MASSALLAH balım az kalmıs benım safak karanlık daha :) atarsa 269
Iyiyim bebeğim sen nasılsın
yaaa sormaaa kız ıt dırsegı cıktı sandım doktora gıttım ıltıhap kapmıs bı agıryor anlatamam yaaa :S sagol balım sende durumlar nasıl canın skkn dgl dmı ınsallahHayırdır canım geçmiş olsun. Bende iyi bebeğim ne olsun işte
hosbuldum cnm :) nasılsn bakım burası sankı sessız bugun
gene sukur dustuk bu kadar sayıya balım 200 olsun tam rahatlarım :))Atar bebeğim oda iner elbett sağsalim inşallahKaranlıklar elbet aydınlıga çıkar
bende iyiyim kuzucm sağolasınYarın saçımı kesitrmeye gicm korkuyorum gene kuaför kafasına göre kısaltırsa die
nasıl kıyafet kot etek elbıse hangısı :)) bnde napıyım balım gozumle ugrasyorum yaa sıs bıraz uzanyorum szle konusyorm :)sessz gibi sankı canm evet ay netten kıyafet fln bakıodum :) sen napıosuun
Üstüne basa basa kisaltmamasini söyle bebegim aman haAtar bebeğim oda iner elbett sağsalim inşallahKaranlıklar elbet aydınlıga çıkar
bende iyiyim kuzucm sağolasınYarın saçımı kesitrmeye gicm korkuyorum gene kuaför kafasına göre kısaltırsa die
Cok gecmisler olsun bebeğim. Iyi çok şükür yavrumyaaa sormaaa kız ıt dırsegı cıktı sandım doktora gıttım ıltıhap kapmıs bı agıryor anlatamam yaaa :S sagol balım sende durumlar nasıl canın skkn dgl dmı ınsallah
sagol tatlım ıyı sevındım :)Cok gecmisler olsun bebeğim. Iyi çok şükür yavrum
Evet canım uzun dönemcnm ordan da cvp attm burdan da atım :) netten bak dogu tarafı dımı ama orası ? ALLAH korusun askerını tum askerlerımızı dua et Hayırlısıyla bıtırıp gelır ıns uzun donemmı senn ?
gene sukur dustuk bu kadar sayıya balım 200 olsun tam rahatlarım :))
Üstüne basa basa kisaltmamasini söyle bebegim aman ha
o kadar devırdın 50 e bse kalmamıs gecer kusum uzun donemmıydın sen :) kız sacını kestırme az kesın dersın kokunu alırlar hepsı byle :)Aynen yavrum benimde hedefim 50
aynen kuzum ya zaten çok zor uzayan bir saç yapım var valla yakarımmm
sende bendensın benmde uzun donem :) gecer canım skma canını safak sayma hıc gecerEvet canım uzun dönem
Yakarsin bbeğimmmm hakkindirAynen yavrum benimde hedefim 50
aynen kuzum ya zaten çok zor uzayan bir saç yapım var valla yakarımmm
Sende var ne yok kız cadısagol tatlım ıyı sevındım :)
ne olsun gıcık ıs guc ıste safak dusyoruz gelmesını beklıyorum ızne :)Sende var ne yok kız cadı
Yakarsin bbeğimmmm hakkindirbenim saçlarda öyle malesef
yok bebeğim kısa dönemo kadar devırdın 50 e bse kalmamıs gecer kusum uzun donemmıydın sen :) kız sacını kestırme az kesın dersın kokunu alırlar hepsı byle :)
geçmiş olsun kuzun neyin varselam kızlar ben geldiim.. yaa hasta oldum fenayımmm
yinemi çeyiz muhabbetiiiii ay artık böğğ geldi hahahahahKızz senin çeyiz topğin varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?