Oyyy balımmmm inşallah kuzum yaaa :)) az kaldı bakalım heyecan sardı hee
İnşallah canımmmm:)
Merhabaaaa canım nasılsın :))
Merhaba tatlımm:)
@denizlililili balımmm sen nasılsın:)
@zamansiz93 kuzım senlede görüşemiyorız hiç
Günaydınlar efendiiiiiiimmm
Naber caniiiimmmmgunaydınlar canm :)
Naber caniiiimmmm
Bende iyi bebeğim. Afiyet olsuuuunnn :) kardeşimde ordan aldı pantolon yüksek bel çok hoş hayırlı olsun şimdideniyilik tatlım senden ? kotona gidecem ya pantolon alacam kahvaltı yaptm smdı sen napıosun
Bende iyi bebeğim. Afiyet olsuuuunnn :) kardeşimde ordan aldı pantolon yüksek bel çok hoş hayırlı olsun şimdiden
Vardır inşallah canım ya seviyom boyfriendi bende ama yakışmıyor bana alamadim o yüzdensaol tatlm ben bıtane almstm da bıde boyfrıend alacam daha önceden deneyıp begenmstm bedenı yoktu ıns bulurum :)
özlettin yine kendininasılsınnnn burcuuuummm
Vardır inşallah canım ya seviyom boyfriendi bende ama yakışmıyor bana alamadim o yüzdenbaldirciklarim kalin azicik :)
bakiiiim :)) hayırlı olsun canımmmmmaalesef yok bedenbende deri ceket aldm
Bende seni özledim canım benimmmmmİyiyim canım sağ ol sen nasılsın
hep karıştırıyom ben yakızlarrrrr biliyorsunuz sevdiceğimmmm dün geldibugün çalıştığım için gidemiyordum sabah beni erken kaldır dedi meğerse yanıma gelmek içinmişşşş öğlen geldi aldı beni ofisten 4 saattir onunlaydım ofise bırakıp tekrar döndü kısmetse yarın akşam gelecek tekrar haftasonu için ayaklarım yere basmıyorrr sarhoşş gibiyimmmm.. Rabbim hepimize kavuşmayı nasip etsin inşallah çok başka bi duyguuu çok şükürrr
hep karıştırıyom ben yaizne mi gelmişti canım sevdiceğin
kaç gün canımevet bebeğimmm izne geldi
kaç gün canımne kadar mutlusun kız Allah bozmasın devamını getirsin inşallah
Baya da varmış izni canım doya doya zaman gecirirsiniz artık16 günlük izin bebeğimmm.. çok şükürrr huzurluyum fıstığımmmm bi de süprüssss yaptı daha da güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?