- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Vayy iyisin hadi tatlım 7 gun seninle oh ohh:)
canım ben o aile ve akrabalarla geçirme merasiminin olduğu anda yoktum, ben gebzedeydim, o balıkesirden uğurlandı çünkü. belki o uğurlama anında olsam ben de dayanamazdım.. :26: benimki balıkesirden gebzeye geldi yanıma, ertesi gün beraber gittik sadece ikimiz tekirdağa, ben onu bıraktım döndüm geri..
bende terminale gitmek istiyorum canım ve gözümde canlandı resmen senin yazdıklarını okuyunca ayy kendimi sıkıyorum ağlamamak için bu seferde konuşamıyorum sıkmazsamda ağlıyorum boğazım kulaklarım ağrıyor kendimi sıkmaktan ben ne yapıcam off
işte bende hep öyleydim sıktım kendimi boğazım düğümlendi hep. Ama biyere kadar tutabildim ben , çevrede aglayan ınsanda coktu koyverdim kendimi istemesizz. Bi de bi gün bile ayrı kalmadık 3 yıl boyunca cok farklıydı:26:
bizde yaa ben ne yapıcam 9 mayısta yola çıkacak bende gitmek istiyorum terminale ama yanımda gelecek bi insan yok ben ordan nasıl dönerim diye düşünüyorum sevgilim binip gidecek şimdi gel bırakalım vs diyecekler araba kullanmak istemiyorum
94-2 lerin acemiliği açıklandı sanırım nereler çıktı gençler ne zamn gidiyolar
Ailesi yada akrabası yokmu canım onu geçirecek olan? onlarla gidip dönersin eğer cok gitmek istiyorsan..:26:
Bizde 7 gün biliyorduk ama sevdiceğimm 10 gun suruyormus dedi 2sinde gelicek 12 sinde teslim olacakmışşş:44:artı izin de 14 günmüş.
evet canım 7 Mayısta teslim olacak benim nişanlım Manisa-Alaşehire gidecek..
Sağ saglim gidip gelir inş tatlım şimdiden Allah kavuştrsun
Diger 24 günlük izninden yicek o zman canm geriye 14 gününz kalır 10 gün alcksa
Öyle demişler ama canım sağıtım iznin 10 gün demişler yani yoksa keyfen değil :26:
anladım canım bende öyle biliyorummOtekinden keserler iste canım ne kadr kullanirsa o kadr keserler. Bilmiyom bn öyle biliyorum yani.
offf offfhayatımız beklemekle geçiyor vallaa
Ozaman hoşgeldin aramıza tatlımmahh ahh teslim tarihi geldikçe birşeyler oluyor bana
Merhaba canım.. Senin erkek arkadaşın nereye düştü?
yakın olsa giderdin işte.. Sanırım ben dayanamadığımda kendimi otogarda kütahya yolcusu olarak bulurum
Ankara etimesgut canım ulaştırma
çok ozlycm onuuu
Merhaba canım.. Senin erkek arkadaşın nereye düştü?
merhaba canım burdur merkeze gidecek 10 mayısta teslim olmuş olacak
çok zor tatlım bugün braz daha ağır geldi onsuzluk gözlerim sürekli dolu son derse grmedim bugün annesine gttim içim braz rahatladı sanki daha az ağlıyorum şimdi annene gttim diyince mutlu olucak çnkü
Amin inşallah canım benimm
İnşallah bizde öyle rahat oluruz
Canimm nisanlin ne zaman teslim oluyor belli oldu muu, yeri de belli oldu mu
Benim kuzenim 7 mayista teslim oluyormus izmir e gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?