2014 Yarenleri! :)

Kızlaaarr zor attım valla kendimi bu konuyanasılsınız bakalım?
Eşi ve eşinin ailesi konusunu okuyodum ne dertler var yaa insan evlenmeye korkar oluyorr:18::18::18:

onları hiç okuma zaten insan soğuyor gerçekten evlilikten Allah yardımcıları olsun onlarında. iyi yapmışsın buraya gelmekle hoşgeldiinnn

Belkide olabilir Hayat boş gibi geliyor bana. Keşke kızlara da askerlik olsaydı kesin anlardık o zaman nasıl olacaklarını etmem lazım canım bide ders çalışıyorum poff
Dikkat canım valla bak ruh sağlığımızı da etkiliyor aman kendine iyi bak

Kızlaaarr zor attım valla kendimi bu konuyanasılsınız bakalım?
Eşi ve eşinin ailesi konusunu okuyodum ne dertler var yaa insan evlenmeye korkar oluyorr:18::18::18:

Ayyy canm sen bide kaynana diyologlarini okusan neler neler var :?
Ama her şey insanlar için ben buna inanıyorum artık :?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi gidiyor canım zaman zaman daralsamda toparlıyorum senin nasıl gidiyor:44:
Benimde iyi gidiyor alıştım valla adam gelince garipseyeceğim diye korkuyorum hahahaha

QUOTE]

Evet benim kaynanamda fenadır hiç susmaz umursamaz uzak duruyorum kafam rahat çok şükür[/QUOTE]

Aaaa evli misin canim sen :)

QUOTE]

Evet benim kaynanamda fenadır hiç susmaz umursamaz uzak duruyorum kafam rahat çok şükür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Yok canım nişanlıyım e kaynanayla da haşır neşirim doğal olarak

Yok canım nişanlıyım e kaynanayla da haşır neşirim doğal olarak[/QUOTE]

Kolay gelsin canım sana aman inşallah senide kaynana bölümünde görmeyiz :?
Valla canm eşin iyiyse seni destekliyorsa önemli olan bu

Yok canım nişanlıyım e kaynanayla da haşır neşirim doğal olarak

Valla canm eşin iyiyse seni destekliyorsa önemli olan bu [/QUOTE]
Ayyy inşallah canım görmezsiniz ilk zamanlar çok takıyodum yaptıklarını çünkü ailem çok iyi onlarsa tam tersi alışmamışımAma şimdi onlara da alıştım valla:2:
Benim en kıymetlim nişanlımm benim için çok değerlidir ve her zaman yanımda asla da ezdirmedi aşkım benimmÖzledim kız şimdii

Ayyy inşallah canım görmezsiniz ilk zamanlar çok takıyodum yaptıklarını çünkü ailem çok iyi onlarsa tam tersi alışmamışımAma şimdi onlara da alıştım valla:2:
Benim en kıymetlim nişanlımm benim için çok değerlidir ve her zaman yanımda asla da ezdirmedi aşkım benimmÖzledim kız şimdii

Alıştık işte herşeye alışıyor insan ölüme bile Allah korusun.. Ama yinede gelsinler tabikii biran önce yuvalarımızı kuralımm

Valla eşin öyleyse gerisini boşver Allah mutluluğunu daim etsin :)

Alıştık işte herşeye alışıyor insan ölüme bile Allah korusun.. Ama yinede gelsinler tabikii biran önce yuvalarımızı kuralımm

Allah korusun canım yaa.. sağsalim kavuşuruz inşallah hepimiz

Burası nolmuş ya benim yazmdaığım benim gibi gözüküyor.kendime cevap yazmışım gibi olmuş.karışmış yazılarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…