- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
İyiyim bende kuşuuuummm uzandımmm öyle ayaklarımı kalorifere dayadımmm ohh misss:)Iyilik güzelliğim senden naber
Tembellik zamaniiiiiiiiİyiyim bende kuşuuuummm uzandımmm öyle ayaklarımı kalorifere dayadımmm ohh misss:)
Aaa geçmiş olsn kuzumayyyy şok markete mınnos saklama kabı gelmıs ondan aldm bıde koçtaştan aldım bişiler :) ayyy bıseler yedım uyuyup uyanınca mıdem bulanıo benım ya of
Tembellik zamaniiiiiiii
Aaa geçmiş olsn kuzumneden bulanıyoki? Aç kaldığın zamanlarda mı oluyo fıstık;(
canım hoşgeldiiiinyavrukuslaaaar ben geldim artik telefonum acik yaninizdayimmm
nasilsiniz canlarim cok ozledim hepiniziiiii
cok sukur erdiyle herseyi hallettik bugun supriz yapti yanima geldiii
hosbulduk canimmm :)canım hoşgeldiiiin
sorun neydi kiii
yavrukuslaaaar ben geldim artik telefonum acik yaninizdayimmm
nasilsiniz canlarim cok ozledim hepiniziiiii
cok sukur erdiyle herseyi hallettik bugun supriz yapti yanima geldiii
ayıp etmiş enişte bey ama sorunu çözdüysenız sıkıntı yok canım benim. Gözün aydın bebeğimmhosbulduk canimmm :)
valla kuzenim askere gidecek kuzum asker eglencesi vardi bastan dedi ki aile arasi dimi evet dedim neyse gittik eglenceye birden erkeklerde geldi arkadaslari kuzenimin 4 5 kisi.. erdi sordu kimler var falan soyledim aile arasi ama kuzenimin 4 5 arkadasi geldi dedim cildirdi cok kotu laflar etti falan konusmadik tum gun boyunca
evet tatlim cok sukur bittti :) darisi basiniza insallahh canimm :) nasilsin?sizin bttı dımı canm yanlıs mı hatrlıyorum :)
sorma tatlim ama hallettik sukur cok uzulmusayıp etmiş enişte bey ama sorunu çözdüysenız sıkıntı yok canım benim. Gözün aydın bebeğimm
cumartesi bebeğim. İyi sayılır görüntülü konuşuyoruz şuanevet tatlim cok sukur bittti :) darisi basiniza insallahh canimm :) nasilsin?
sorma tatlim ama hallettik sukur cok uzulmus
sen nasilsin kuzum ne zaman gidiyor askerin?
evet tatlim cok sukur bittti :) darisi basiniza insallahh canimm :) nasilsin?
sorma tatlim ama hallettik sukur cok uzulmus
sen nasilsin kuzum ne zaman gidiyor askerin?
bebekimmmmm teskere sırası sende mehtap falan değilll güneş doğacak
aynen canım ustası da iyi bi yere çıkar inşallah
ıns kuzummm
hosbulduk canimmm :)
valla kuzenim askere gidecek kuzum asker eglencesi vardi bastan dedi ki aile arasi dimi evet dedim neyse gittik eglenceye birden erkeklerde geldi arkadaslari kuzenimin 4 5 kisi.. erdi sordu kimler var falan soyledim aile arasi ama kuzenimin 4 5 arkadasi geldi dedim cildirdi cok kotu laflar etti falan konusmadik tum gun boyunca
evet bebeğim ne yapıcak yaz ggelse de belli olsa yaizin konusunda mı cicimmmm
Yap tatım yap evde durmak daha kötü olur cidden asker beklemek zor bi de evde durunca 7-24 insanın aklında olurYani artık yapmam gerek yavrum ; (
Günaydın beybileeeeeeeeer
Aynen bebegim bi yerden baslamam gerekiyor artikGünaydın yarenlerrrr
evet bebeğim ne yapıcak yaz ggelse de belli olsa ya
Yap tatım yap evde durmak daha kötü olur cidden asker beklemek zor bi de evde durunca 7-24 insanın aklında olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?