- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
gunaydın kuzumamın ıns hemencık bıtıverır :)
napıyon canım biz senle topiğin müdavimiyiz sanırım hep burdayız
aynen kuzum arkadaslar bıze 7/24 ulasabılırleriyiyim canım yarın sınavım var ders calısmak ıcın kendımı hazırlamaya calısıyorum sen napıyosun
kesinlikleçalış tabi bitir bak okulunu son senenmiş zaten bnde işteyim canım
calısıcam sımdı artık yapıcak bısıyım yokişler nasıl gıdıyor kuzum gunun ılk yarısı bıttı sayılır
Dunde tartıştık anlamadım. O sıkıcı usta birlikte biz daha mutluyduk
iyi gidiyor canım bi yandan kpss için çaışıyorum temmuzda sınv var.sen gircenmi kpssyeyarıladık valla günü öbür yarısıda bitiversin hemen
Kızlar artık şuna inanıyorum ki bence biz askere gitsek sevgililerimz bu kdar düşünmezler bizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
giricem canım da calısmıyorum ben sansıma ne cıkarsaay ıns hemen bıtıverır canım sordum mu hatırlamıyorum ama ne ıs yapıyorsun
lisans mezunuyum canm siyaset bilimi ve kamu yönetimi ama şuan kasiyerimkpssye grdm atanamdm bnde boş durmaktansa gireyim çalışayım dedim yine denicem işte bakalım nolck.
Olsun tatlım ıs ıstır cok ıyı yapmıssın.Bende gırıcem de atanabılecegımı sanmıyorum hıc calısmadım cunku ama daha ıyı bır ıs bulana kadar gırıp bı yerde calısıcam evde bos oturmaktan ıyıdır.İnş gonlune gore olur ıstedıgın bı ıste calısırsın canım
10 ay yazmasına son 2 gun
iyi oldu tatlım ya öğrenim kredisi almıştım şimdi onu ödüyorum çeyiz için bişeyler aldım onu ödüyorum. aileden isteme durumu olmuyor istediğini alıyorsun o güzel.
inşallah hepimiz atanırız bu son kpss olabilir seneye kalkcakmış ya
halkbankasıda sınav yapcak bak onada başvur bn girebilirim onada
waooowwww 2 ayı yemişiniz bebeğimm
basvurayım kuzum soyledgıın ıyı oldu.Evet seneye buyuk ıhtımal kalkacak sonra nolur bılmıyorum valla.Bı yastan sonra aıleden para ıstemek zoruna gıdıyo ınsanın zaten, kendı paranla bısıler yapmak ıstıyosun ıstedgını alıyosun hesap vermeden cok guzel bı duygu
Evet sana katılasım geldi bu konuda.. Bazen bende öyle düşünüyorum. Üzüntümden yemeden içmeden kesildim resmen yerine alışamadı çok rahatta değil ama ben ailesine durumu nasıl söyledim diye keşke söylemeseydin dedi ben önemli değilmişim gibibenimle dertleşecek öyle olacak konuşacak tabi ama yinede üzüldüm öyle düşünmesine elimde değil.. Çok mu ince düşünüyoruz anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?