2014 Yarenleri! :)

Amın tatlım bız yıne dısardayız aılemız var arkadaslarımız var onlar yarı hapıshane gıbı allah sabır versın butun askerlermıze

yani evet bizim de bir yanımız eksik sevdiğimiz eksik ama onun ailesi sevdiği arkadaşları evi işi.. hepsi onlardan çok çok uzaklarda.. 4 duvar arasında emir altında.. zor. çok zor..

Kızlarr ben yatıyorum cok uykum geldı sabah erken kalktım dayanamıyorum gozlerım kapanıyor hepınıze ıyı geceler opuyorum kendınıze ıyı bakın yarın gorusurzz

ama yaa niye nasıl kavga ettiniz iki dakikada

Ya dün bz zaten kavga etmiştik. Bugün hic bişi yokmuş gibi konustuk falan ama akşam dedim. Takılıyorum havasnda aaa küstüm bennnn falan yaptım. Oda ytmadn önce aradggnzda gnlunu alırım flan diyrdu. Kapatmıstik. Saat 8 bucuktu o zaman. Az once aradi uzanmisim uyuyaklmisim vs dye konuşup tekrar yatacaktı.
Neyse işte az önce o knu açılır gni oldu off puff havasnda. Hani uyku sersemligidr dedim. Snra ya biz ne zaman doğru düzgün konuşacağız dedim. Bu başladı konusmuyormuyuz konuyu baska yere çekiyorsun vs diye kapatyrm bn dedi sinirlenip gitti.
Farkinda mı blmem ama ara vermiş olsamda bnde kpss e çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…