- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 533
- 133
Bende iyi çok şükür. Evet tatlım okumamak lazım ben bide kuruyorum kafamda kesin böyle olacak diyee
Kızlaaarr zor attım valla kendimi bu konuyanasılsınız bakalım?
Eşi ve eşinin ailesi konusunu okuyodum ne dertler var yaa insan evlenmeye korkar oluyorr:18::18::18:
onları hiç okuma zaten insan soğuyor gerçekten evlilikten Allah yardımcıları olsun onlarında. iyi yapmışsın buraya gelmekle hoşgeldiinnn
Hoşbuldum tatlımNasıl gidiyor şafak saymak
Dikkat canım valla bak ruh sağlığımızı da etkiliyor aman kendine iyi bakBelkide olabilirHayat boş gibi geliyor bana. Keşke kızlara da askerlik olsaydı kesin anlardık o zaman nasıl olacaklarını etmem lazım canım bide ders çalışıyorum poff
Kızlaaarr zor attım valla kendimi bu konuyanasılsınız bakalım?
Eşi ve eşinin ailesi konusunu okuyodum ne dertler var yaa insan evlenmeye korkar oluyorr:18::18::18:
yaaa orda mı yaşıyorsunn :))
Benimde iyi gidiyor alıştım valla adam gelince garipseyeceğim diye korkuyorum hahahahaiyi gidiyor canım zaman zaman daralsamda toparlıyorumsenin nasıl gidiyor:44:
Ayyy canm sen bide kaynana diyologlarini okusan neler neler var :?
Ama her şey insanlar için ben buna inanıyorum artık :?
QUOTE]
Evet benim kaynanamda fenadır hiç susmaz umursamaz uzak duruyorum kafam rahat çok şükür
QUOTE]
Evet benim kaynanamda fenadır hiç susmaz umursamaz uzak duruyorum kafam rahat çok şükür
Aaaa evli misin canim sen :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde iyi gidiyor alıştım valla adam gelince garipseyeceğim diye korkuyorum hahahaha
Ayyy canm sen bide kaynana diyologlarini okusan neler neler var :?
Ama her şey insanlar için ben buna inanıyorum artık :?
QUOTE]
arada benmde aklıma gelmiyor diye ona alış buna alış ne zor ya
Yok canım nişanlıyım e kaynanayla da haşır neşirim doğal olarak
Benimde iyi gidiyor alıştım valla adam gelince garipseyeceğim diye korkuyorum hahahaha
arada benmde aklıma gelmiyor diye ona alış buna alış ne zor ya
Alıştık işte herşeye alışıyor insan ölüme bile Allah korusun.. Ama yinede gelsinler tabikii biran önce yuvalarımızı kuralımm
Ayyy inşallah canım görmezsiniz ilk zamanlar çok takıyodum yaptıklarını çünkü ailem çok iyi onlarsa tam tersi alışmamışımKolay gelsin canım sana aman inşallah senide kaynana bölümünde görmeyiz :?
Valla canm eşin iyiyse seni destekliyorsa önemli olan bu
Alıştık işte herşeye alışıyor insan ölüme bile Allah korusun.. Ama yinede gelsinler tabikii biran önce yuvalarımızı kuralımm
Valla eşin öyleyse gerisini boşver Allah mutluluğunu daim etsin :)
Ayyy inşallah canım görmezsiniz ilk zamanlar çok takıyodum yaptıklarını çünkü ailem çok iyi onlarsa tam tersi alışmamışımKolay gelsin canım sana aman inşallah senide kaynana bölümünde görmeyiz :?
Valla canm eşin iyiyse seni destekliyorsa önemli olan bu
Burası nolmuş ya benim yazmdaığım benim gibi gözüküyor.kendime cevap yazmışım gibi olmuş.karışmış yazılarr
Topiği cökertmeyı basardık sonunda kzum dayanamadı bıze
Ayyy canımmm senin adina cok sevindimmm keyfini çıkar :)
Opuldun :)
Saol canim benimsende cokk opulduun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?