2014 Yarenleri! :)

korkma korkma yalnız değilsin

biz de hiç böyle sıkıntılar yaşamıyoruz. bu karakter meselesi bence canım, benimki asker öncesinde de öyle bana karışan, kıskanç, huysuz biri değildi.. askerde de bir değişim olmadı. sadece tek istediği bana ulaşabilmek.. arayıp ulaşamadığımda seni çok merak ediyorum, arabaya atlayıp gelebeliceğim bi yerde olmadığım için aklım tamamen sende kalıyor o zaman diyor..

mesela, bu pazar günü muhtemeln çarşıya çıkacak (2 haftada 1 çıkıyorlar) ve benim bu pazar okul gezim var. yani çarşıya çıkarsa kameradan görüşme şansımız olmayacak.. ama buna bile bişey demedi başkası olsa, iptal et, gitme falan diyebilirdi

ayy bu bilgisayar beni katil edecek kızlarr az kaldı yine atılan cevaplara bakamıyorum da telefondan cok uzun suruyor butun gun kayinvalidemlerdeydim sonra kaynim ve sevgilisiyle disari ciktik cay icmeye eve geldim sevdicegim bugun sadece sabah aradi hic konusamadikk benden haberler bu kadarr :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oo masaallah iyi stres attin bugun:)
Bizde uc kere konustuk bugun:)

Kuzum üzülme bizde bir aydır gorusmuyoruz dagitim da temmuzda daha iki ay var

Cnm bz eylülden beri farklı şehirlerde yaşıyoruz sıkıntımız o

Wuuuu demek bnimkinden başkada varmış
Bnimde senin gbi bahanem olsa asla sevgilim bir şey demez. Ama bnde onun tam zıttı bir karakterdeyim.

Wuuuu demek bnimkinden başkada varmış
Bnimde senin gbi bahanem olsa asla sevgilim bir şey demez. Ama bnde onun tam zıttı bir karakterdeyim.

hımmm, ama o zaman olmaz kii

anlayıi karşılıklı olmalı ki ilişki yıpranmadan yürüsün

ben de onu kısıtlamam, karışmam, gereksiz kıskançlıklar yapmam... tek şartım vardır benim de: haberim olsun nereye kiminle gittiğinden ve eğer ararsam ona ulaşabileyim.. o da bu isteklerimi hiç ihlal etmediği için hiç sorun yaşamadık/yaşamıyoruz

Maşallah diyelim canım :)
Bnm gbi sevglisi olan baska bi kız acayip rahat bırakır. Ama oda bna her şeyi söylerken bnm kisknmam neee onuda blmiyrm. Zaten bazı arkadaşlarına vakti zamanında ayar oldum ondan snra benim bu içimdeki kıskançlık canavar gibi içimden çıktı :what::what::what:

neden kıskanıyosun ki acabaa :44:

Cnm bz eylülden beri farklı şehirlerde yaşıyoruz sıkıntımız o

Aynen bizde askere gitmedin geldi uc gun sonra hop askere Allah sabir versin

Huhuu benim askimda hic bunaltmaz beni bir tek o telefonu aciyim nerde oldugumu dogru soyleyim yeter:))

Kızlar yorumları okudum da benimki de burda ken hiç kısıtlamazdı gittiginden beri başladı ufaktan ufaktan kıskançlıklar kısıtlamalar bende zaten onun isteklerine hiç karşı gelmiyorum umarım azıtmaz:-(

Kızlarr nasılsınız bakalım
Bugun ılk sınavımı oldum,gayet guzel gectı 6 tane kaldı gerıye sonra okulum bıtıyor Sabah nişanlım aradı yemekhane de görevliymiş bugün öğle yemeğinden sonra kameradan gorüsücez yarım saat hakkı varmıs bu haber benı cok sevındırdı onu cok ozledım kameradan da olsa gorusmek cok ıyı gelıcek Bende havadisler boyle

Sevindim senin adına kuzum
Ben hala aramasini bekliyorum bugun hic konusmadik

Arar canım merak etme.Bizimde bazen 1 kere konustugumuz oluyor gunde yogun oluyorlarmıs arayamıyormus.
Komutandan komutana degısıyor dıyor

Haklısın kuzum da işte merak ediyorum

neden kıskanıyosun ki acabaa :44:

Bilemedim ki halbuki gerçekten güven problemimde yok.Guvenirim sevgilime.
Özellikle hovarda diye tarif edilen tipte kizen ya da arkadaslariyla çıktı mı dahada sinir olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…