- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 533
- 133
Bravoooo 2 dk konuştuk. Sadece adam uykudan kalkmış. Ayaküstü yine kavga ettik teli kapattı gitti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende tatilde ev hanımı olcam
biz bile bazen kendimize yetişemiyoruz valla canımiyi sayılır haftasonu sevdiceğimleydim ben onun verdiği motivasyonla iyi gidiyor ama özlem hep var tabiki gittiği an özlemeye başlıyorsun senin nasıl gidiyor?
kıbrısta tatlım sennki nerde
Gecıcek kuzum gulerek hatırlayacagız bu gunlerı.Musaıt olamamstır egıtımı fılan varsa,bazende komutanları salmıyo hıc ınsan halınden anlamıyorlar
ama yaaBravoooo 2 dk konuştuk. Sadece adam uykudan kalkmış. Ayaküstü yine kavga ettik teli kapattı gitti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım da biz düzene oturtmuştuk baya her akşam garanti arardı ben de günümü hep akşama arayacakdiye rahat rahat geçirirdim böyle arayamadığı zamanlar üzülüyor insan
şuan acemiliğini yapıyor canım Manisa/Alaşehirde..
özlem artıyor gün geçtikçeee
onun dışında gayet iyiyizhiçbir sıkıntımız yok, hiçbir şikayetim yok ondan yana
ohh bol bol kısırları ıkramları yerız sonra al sana kalori
belkide canım.. tabi vardır sebebi ya benim sevdiceğim öyle sebepsiz yere aramamazlık yapmaz yarinive kocaman bir gururla ben en çok gururunu hatırlayacağımm başardık sevgilim diyeceğim.. ayıramadı bizi askerlik bunun da üstesinden geldik diyeceğiz
hmm iyimiş ya nacide keşke manisada olsa bize yakın oralar
ama biz sana dedik yapma etme dedikk sinirlisin ondan böylesin dediiik
beni 3 gn aramamıştı çok üüzlmüştm sonra dedi telefonlar bozuk o zmanlar ankesörlü kullanıyoduk sadece smdi kendi teli var daha rahatız tabi ısra derdi yok bişey yok bekle zmanla her şey yoluna girecek
sonra sevgilim beni niye terketti
Yapmaz tabı kuzum ıcını ferah tut senhepimiz ustesınden gelıcez. Daha bugun benımkı sordu beklıyceksın demı ayrılmıcaksın dıye cok kotu oldum ya.dusunsene bunu dusunuyorlar askerde ne kadar kotu bı duygu.İnsanın ıcı ıcını yer cok uzuldum oyle dıyınce
dinletemediniz işte bildiğimi okudum hep
oho sana hayalse ben ulasamam bıle o zaman benım daha cok kız
sakalımız yok ki sözümüz dinlensin be
tabi canım.. ben hep derim yanii bize bir ise onlara bin kat zor.. Allah en çok onlara sabır güç kuvvet versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?