2014 Yarenleri! :)

saol tatlm ben bıtane almstm da bıde boyfrıend alacam daha önceden deneyıp begenmstm bedenı yoktu ıns bulurum :)
Vardır inşallah canım ya seviyom boyfriendi bende ama yakışmıyor bana alamadim o yüzden baldirciklarim kalin azicik :)

kızlarrrrr biliyorsunuz sevdiceğimmmm dün geldi bugün çalıştığım için gidemiyordum sabah beni erken kaldır dedi meğerse yanıma gelmek içinmişşşş öğlen geldi aldı beni ofisten 4 saattir onunlaydım ofise bırakıp tekrar döndü kısmetse yarın akşam gelecek tekrar haftasonu için ayaklarım yere basmıyorrr sarhoşş gibiyimmmm.. Rabbim hepimize kavuşmayı nasip etsin inşallah çok başka bi duyguuu çok şükürrr

hep karıştırıyom ben ya izne mi gelmişti canım sevdiceğin

16 günlük izin bebeğimmm.. çok şükürrr huzurluyum fıstığımmmm bi de süprüssss yaptı daha da güzel oldu
Baya da varmış izni canım doya doya zaman gecirirsiniz artık özlemiş demekki oda canim sürprizlerde yaptığına göreeee Darısı tüm bekleyenlerin başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…