- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
grip canım soguk algınlıgı işte birde 10 gundur cok yogun calısıyorum yorgunlukta cabası.geçmiş olsun kuzun neyin var
Yok bebeğim benim ceyizim bıle yok :)Kızz senin çeyiz topğin varmıı
nasıl kıyafet kot etek elbıse hangısı :)) bnde napıyım balım gozumle ugrasyorum yaa sıs bıraz uzanyorum szle konusyorm :)
Ne zaman gelecek kiz iznene olsun gıcık ıs guc ıste safak dusyoruz gelmesını beklıyorum ızne :)
hos geldın kusum gecms olsun bakyorum safak cok azalınca senı goremıyoruz sevdıcegın geldıgnde ugraman artk :)selam kızlar ben geldiim.. yaa hasta oldum fenayımmm
yok koyu renk olgun gosterır sen kendın ucları kesyok bebeğim kısa dönemKasımda gittiydi yarıladık sayılır
Ay valla kuzum ya uçları yıpandı baya valla şeytan diıo git koyu renge boyat
hayır kuzum ondan degil çalışıyorum artık girck vaktim d mecaalimde kalmıyorr inan ki.. her aksam aklıma gelıyor acsammı dıyorum eriniyorum gitmiyor elim bilgisayarahos geldın kusum gecms olsun bakyorum safak cok azalınca senı goremıyoruz sevdıcegın geldıgnde ugraman artk :)
yinemi çeyiz muhabbetiiiii ay artık böğğ geldi hahahahah
Akşamları sıcak şeyler iç canm bol bol yatarken tyhlot iç ben onun çok faydasını görürümgrip canım soguk algınlıgı işte birde 10 gundur cok yogun calısıyorum yorgunlukta cabası.
Yok bebeğim benim ceyizim bıle yok :)
mart 27 :) kusummmmmmNe zaman gelecek kiz izne
saol balım yaa ıltıhap kapmıs goz sıs yanı merhem kullanyorum bakalm gecer ıns :) ıyı balım gule gule kullan alırsan :)gecmıs olsun canm noldu :) karıısk yavrum hem ceyız hem kıyafet :)
kız eskiden 5 6 yıl siyah boyalı kullandım zift gibi grziyordumyok koyu renk olgun gosterır sen kendın ucları keshehe
anladım balım neyın var pekı dıkkat et kendıne .shayır kuzum ondan degil çalışıyorum artık girck vaktim d mecaalimde kalmıyorr inan ki.. her aksam aklıma gelıyor acsammı dıyorum eriniyorum gitmiyor elim bilgisayara
hahahah delıkız eskiden 5 6 yıl siyah boyalı kullandım zift gibi grziyordum
ver kuzum güzel olurr herşey bir ışıltıyla başlarhahahah delıkız benm gercek sac rengım sıyah ama bn ucları ısıltı verecem braz zaman gecsın :)
kız bu havlumu ben ılk gordugumde demeseydın elbıse sandım bı an acmadım tam ekranı hahahakızlaaaaar bu mutfak havlusu nasıl alayım dıyorum cok sevıyorum ben boyle cıcılı bıcılı seylerı :) 23 tl fazla mı sızce
saol balım yaa ıltıhap kapmıs goz sıs yanı merhem kullanyorum bakalm gecer ıns :) ıyı balım gule gule kullan alırsan :)
kız bu havlumu ben ılk gordugumde demeseydın elbıse sandım bı an acmadım tam ekranı hahaha
hee ama bnmkı sevmz byle seylerı kullanmaz bıle byle havlularaahahaha o yuzden belırttm ıste bebegm ama cok datlu degılmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?