2014 Yarenleri! :)

Bende çok efkarlandım 1 haftadan beri içimde sıkıntı var sevdiceğimde hasta olmuş zaten

Hayırlı kandiller canım

ah ah.. bizimki de halimi görsen acırsın falan diyor her yeri yara bere içindeymiş.. benim bugün başladı ya böyle elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum onun için falan

aynen bir yandan seviniyorumm günler geçsin bir an önce bir yandan yarın iş var hiç geçsin istemiyorum okul olarak yoğun bir döneme giriyoruz çünkü

Bende oyleyım kuzum gıdelı 20 gun oldu bıle dıye sevınıyorum bır yandanda benımde yarın sınavlarım baslıyor maalesef streslenıyorum..ama bıran once de gıreyım cıkayım bıtsın hersey modundayım :44:

ah ah.. bizimki de halimi görsen acırsın falan diyor her yeri yara bere içindeymiş.. benim bugün başladı ya böyle elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum onun için falan

Kızlar elımızden hıc bırsey gelmıyor bu ınsanın moralını daha cok bozuyor sabah benımkıde dıyo 15 gundur aynı corabı gıyıyomus esofmanı yırtılmıs heryerı surunmekten.. aksamdan yıkadı ama kurumamıs sımdı ıslak ıslak gıyıyomus mecburen.Bunları duydukca ıcım parcalanıyo

Allahıma bin şükür bebeğimm iyi diyelim iyi olsun her şey :) alışıyorum yavaş yavaş :) sen neler yapıyosun? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi bnmde cnm ne olsn çarşıda bugn netten konştuk fln btrmeye çalşyoz işte

aynen ya aynenn.. çok zor kuzum çok elden bir şey gelmemesi..

inşallah canım benim nişanlım da Manisa Alaşehirde asker :)

Nebguzel manisa çok güzelmiş kardeşim çok beğenmiş. Hayirli kandiller ve hayirli teskereler canim.

Nebguzel manisa çok güzelmiş kardeşim çok beğenmiş. Hayirli kandiller ve hayirli teskereler canim.

sağol canımm sizlere de hayırlı kandiller ve hayırlı teskereler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…