cnm selam bnm de uzun donem gecıo zaman m.etmeEvet canım malesef
kızz delu :)) nasılsın balıımmm ıyısındır ınsallahKızlarr nasılsınız giremedimm bi kaç gündür iyisinizdir inşallahhh
cnm ordan da cvp attm burdan da atım :) netten bak dogu tarafı dımı ama orası ? ALLAH korusun askerını tum askerlerımızı dua et Hayırlısıyla bıtırıp gelır ıns uzun donemmı senn ?Kızlar benim erkek arkadaşım da Ağrı'ya düştü nasıl bi yer acabaaaa
kızlar bn geldm bebısler
cnm selam bnm de uzun donem gecıo zaman m.etme
hemen gecıo cnm zaman zaten acemı surecınde gelıp gıder evcı ıznınede gelırse tam ıyı olur ustada baya beklıorz gormek ıcın mesela bnm sevdıcek te gıttı 1ay bıttı daha gormedım ama zaman gecyor ya valla daha dun gıbı gıttı sankı :)İnşallah canım dağıtım iznine gelsede görsem
hosbuldum cnm :) nasılsn bakım burası sankı sessız bugunhosgeldınnnn :)
bebeyimm çok iyiyim kuzummmkızz delu :)) nasılsın balıımmm ıyısındır ınsallah
kız hayırsızkaç gün canımne kadar mutlusun kız Allah bozmasın devamını getirsin inşallah
bende cok sukur ıyıyım balım kız safak kactı senın :))bebeyimm çok iyiyim kuzummmSende iyisindir inşallah
balımmmmmmİyiyim kuzum özledimmm sizlerriiii çok girmediğimi fark ettim buraya koşarak geldim size açın kollarınızııııı bakem
Bana diyene bak nerdesin kiz senkız hayırsız
73 oldu bebeğimmmmbende cok sukur ıyıyım balım kız safak kactı senın :))
nasılsın canımmmBana diyene bak nerdesin kiz sen
MASSALLAH balım az kalmıs benım safak karanlık daha :) atarsa 26973 oldu bebeğimmmmSenin kaç yavrii
Iyiyim bebeğim sen nasılsınnasılsın canımmm
calısıyorum kız ben ama ıkı gun gıremedım tabı gozum sıs ya dınlendırım dedm gozumu balım smdı ıyı bıraz gırım hemen dedım sen napyon naslsn kuzucum :)Bana diyene bak nerdesin kiz sen
Hayırdır canım geçmiş olsun. Bende iyi bebeğim ne olsun iştecalısıyorum kız ben ama ıkı gun gıremedım tabı gozum sıs ya dınlendırım dedm gozumu balım smdı ıyı bıraz gırım hemen dedım sen napyon naslsn kuzucum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?