Bizim dagitim temmuzda nisanlim da bir şey demedi şimdiden belli olur mu ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dağıtım temmuzsa simdiden blli olmaz canim. Acemiligi 30 gün olaacaklarinki blli oluyodu sadecr bugün.
Şimdi ye arardi kızlar ya :-(bekliyorum öyle içim bir tuhaf allah hayırlara çıkarsın
Kuzumm çok sağol:))
Şimdi ye arardi kızlar ya :-(bekliyorum öyle içim bir tuhaf allah hayırlara çıkarsın
Rica ederim canim..
ttlim sakin ol evet kuyrk olmus olablr blkide yarina kalmıştir yerlerin Acklanmasi..
Kızlar inşallah hepiniz için hayırlı yerler olur benimkide Üsküdar'da yapacak. Orası çıkan olursa bana ulassin :)
Hem szde yemek sonrası ictimada yok bn hayattta beklemem bu saattlerde. Dağıtım ne zaman cnm sizinn :)
usta birliğiniz açıklandı mı canım:)
Hem szde yemek sonrası ictimada yok bn hayattta beklemem bu saattlerde. Dağıtım ne zaman cnm sizinn :)
Tatlımmmmm yogndr bugün belki ondan arayamamistir. Sakin ol belkide kuyruktan dolayidir :)
Kızlarr nasılsınız? Ben iyi değilim sanırım
Nişanlımın ailesii tepeden tırnağa sorun olarak dünyaya gelmişlerr.. Bıktım bunların cahil davranışlarındann
Neymiş efendim aramıyormuşum gitmiyormuşum. Her gün senin evine mi gelcem be kadınSanki gittiğimde güler yüz görüyorum bide utanmadan çağırıyorsunn
Nerede o acemilik
ya işte klasik muhabbet bu benim nişanlım da bana çok tembih etti ara sık sık git falan diye.. ben de öyle yapıyorum. demek ki insanlar bekliyor canım ama herkesin de kendi hayatı var ya şimdiden o kadar bağlayamazlar kendilerine :/
kızlar selamm ben geldimm
Yok canım ya bekliyorum ışte telefon elimde sizinki de bugün değil mi di açıklandı mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?