- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
ammmaaan nerde giycek o gömleği çarşısı yok pazarı yokeviiiiiiiiiiit burdayımmmm
gönder artık kız yetti garine gönderilir kı başkaaaa gömlek falan olabilir
ne gönderilir ki başkaaaaammmaaan nerde giycek o gömleği çarşısı yok pazarı yokvallah canıma yetti artıkın bi göndereydimde üstümden yük kalkacak
iyiyim bitanemmmmm sen nasılsın :))BebeğimmmmmmmmmNasılsııııııııııın?
bilmiyoooommm sizler azıcık fikir üretin işteeeee burdan yetkili mercilere sesleniyorum zor durumdayımne gönderilir ki başkaaaa
İyiim bende çok şükür bebeğimmmmmmm:) duştan çıktımmm kalkıp mutfağa gidip kendime bişiler hazırlamam lazım ama hiç kalkasım yok:) gel gelelim karnım çok acıktıııııı:)iyiyim bitanemmmmm sen nasılsın :))
Toş toş toşşşş hoşgeldin duyguyoşşşşşşselam kzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
heheheh aklıma bişiy gelmedibilmiyoooommm sizler azıcık fikir üretin işteeeee burdan yetkili mercilere sesleniyorum zor durumdayım
selaaaaaaaaaaaaaaamselam kızlaarr
Toş toş toşşşş hoşgeldin duyguyoşşşşşş
bak bakalım yavrum uygun bişeyler bulursun inşallah
al kız :) ihtiyacı olmasa demezdiii :)ben ne koycam 1 haftaya eline geçicek yiyecek koyamam böceklenir vallayiyecek faslını ayarlarımda kıyafet bişey koymamlazım ne koysam ki ?
nasılsın canım?selaaaaaaaaaaaaaaam
iyilik bebeğim sen nasılsınnasılsın canım?
kız ben bulamadım seni instagramda
iyiyim bebeğim işten geldimiyilik bebeğim sen nasılsın
dinlenme zamanıııııııııııiyiyim bebeğim işten geldim
Lcw de takim oluyor kuzum kardeşime almıştık biz gayet de iyi hem simdi indirim donemi :)Normalde bende hiçbir şey istemez böyleDemekki ihtiyacı var Bulmam gerek
Kuzummmdinlenme zamanııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?