Oy canim benim valla sizde olmasaniz. Burdaki arkadaşlarımla bu kadar dertlesmiyorum valla.canım benim yaaa sabır bebişimmm sabırseni en iyi biz anlarız Rabbim sağ salim kavuştursun hepimizi
şafak 186
MEHTAP DOĞAN GÜNEŞ
Duygucukkk dün uyuyakalmışım bebeğim azıcık rahatsızlandım yaa sana cvp yazamadım kusura bakma temam mıevet ya guzel olurdu bende gdersem heyecanlanrm ya degsk bı duygu olur sanrm :)
rabbim kazasız belasız gelmeyi nasip etsin bebeğimmmmkahve iyi fikir tatlımmm ben de yapayım kendime bi taneyarın inecek istanbula kısmetse
Oy canim benim valla sizde olmasaniz. Burdaki arkadaşlarımla bu kadar dertlesmiyorum valla.
Oyy canim 186yi unut yarina odaklan bol bol saril öp tadini çıkar balım güzel gecer inşallah
Bende öyleyim canim artıkbiz de öyleyiz bebeğimmm hemen buraya koşuyoruz
186 yı unutamıyorum tatlım, izinden sonraki şafak beni çok düşündürüyor o yüzden heyecanlanamıyorum heyecanım yarım kalıyorAllah büyük deyip dua edip sabredicez napalımmm
Bende öyleyim canim artık
dusunmemeye çalış canim simdiye kadar gunler nasil gectiyse yine gececek bunu en iyi sen biliyorsu yarina odaklan heyecanin yarim kalmasin sonra burda aglasiriz
Eminim yarin hiç bişey dusunmeyeceksin aşk sarhoşu olacaksın kız sevdiceğini görünceçok şükür bebeğimmm yarısını bitirdikilk yarısı yokuştu benim için, ikinci yarısını da yokuştan iniyormuşuz gibi düşünüyorum
bi görsemmm bu hallerim geçecek biliyorum
Eminim yarin hiç bişey dusunmeyeceksin aşk sarhoşu olacaksın kız sevdiceğini görünce
Duygucukkk dün uyuyakalmışım bebeğim azıcık rahatsızlandım yaa sana cvp yazamadım kusura bakma temam mı
rabbim kazasız belasız gelmeyi nasip etsin bebeğimmmm
Ne zormuş kiz
Şuan iyiyim canım biz zaten 7 aydir ayri sehirlerdeyiz ya ondan kaynaklı ama gidince mesajlarini telefon görüşmelerini görüntülü konuşmalarını bulamayinca dank edecek. Normald3 2 ayda 1 ayda bir gorusurduk iki hafta once geldi bide dün geldi benim için nimet.zormuşşş çok zormuşşalışıyorsun ama zaman alıyor bebeğimmm sen belli güçlü bi kızsın, ben 1 gün hiç susmadan ağlamıştım onu bırakıp yolda gelirken ertesi gün işe gittim herkes öcü görmüş gibiydi
Şuan iyiyim canım biz zaten 7 aydir ayri sehirlerdeyiz ya ondan kaynaklı ama gidince mesajlarini telefon görüşmelerini görüntülü konuşmalarını bulamayinca dank edecek. Normald3 2 ayda 1 ayda bir gorusurduk iki hafta once geldi bide dün geldi benim için nimet.
Oyy canim benim o kdar çok mu agladin Kıyamam Allah sizi birbirinize bagislasin
Evet canım ama hergün mutlaka yüzünü görüyordum görüntülü konuşuyordukmesafelere alışkınsın bebeğimm o zaman bi nebze daha rahat geçer askerlik.. kuzenim 6 ay 1 yıl yurtdışı seferlerine çıktığı için (kaptan kendisi ) kuzenimin eşi, asker beklerken biraz olsun daha deneyimliydi çok şükür onlar bitirdiler 2 hafta önce
askeriyeye kadar bırakma dediler kendine bu kötülüğü yapma dediler ama dinlemedim gittim, dönerken de yalnız kalınca yol boyunca salya sümükama gitmesemmm daha çok ağlardım
Evet canım ama hergün mutlaka yüzünü görüyordum görüntülü konuşuyordukiyiki gitmissin canım benim imkanim olsa bi dakika bile düşünmem. Oda ağladı mı
Kisa film cekmissiniz resmen canım ben bile duygulandimq ama ne güzel son gunlerinizi dolu dolu ggecirmissiniz eniste bey çok şanslıben de şimdi olsa şimdide giderdim hiç düşünmeden, öncesinde de tatil yaptık tatil dönüştü bıraktık.. adam dün plajdayken ertesi günü askeriyedeydi
teslim olmadan önce vedalaştık tabi, bi fotomuz var ikimizin de gözler sulu suluo sıra annemle sarılırken ağlaştılar babam omzuna dokundu kaçtı gitti, babamın da ağladığını görmeyelim diye kaçtığına eminim
sonra askeriyeye girdik o işlemlerini yaptırırken bekledik, en son arabaya bindirdiler götürdüler birbirimize uzaktan baka baka ağladık
sonra biz yola koyulduk 9 10 saat sürdü yol, yanımdaki boş koltuğa baka baka ağladımne günlerdi beeeee
biz yatıyoz kuzum o vakitlerGeldim sen yoksun:)
Kisa film cekmissiniz resmen canım ben bile duygulandimq ama ne güzel son gunlerinizi dolu dolu ggecirmissiniz eniste bey çok şanslıne güzel anilar biriktirmissiniz suan hüzünlü ama ilerde mutluluk sebepleri olacak bunlar
Ne güzel düşünmüşsun canım fikrini çalıyorum bende böyle bişey yapayimçok şükür bebeğimmmm evet gerçekten kısa film gibiydi, bu askerliğin her anı bizim için film gibi birşey, ilerde bebelerimize anlatırız diyor sevdiceğim deaskerlik bitince Allah nasip ederse, fotoğrafları, birbirimize askerlik boyunca verdiğimiz hediyeleri, birbirimize yazdığımız notları birleştiricem askerlik anılarını toplayacam bi araya hoopppp çeyize
sizden de böyle anılar dinlemek istiyoruzzz sevgi hatun
Ne güzel düşünmüşsun canım fikrini çalıyorum bende böyle bişey yapayimvalla sizinkileri dinleyince bizde pek bişey yok canım kendi capimizda çok guzel anilarimiz var bizim de ama sizinkiler gibi film tadinda değil
Sağol bitanemmm.. Yaa bi karnım ağrıdı bebeğim bi karnım ağrıdısacmalama kz nolacak noldu neyı var canm gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?