dakika bile düşünmem. Oda ağladı mı

Evet canım ama hergün mutlaka yüzünü görüyordum görüntülü konuşuyorduk iyiki gitmissin canım benim imkanim olsa bi dakika bile düşünmem. Oda ağladı mı

ben de şimdi olsa şimdide giderdim hiç düşünmeden, öncesinde de tatil yaptık tatil dönüştü bıraktık.. adam dün plajdayken ertesi günü askeriyedeydi
teslim olmadan önce vedalaştık tabi, bi fotomuz var ikimizin de gözler sulu sulu o sıra annemle sarılırken ağlaştılar babam omzuna dokundu kaçtı gitti, babamın da ağladığını görmeyelim diye kaçtığına eminim
sonra askeriyeye girdik o işlemlerini yaptırırken bekledik, en son arabaya bindirdiler götürdüler birbirimize uzaktan baka baka ağladık
sonra biz yola koyulduk 9 10 saat sürdü yol, yanımdaki boş koltuğa baka baka ağladım ne günlerdi beeeee

Kisa film cekmissiniz resmen canım ben bile duygulandimq ama ne güzel son gunlerinizi dolu dolu ggecirmissiniz eniste bey çok şanslı ne güzel anilar biriktirmissiniz suan hüzünlü ama ilerde mutluluk sebepleri olacak bunlar

çok şükür bebeğimmmm evet gerçekten kısa film gibiydi, bu askerliğin her anı bizim için film gibi birşey, ilerde bebelerimize anlatırız diyor sevdiceğim de askerlik bitince Allah nasip ederse, fotoğrafları, birbirimize askerlik boyunca verdiğimiz hediyeleri, birbirimize yazdığımız notları birleştiricem askerlik anılarını toplayacam bi araya hoopppp çeyize
sizden de böyle anılar dinlemek istiyoruzzz sevgi hatun

Ne güzel düşünmüşsun canım fikrini çalıyorum bende böyle bişey yapayim valla sizinkileri dinleyince bizde pek bişey yok canım kendi capimizda çok guzel anilarimiz var bizim de ama sizinkiler gibi film tadinda değil

bizim de işin içinde aileler olmasaydı böyle olmazdı bebeğimmm yoksa nasıl gidecektim bırakmaya nasıl tatil yapacaktık mümkün olmazdı yaniii..
sizin daha da güzel anılarınız olsun inşallah tatlımmm askerlikk işte herşeyi zor

sacmalama kz nolacak noldu neyı var canm gecmıs olsun
Sağol bitanemmm.. Yaa bi karnım ağrıdı bebeğim bi karnım ağrıdı ayıptır söylemesi ishal olucakmışım gibiydii Neyseki cıvık bi çıkış olmadı Iyyy iiirencim dimiiii Anlamadım niden öyle ağrıdı, üşüttüm mü noldu yoksa böbreğemden taş mı dökülüyo gineee Bugün iyiyim ama çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…