2014 Yarenleri! :)

Anladim canim. Ustalik yeri de belli mi simdiden biliyor musunuz ? Haydi hayirli olsun bakalim :)

Yok kuzum şimdiden belli olmaz usta birliği. Acemi birliğini yapıp geldiğinde belli olacak. Amin kuzum amin hayırlısı olur inşallahh

Sen napiyosun ne var ne yok canimm

Aynıyım kuzum ya çalışıyorum iş güç aynen devam. Bu aralar kadınlar kulubüne neredeyse hiç yazmıyorum. Nişanlımdan dolayı keyifli değilim. Sürekli düşünceli bir haldeyim. Alışıcam biliyorum ama buda zaman alacak. Düşün çeyiz bile bakmıyorum artık

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor? Okul, dersler ?

Anladım canım yaaa kolayca geçer şu 1 yıl inşaAllah birçok kişi atlattı siz de bitirirsiniz
Bir şekilde alışacaksın

İyiyim canım okul da iyi cok sükür

Anladım canım yaaa kolayca geçer şu 1 yıl inşaAllah birçok kişi atlattı siz de bitirirsiniz
Bir şekilde alışacaksın

İyiyim canım okul da iyi cok sükür

İnşallah kuzum benim hep dua ediyorum bunun için

Ohh ohh çok sevindim okulunun iyi olmasına. Sevdiceğinle nasılsın? Var mı sizde bir gelişmeler isteme, söz gibi?

İnşallah kuzum benim hep dua ediyorum bunun için

Ohh ohh çok sevindim okulunun iyi olmasına. Sevdiceğinle nasılsın? Var mı sizde bir gelişmeler isteme, söz gibi?

Yok canim daha isteme söz olmadı daha evlenme teklifi bekliyorum
Benim herif küs bana konusmuyor benle 5 yılı gecti iliskimiz ilk defa bana küstügünü gördüm
Ben de uzerine gitmiyorum konusmayalim dedi ben de msj atmiyorum da aramiyorum da
Yeni yeni adetler cıkarıyor basıma ya

Anladım kuzum benim Bizde şuan öyleyiz ama ben konuşmuyorum onunla çok sinirlendirdi beni

aaaaaaaa hayırdır imşallaahhh

Anladım kuzum benim Bizde şuan öyleyiz ama ben konuşmuyorum onunla çok sinirlendirdi beni

Noldu siz niye konuşmuyorsunuz

aaaaaaaa hayırdır imşallaahhh

Yaaa kuzenimin dugununu anlatiyordum hevesli hevesli, anne tarafim dogulu benim
Şemmamme oynayisimizi anlatiyordum ki bizim dgunumuzde şemmamme calarsa babam kalkar gider dedi
Sinirlendim niye diye işte babası özel harekatci oldugu icin çok çatışmalara girmiş vurulmus defalarca fln
Dedim biz terorist miyiz parca calip oynayinca noluyo dedim
İyi bi kavga ettik kurtceyi duyunca sinirleniyolarkis o gunleri akillarina geliyormus fln
Nuh diyo peygamber demiyo calmayacak kurtce parca dugunde diyor
Bana bussuru kızdı bagırdı kotu laf etti bi de kendi küsüyo
O ettigi laflar icin ozur diledi ben inat ettigim icin ozur dilemedim diye konusmuyo benle

