Anladım şekerim hayırlısı olsun Hakkinizda bebis im :)aileleri pek karıştırmıcaz da kuzucum o yüzden biraz da :))
başka yolları dene o zaman bebeğim olur belki strese girme hiçYok iğneden korkmam bn kendim vuruyorum. Herkese korkmam.açısına ama narkoz.almaya bde bıçak yemeye dayanamam :)
Yarından snra almaya gidiyoruz burdura bebeğimmmmmmmm:) haftasonu aşkitomla olucammmnmmmmm:) oyüzden çooookkk mutluyummmmm:) bende seni özledimmmmmm kuşummm:)
Anladım şekerim hayırlısı olsun Hakkinizda bebis im :)
Oy canımın içi ya belli çok mutlu olduğun RABBİM hep yüzünü Güldür sun bebeğim ALLAH kavustursun smdiden gözün aydin balım benim ay çok sevindim adına vallaha:)Yarından snra almaya gidiyoruz burdura bebeğimmmmmmmm:) haftasonu aşkitomla olucammmnmmmmm:) oyüzden çooookkk mutluyummmmm:) bende seni özledimmmmmm kuşummm:)
Miskin kedimmmm benimmmmoyyy ne güzel bebeğimmm bende iyiyim miskinlik yapıyorum ehehe
İnşallah yeşommmmmmm:):):) accayip özledik birbirimizi yaa çok iyi gelicek bu hftasonu allahın izniyleeeee:):):) sen nasılsın bitanemmmm?canımm çok sevindim gözün aydınnn :)) harika bir haftasonu olur inşallah
amin bütanemmmmmmmmmOy canımın içi ya belli çok mutlu olduğun RABBİM hep yüzünü Güldür sun bebeğim ALLAH kavustursun smdiden gözün aydin balım benim ay çok sevindim adına vallaha:)
AMIN kusum hepimizin yuzu guler INSALLAH hep.Çok sevindim bebeğim benim daha iyi oldu haftasonu nu dolu dolu geçirin kuşum özlem giderin doya doya sarıl bırakma minik kuşum darısı temelli gelmesine olsun :)İnşallah yeşommmmmmm:):):) accayip özledik birbirimizi yaa çok iyi gelicek bu hftasonu allahın izniyleeeee:):):) sen nasılsın bitanemmmm?
amin bütanemmmmmmmmmrabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh:) cumadan çıkıcak olması süpriz oldu yaaa normalde burdurda evciye ctesi sabahtan bırakıyolarmış ama çağlartoşum albaydan almış izniiiii diğer komutanlara laf düşmedi tabiii:):):) hamdolsun rabbimeeeee:):)
Pek.bsey kalmams.tatlım hadi gözün aydin simdiden:)
İnşallah yeşommmmmmm:):):) accayip özledik birbirimizi yaa çok iyi gelicek bu hftasonu allahın izniyleeeee:):):) sen nasılsın bitanemmmm?
amin bütanemmmmmmmmmrabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh:) cumadan çıkıcak olması süpriz oldu yaaa normalde burdurda evciye ctesi sabahtan bırakıyolarmış ama çağlartoşum albaydan almış izniiiii diğer komutanlara laf düşmedi tabiii:):):) hamdolsun rabbimeeeee:):)
Noldu Ki deli
Hahahaha ne sapiksin kzAynen bacu az kaldı 5 aydır görmüyorumGörür görmez üstüne atlıcam ahahah
asıl sana
İçimden geldiiNoldu Ki deli
Hahahaha ne sapiksin kz
Hahahaja doğru byle olman normalHayırrrr sanaaaaa
İçimden geldii
Sana da
Kızzz 5 aydır görmüyorummmmmmmmmmm diyorummmmmmmm
Hayırrrr sanaaaaa
İçimden geldii
Sana da
Sana da o zamanHayırrrr sanaaaaa
İçimden geldii
Sana da
Hahahaja doğru byle olman normal
ben naptım şimdi
Sana da o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?