offf offfff
bitsin artık askerlik yaaaa, ben sevdiceğimi istiyorummm
çok keyifsizim bu akşaaam
Nerede ne olarak askerlik yapıyor canım :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geliboluda
Bu taraflarda böyle kamllrn olduğunu hiç duymamistim :)
anlamadımm :26::26:
Kamp yazmak istemiştim tv ye dalmışım yanlış olmuş
Ya ben özellikle bati ve Marmara civarında bu şekilde kampları duymamistim :)
hımmm... genel bi tatbikat bu ama türkiye geneli bildiğim kadarıyla..
Uzun dönem mi canm szinki ?
yok canım kısa dönem
Aslinda onlar da haklılar da iste bize zor oluyor
Yemin torenine de gidemicem yoksa gidince gotururdum aramızda 16 saat var da
harika bi fikirr
benimkinin de 21 haziranda doğumgünüsü
ben bi kutu hazırlıyorum. içine: 1adet kullandığu parfümün çakması (kavuşacağımız gün bolca sıksın diye), ismiyle akrostiş şiir yazdım onu, netten üzeri sevgi mesajlarıyla dolu mesajlı kahve aldım bi paket onu, bi tane minik kek ve mum, mektup, çikolata ve drajelerle dolu minik bi kutu hazırlayıp koyacağım
Selam canlar nisanlima kargo göndermek istiyorum ne gonderebilirim tecrübeli olan yarenler bi el atin kargoyu teslim ederler mi?icerde sıkıntı çıkar mı?
sanırım yemin törenine gidemeyeceğim.
Nisanlimda oyle dedi sıkıntı oluyormuş artik carsi izni baslayinca gondercemHımm epeyde yol varmış :26: İnşallah birşey demezler sanmıyorum aslında diyeceklerini ama mühim olan almasını kullanmasını kabul ederler mi :26: Acemi birliği diye biraz fazla disiplin oluyor genelde :26:
ne göndericeğin konusunda yardımcı olamam ama kargo firmaları askeriyeye teslimat yapmıyor postane devletin olduğuy için sadece postaneyi içeri alıyorlar postane ile gönder
kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diyebugün itibariyle başlıyor
askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler...
önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm
kızlarr nerelerdesiniz yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?