Patlayacagim resmen ya

Askerliğini öğrendiği günden beri bir tuhaf olmaya başladı. Kendi kabuğuna çekildi resmen. İşten ayrıldı c.tesi günü. Dünde gitti sülüsünü aldı. Bugünde evdeydi sabah 10.30 da kalktı günaydın mesajı attı sonra tekrar uyumuş 1 de kalktı. Bende işteyim. Bekledim sabır dedim. Sonra olmadı dayanamadım 2.30 da aradım napıyosun dedim tv izliyorum dedi. Neden mesaj atmıyosun dedim. Yatağımı falan topladım ondan yazamadım dedi. Daha da sinirlendim bi yatak toplamak 1.30 saat sürmez diye. Sonra dedi çalışıyosun diye yazmak istemedim. Ama ben sana her daim msj atabileceğimi söylüyorum dediğim halde neden yazmıyosun diyorum çalışıyosun diye diyor. Dedim çalıştığında bile daha çok konuşuyorduk iyice uzak tutmaya çalışıyosun kendini bu işi zorlaştırıyo dedim kapattım telefonu. Sonra msj attı 10 dk sonra neden böyle yapıyosun diye. Bende daha ne arıycam nede msj atıcam. Bende ailemden ayrıldım üniversiteye gittim hiç adını sanını duymadığım bilmediğim bir yere. Ama onunla ayrılırken böyle yapmadım. Ağlamadım bile yanında etkilenmesin diye. Biliyorum aynı şey değil ama bir kız için hemen hemen aynı şeydir.

Biraz ne yaptığını idrak etsin. Hatasını farkına varsın. Ben onun için çabalıyorum ediyorum ama yinede anlamayan ben oluyorum

**
Kuzum senin sevgilinde gereksiz yere tartışmış seninle. Benim babamda Elazığlı hiç gitmedim. Kaç saat yolu vardır bilmem bile. Ama bende sırf hoşuma gidiyor diye öğrendim şemmammeyi. Ayrıca 5 yıldır senin babanın doğulu olduğunu bilmiyordu da şimdi böyle bir çıkış yaptı. Tamam onun babasıda kolay şeyler yaşamamış olabilir ama en azından senin ailene saygı duyması gerek en başta sana saygı duyması gerek. Babasının yaşadıkları ile senin aileni bir tutuyorsa eğer ileride de sorun olur bu kuzum. Kesinlikle dikkat et.

Ay canim sevgilinin sana bugun yaptigini ayni benimki de yapar. Msj atmaz niye atmiyosun derim okuldasin diye atmadim der. Yahu ben musait oldukca cevao yaziyorum zaten msj at be adam sana atma diyen mi oldu
Aslinda bahane sunuyorlar sen istesin sen okuldasin diye atmadim diye
Msj atmak isine gelmiyor, unutuyor boyle bahane ileri surerek daha da sinirlendiriyorlar bizi

Ya bastan beri biliyordu bi tarafimin dogulu oldugnu siz vatanini milletini seven dogulularsiniz sizi biliyorum ama yine de kurtce konusanlardan cok zarar gorduk istemiyorum diyor
Ay öyle bagırdı oyle bagırdı ki anlatamam. Cocuklugu kotu gecmis doguda resmen acisini benden cikardi
Nasil duzelecegiz bilmiyorum
Nuh diyor peygamber demiyor ya
Tamam calmasin parca da mesela oarca calip calmamasi degil onu anlamiyor

ne diyeceğimi bilemedimmmm :26::26::26:

ne diyeceğimi bilemedimmmm :26::26::26:

O benle konusmadıkca ben sakinlesmek yerine daha da cok sinirleniyorum
Dun aksam tiyatro bileti almistim gideriz diye, annemle gittim artık o venle konusmuyor diye
Sinavlarim bitmis ne guzel boşun bol bol gorusecegimiz yere bu küslük cok sacma

abartmış kesinlikleee

Aynen öyle kuzum bahane uyduruyorlar. Şimdide saat 14:30 dan beri mesaj atıyor cevap vermiyorum arıyor açmıyorum. Öyleyse böyle. Bana bunu yaşatmaya hakkı yok. Ben son zamanlarımızda daha çok konuşur görüşürüz diye düşündükçe iyice çekildi kabuğuna çıtı çıkmıyor.

**

Tamam yaşadıkları normal değildir ama senin bunda ne suçun var. Aileni yada nereli olacakları seçme gibi bir lüxün olamıyor malesef yada onların kürtçe konuşup konuşmamalarını engelleyemezsin ki. Hadi oldu diyelim 1 olur 2 olur. Nasıl insanlar ingilizce konuşmayı seviyorsa bunuda bu şekilde düşünmek gerek.

Eğer seninle bir yaşamı paylaşmak istiyorsa biraz kendini zorlamalı. Alışmaya çalışmalı, çabalamalı kuzum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…