2014 Yarenleri! :)

Bravoooo 2 dk konuştuk. Sadece adam uykudan kalkmış. Ayaküstü yine kavga ettik teli kapattı gitti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tartışmayın ya.. dün bizde biraz tartışır gibi olduk ben pişman oldum sonra kalp kırmaya gerek yok gibi ne olursa olsun onların psikolojisi daha farklı şuan..

biz bile bazen kendimize yetişemiyoruz valla canım iyi sayılır haftasonu sevdiceğimleydim ben onun verdiği motivasyonla iyi gidiyor ama özlem hep var tabiki gittiği an özlemeye başlıyorsun senin nasıl gidiyor?

özlem artıyor gün geçtikçeee

onun dışında gayet iyiyiz hiçbir sıkıntımız yok, hiçbir şikayetim yok ondan yana

Gecıcek kuzum gulerek hatırlayacagız bu gunlerı.Musaıt olamamstır egıtımı fılan varsa,bazende komutanları salmıyo hıc ınsan halınden anlamıyorlar

belkide canım.. tabi vardır sebebi ya benim sevdiceğim öyle sebepsiz yere aramamazlık yapmaz yarini ve kocaman bir gururla ben en çok gururunu hatırlayacağımm başardık sevgilim diyeceğim.. ayıramadı bizi askerlik bunun da üstesinden geldik diyeceğiz

inşallah canım da biz düzene oturtmuştuk baya her akşam garanti arardı ben de günümü hep akşama arayacak diye rahat rahat geçirirdim böyle arayamadığı zamanlar üzülüyor insan

beni 3 gn aramamıştı çok üüzlmüştm sonra dedi telefonlar bozuk o zmanlar ankesörlü kullanıyoduk sadece smdi kendi teli var daha rahatız tabi ısra derdi yok bişey yok bekle zmanla her şey yoluna girecek

özlem artıyor gün geçtikçeee

onun dışında gayet iyiyiz hiçbir sıkıntımız yok, hiçbir şikayetim yok ondan yana

artmaz mı artık son safhadasınız.. maşallah size bebeğimm şuan için biz de bir kez olsun tartışmadık bile ama daha yeniyiz tabi 1 ay oldu inşallah son günlere geldiğimizde de hiçbir sıkıntımız yok diyeceğim Allahın izniyle

Yapmaz tabı kuzum ıcını ferah tut sen hepimiz ustesınden gelıcez. Daha bugun benımkı sordu beklıyceksın demı ayrılmıcaksın dıye cok kotu oldum ya.dusunsene bunu dusunuyorlar askerde ne kadar kotu bı duygu.İnsanın ıcı ıcını yer cok uzuldum oyle dıyınce

beni 3 gn aramamıştı çok üüzlmüştm sonra dedi telefonlar bozuk o zmanlar ankesörlü kullanıyoduk sadece smdi kendi teli var daha rahatız tabi ısra derdi yok bişey yok bekle zmanla her şey yoluna girecek

aynen bebeğim sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişlerr

tabi canım.. ben hep derim yanii bize bir ise onlara bin kat zor.. Allah en çok onlara sabır güç kuvvet versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…