2014 Yarenleri! :)

Yarından snra almaya gidiyoruz burdura bebeğimmmmmmmm:) haftasonu aşkitomla olucammmnmmmmm:) oyüzden çooookkk mutluyummmmm:) bende seni özledimmmmmm kuşummm:)
Oy canımın içi ya belli çok mutlu olduğun RABBİM hep yüzünü Güldür sun bebeğim ALLAH kavustursun smdiden gözün aydin balım benim ay çok sevindim adına vallaha:)

canımm çok sevindim gözün aydınnn :)) harika bir haftasonu olur inşallah
İnşallah yeşommmmmmm:):):) accayip özledik birbirimizi yaa çok iyi gelicek bu hftasonu allahın izniyleeeee:):):) sen nasılsın bitanemmmm?
Oy canımın içi ya belli çok mutlu olduğun RABBİM hep yüzünü Güldür sun bebeğim ALLAH kavustursun smdiden gözün aydin balım benim ay çok sevindim adına vallaha:)
amin bütanemmmmmmmmm rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh:) cumadan çıkıcak olması süpriz oldu yaaa normalde burdurda evciye ctesi sabahtan bırakıyolarmış ama çağlartoşum albaydan almış izniiiii diğer komutanlara laf düşmedi tabiii:):):) hamdolsun rabbimeeeee:):)

AMIN kusum hepimizin yuzu guler INSALLAH hep.Çok sevindim bebeğim benim daha iyi oldu haftasonu nu dolu dolu geçirin kuşum özlem giderin doya doya sarıl bırakma minik kuşum darısı temelli gelmesine olsun :)

hemde ne iyi gelecek Allah ın izniyle canım benimm :)) ben de iyiyim çok şükür fıstığımm beklemeye devammm :)) yavruşum böyle evci kullanın bari izin kullanmayın da erken gelsin koca danan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…