geliyom hemen ay canım çekti kızolmazmı kızzz gel dibek kahvesi yapayım sanada
hehehheh aynen canım bu arada senin gözün nasıl olduAynen kuşum snra gümbür gümbür oynaya kopalm cosalm .d.d
DeniiiiiiimSelam canlar
Süüppperrriiiimmm bebeğimmmmmmmmmbebeyim nasılsınnn
Aynı be balim hocaya gidecez annemle geçer INSALLAH:)hehehheh aynen canım bu arada senin gözün nasıl oldu
Hahaha denizimmm yazacgmi denim yaMsm:)Süüppperrriiiimmm bebeğimmmmmmmmmSen nasılsınnnn
ameliyat olacaktın bebeğim olmayacak mısınAynı be balim hocaya gidecez annemle geçer INSALLAH:)
Damlammmmmmmm güzel gözlümmmm boncuk gözümmmmmmmm canım arkadaşımmmmmDeniiiiiiim
evet kuzum ya sabırsızlıkla bekliyorumaynen canım eheh en ufak birşey alalım mesela bakar bakar dururuz bu bizim mi yuvamızın mı şimdi falan :)) zevkli çook heyecanlııı
Yok ya olmicam kuzum önemli bi operasyon değil ama olmak istemiyorM.hayatmda amelyat olmadım tirsyrm:)ameliyat olacaktın bebeğim olmayacak mısın
oyyy ne güzel bebeğimmm bende iyiyim miskinlik yapıyorum eheheSüüppperrriiiimmm bebeğimmmmmmmmmSen nasılsınnnn
korkma kızYok ya olmicam kuzum önemli bi operasyon değil ama olmak istemiyorM.hayatmda amelyat olmadım tirsyrm:)
Canımın içiii ozledim seni canım arkadaşım zeytin gözüm nasilsn caglarin geldimi evcı iznine kuşum nasıl gidiyorDamlammmmmmmm güzel gözlümmmm boncuk gözümmmmmmmm canım arkadaşımmmmm
Gel sen ol yerime deli korkma demesi kolaykorkma kız
Aynen öyle balım uzakta çözülmez durum anca yüz yüze ne zaman gelio du sevdicegn:)
kardeşimde böyle ya çok korkar iğneden bileGel sen ol yerime deli korkma demesi kolay
Pek.bsey kalmams.tatlım hadi gözün aydin simdiden:)ayın 2sinde ya da 8inde :)
Yarından snra almaya gidiyoruz burdura bebeğimmmmmmmm:) haftasonu aşkitomla olucammmnmmmmm:) oyüzden çooookkk mutluyummmmm:) bende seni özledimmmmmm kuşummm:)Canımın içiii ozledim seni canım arkadaşım zeytin gözüm nasilsn caglarin geldimi evcı iznine kuşum nasıl gidiyor
erkek tarafın maddi durumuna göre tabi balım sen o farketmz kuşum :)
Yok iğneden korkmam bn kendim vuruyorum. Herkese korkmam.açısına ama narkoz.almaya bde bıçak yemeye dayanamam :)kardeşimde böyle ya çok korkar iğneden bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?