2014 Yarenleri! :)

Çok iyi canım bu devırde oyle guzel maaslı ıs bulmak zor valla ay benımkıde oyle dıyo ben askerden gelene kadar sehır dısında calısmak yok dıyo yanlız gıdemezmsım Askerlık psıkolojısı ıste akılları bızde kalıcak

askerlik bunları aşırı kıskanç yaptı onlarda haklı ama napalım birazda bizi düşünsünler ama canımmm

evet canım ya her geçen gün kavuşmaya yaklaşıyoruz biraz daha bizim bile 4 ay oluyor sende anlamıcan hiç bizim gibi olunca ne zaman geçti zaman olcaksın.geriside geçer gider inşallaaahhhhh

Aynen asırı kıskanc oldular :) Askerlık bıtınce duzelırler kuzum ıns sızın de 4 ay olmus ne guzel valla 3 gun sonra 7 aya dusuyosun
Hemencıcık gecssın de kavusalım bıda hıc ayrılmayalım

Aynen asırı kıskanc oldular :) Askerlık bıtınce duzelırler kuzum ıns sızın de 4 ay olmus ne guzel valla 3 gun sonra 7 aya dusuyosun
Hemencıcık gecssın de kavusalım bıda hıc ayrılmayalım

geçti valla ya inanması güç inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz sevdiklerimize
beni kıskanması hoşuma gidiyor ama aşırı olmasın mümkünse

Belkide olabilir Hayat boş gibi geliyor bana. Keşke kızlara da askerlik olsaydı kesin anlardık o zaman nasıl olacaklarını etmem lazım canım bide ders çalışıyorum poff

Kızlaaarr zor attım valla kendimi bu konuyanasılsınız bakalım?
Eşi ve eşinin ailesi konusunu okuyodum ne dertler var yaa insan evlenmeye korkar oluyorr:18::18::18:

Kızlaaarr zor attım valla kendimi bu konuyanasılsınız bakalım?
Eşi ve eşinin ailesi konusunu okuyodum ne dertler var yaa insan evlenmeye korkar oluyorr:18::18::18:

İyi gibiyizzz sen nasılsınn okumasak iyi aslında ama ben merakıma yenik düşüyorum hep paranoyak oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…