- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Yaa önceki sayfalardaki konuşmalarda hep sevgilim askerde surkeli beni merk ediyor. Yok dışarı çıkarken çekiniyorum. Kiskancti daha bir kıskanç oldu. Üstüme dha fazla geliyor. Snucta kendisi askerde tarzında yazılar okuyunca. Ondn dedim bi bnmki rahat diye :s
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebegım oturunca da gerısı gelmıyo merak etme
ayy bu bilgisayar beni katil edecek kızlarr az kaldı yine atılan cevaplara bakamıyorum da telefondan cok uzun suruyor butun gun kayinvalidemlerdeydim sonra kaynim ve sevgilisiyle disari ciktik cay icmeye eve geldim sevdicegim bugun sadece sabah aradi hic konusamadikk benden haberler bu kadarr :)
Kuzum üzülme bizde bir aydır gorusmuyoruz dagitim da temmuzda daha iki ay var
korkma korkma yalnız değilsin
biz de hiç böyle sıkıntılar yaşamıyoruz. bu karakter meselesi bence canım, benimki asker öncesinde de öyle bana karışan, kıskanç, huysuz biri değildi.. askerde de bir değişim olmadı. sadece tek istediği bana ulaşabilmek.. arayıp ulaşamadığımda seni çok merak ediyorum, arabaya atlayıp gelebeliceğim bi yerde olmadığım için aklım tamamen sende kalıyor o zaman diyor..
mesela, bu pazar günü muhtemeln çarşıya çıkacak (2 haftada 1 çıkıyorlar) ve benim bu pazar okul gezim var. yani çarşıya çıkarsa kameradan görüşme şansımız olmayacak.. ama buna bile bişey demedibaşkası olsa, iptal et, gitme falan diyebilirdi
Wuuuu demek bnimkinden başkada varmış
Bnimde senin gbi bahanem olsa asla sevgilim bir şey demez. Ama bnde onun tam zıttı bir karakterdeyim.
hımmm, ama o zaman olmaz kii
anlayıi karşılıklı olmalı ki ilişki yıpranmadan yürüsün
ben de onu kısıtlamam, karışmam, gereksiz kıskançlıklar yapmam... tek şartım vardır benim de: haberim olsun nereye kiminle gittiğinden ve eğer ararsam ona ulaşabileyim.. o da bu isteklerimi hiç ihlal etmediği için hiç sorun yaşamadık/yaşamıyoruz
Maşallah diyelim canım :)
Bnm gbi sevglisi olan baska bi kız acayip rahat bırakır. Ama oda bna her şeyi söylerken bnm kisknmam neee onuda blmiyrm. Zaten bazı arkadaşlarına vakti zamanında ayar oldum ondan snra benim bu içimdeki kıskançlık canavar gibi içimden çıktı :what::what::what:
Cnm bz eylülden beri farklı şehirlerde yaşıyoruz sıkıntımız o
korkma korkma yalnız değilsin
biz de hiç böyle sıkıntılar yaşamıyoruz. bu karakter meselesi bence canım, benimki asker öncesinde de öyle bana karışan, kıskanç, huysuz biri değildi.. askerde de bir değişim olmadı. sadece tek istediği bana ulaşabilmek.. arayıp ulaşamadığımda seni çok merak ediyorum, arabaya atlayıp gelebeliceğim bi yerde olmadığım için aklım tamamen sende kalıyor o zaman diyor..
mesela, bu pazar günü muhtemeln çarşıya çıkacak (2 haftada 1 çıkıyorlar) ve benim bu pazar okul gezim var. yani çarşıya çıkarsa kameradan görüşme şansımız olmayacak.. ama buna bile bişey demedibaşkası olsa, iptal et, gitme falan diyebilirdi
Kızlarr nasılsınız bakalım
Bugun ılk sınavımı oldum,gayet guzel gectı 6 tane kaldı gerıye sonra okulum bıtıyorSabah nişanlım aradı yemekhane de görevliymiş bugün öğle yemeğinden sonra kameradan gorüsücez yarım saat hakkı varmıs bu haber benı cok sevındırdı onu cok ozledım kameradan da olsa gorusmek cok ıyı gelıcek Bende havadisler boyle
Sevindim senin adına kuzum
Ben hala aramasini bekliyorum bugun hic konusmadik
Arar canım merak etme.Bizimde bazen 1 kere konustugumuz oluyor gunde yogun oluyorlarmıs arayamıyormus.
Komutandan komutana degısıyor dıyor
neden kıskanıyosun ki acabaa :44:
Haklısın kuzum da işte merak ediyorum
Aklına kotu bısı getırme kuzum yemın torenı yaklasıyor ya yuruyus yapıyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?