2014 Yarenleri! :)

Kızlar çok kötüyüm sevdiceğim dün gece askere gitti ben yokum sanki bitmiş gibiyim onsuz

sana sabırlar diliyorummm canım, sen sabırlı oldukça günler daha rahat geçecek inşallah.. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin
uzun dönem misiniz canım

Amin canım sağolasın.. Uzun dönem canım bugün bi sabah bide biraz önce aradı iki dk konulabildik çok özlüyorum

Amin canım sağolasın.. Uzun dönem canım bugün bi sabah bide biraz önce aradı iki dk konulabildik çok özlüyorum

başlarda öyle kısa kısa konuşuluyor bebeğimm acemide biraz sıkıntı çekersiniz ama sonrası rahat olur inşallah şimdi zor gelir bebeğimm ama alışacaksın üzülme olur mu

Kızlar çok kötüyüm sevdiceğim dün gece askere gitti ben yokum sanki bitmiş gibiyim onsuz

Canm ilk günler diye böyle emin ol alışasacaksn .. ben ayrı kalmaya alısık oldgmdan mıdır blmyrm hıc anlamadm yanı askere gttgnı etkılemedı pek benı .. Ama alısırsn canm merak etme su an boyle hssetmen cok normaaal

başlarda öyle kısa kısa konuşuluyor bebeğimm acemide biraz sıkıntı çekersiniz ama sonrası rahat olur inşallah şimdi zor gelir bebeğimm ama alışacaksın üzülme olur mu

İnşallah canım ya biz hiç ayrı kalmadık çok zor geliyor inşallah dediğin gibi olur

Bende uzaklığa hiç dayanamam inşallah alışırım canım ya hemen gelsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…