Daha gıdelı 1 ay oldu bebegım ama 10 ay yazınca 2.aya gırıcez10 ay yazmasına bıle sevınıyorum ya haha
şimdi nerde ki ? acemide bizde daha rahattık usta birlik aramızaa girdi((
iyi gidiyor canım bi yandan kpss için çaışıyorum temmuzda sınv var.sen gircenmi kpssyeyarıladık valla günü öbür yarısıda bitiversin hemen
evet canım o güzel oluyor. Allah'a şükür çalıştığım yerde iyi piyasaya göre maaşım fazla. atanamazsam evlenen kadr burdayım sonra zaten manisaya gtcem nasipse
gir tabi canım bütün sınavlara gir dene yani.
bizimkiyle tercihte sorun çıkıyor bi işte uzakları yazmamı istemiyor
zaman geçiyor dimi geriye bakınca baya yol katettiğimizi görüyoruz o sevndirici
Ayy temmuzdaki kpss derdi bndede var :?
Çok iyi canım bu devırde oyle guzel maaslı ıs bulmak zor vallaay benımkıde oyle dıyo ben askerden gelene kadar sehır dısında calısmak yok dıyo yanlız gıdemezmsım Askerlık psıkolojısı ıste akılları bızde kalıcak
Gecıyo kuzum.bıze gecmıyo gıbı gelıyo ama gecıyo.dusunuyorum sankı daha dun teslım oldu gıbı gelıyo ama 1 ay olduNeler cektıgımızı bız bılıyoruz o gecen surede ama cok sukur zaman azalıyor her gecen gun
askerlik bunları aşırı kıskanç yaptıonlarda haklı ama napalım birazda bizi düşünsünler ama canımmm
evet canım ya her geçen gün kavuşmaya yaklaşıyoruz biraz dahabizim bile 4 ay oluyor sende anlamıcan hiç bizim gibi olunca ne zaman geçti zaman olcaksın.geriside geçer gider inşallaaahhhhh
Aynen asırı kıskanc oldular :) Askerlık bıtınce duzelırler kuzum ınssızın de 4 ay olmus ne guzel valla 3 gun sonra 7 aya dusuyosun
Hemencıcık gecssın de kavusalım bıda hıc ayrılmayalım
geçti valla ya inanması güç inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz sevdiklerimize
beni kıskanması hoşuma gidiyor ama aşırı olmasın mümkünse
Ins canım :) Benımde hosuma gıdıyorda bazen ayarı kacırıyorlar o zaman hos olmuyor
erkek milleti işte napalım gülü seven dikenine katlanır
Katlanır tabı de zamanla o dıkenlerı yolarız bız
Yanlış bir şekilde anlatmış canım ama belkide senle sık sık konuştuğu için onu demişte olabilir :?
Ama omlar kendilerine hayatı zehir etmezri bence.
Sende kendine dikkat et canm hasta falan olursn :s
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acemi Amasya usta birlik Üsküdar canm sizin nerelerdi :?
Manisa merkez / Aydın söke
Kızlaaarr zor attım valla kendimi bu konuyanasılsınız bakalım?
Eşi ve eşinin ailesi konusunu okuyodum ne dertler var yaa insan evlenmeye korkar oluyorr:18::18::18:
aaa canım ben aydın sokelıyım :)
İyi gibiyizzz sen nasılsınnokumasak iyi aslında ama ben merakıma yenik düşüyorum hep paranoyak oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?