Baya da varmış izni canım doya doya zaman gecirirsiniz artıközlemiş demekki oda canim sürprizlerde yaptığına göreeee Darısı tüm bekleyenlerin başınaa
Tamam bebeğimmm :)cekerım tatlm
Amin güzelliğim beniiiimmmAmin bebeğimmm amin.. Rabbim herkese nasip etsinözlemişş özlemişşş
iyilik canm seni sormalı nasıl gıdıooo
Kızlar çok kötüyüm sevdiceğim dün gece askere gitti ben yokum sanki bitmiş gibiyim onsuz
Allah kavuştursun canım benimKızlar çok kötüyüm sevdiceğim dün gece askere gitti ben yokum sanki bitmiş gibiyim onsuz
sana sabırlar diliyorummm canım, sen sabırlı oldukça günler daha rahat geçecek inşallah.. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin
uzun dönem misiniz canım
Amin canimm benimAmin canım çok sağol
Amin canım sağolasın.. Uzun dönem canımbugün bi sabah bide biraz önce aradı iki dk konulabildik çok özlüyorum
İyiyim kuzum özledimmm sizlerriiii çok girmediğimi fark ettim buraya koşarak geldim size açın kollarınızııııı bakem
Kızlar çok kötüyüm sevdiceğim dün gece askere gitti ben yokum sanki bitmiş gibiyim onsuz
başlarda öyle kısa kısa konuşuluyor bebeğimm acemide biraz sıkıntı çekersiniz ama sonrası rahat olur inşallahşimdi zor gelir bebeğimm ama alışacaksın üzülme olur mu
Canm ilk günler diye böyle emin ol alışasacaksn .. ben ayrı kalmaya alısık oldgmdan mıdır blmyrm hıc anlamadm yanı askere gttgnı etkılemedı pek benı .. Ama alısırsn canm merak etme su an boyle hssetmen cok normaaal
Bende uzaklığa hiç dayanamaminşallah alışırım canım ya hemen gelsin istiyorum
uzun donemmıydı tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?