2014 Yarenleri! :)

Anladim canim ama sonra gorusemeyceksiniz dogru durust istersen bu kadar fazla kizma, askere gidiyo diye bu seferlik torpil gec

Anladim canim ama sonra gorusemeyceksiniz dogru durust istersen bu kadar fazla kizma, askere gidiyo diye bu seferlik torpil gec

Askerdeyken daha da kötü olacak kuzum şimdi herşeyi ört pas edersem. Bu sefer o başlayacak neden aramıyosun etmiyosun diye. Şimdi anlasın istiyorum beni. Konuşmak isteyipte konuşamamak neymiş anlasın. Madem kendini askerliğe bu kadar adapte etmiş. Birazda ben adapte edeyim

Çok sinirliyim kuzum çok

Ay canim kiyamammm
Ben de cook sinirliyim coook
Offf offf

Bende sana özendim tatlım şafağın benden az daha önce kavuşcaksın sevdiğine ne güzel:)) allah yardımcıları olsun inşallah

aramızda fazla yoktur senle canım ya bnmki 7 şubatta gtti.şafak saymıyorum artık bilmyrm şuan kaçtayız.amin yardımcıları olsun Rabbim..

İyi olur canin :) biz de annemle kuzenimin yemin torenine gitmeyi dusunuyoruz :) izmiree :)

Gidin kuzum güzel bir destek olur ailesinden birilerini görmek Hemde gitmişken gezersiniz izmiri de

Tatlım ben çıkıyorum. Malum mesai bitti Görüşürüz yarın.

Kendine çok iyi bak. İyi akşamlar

Gidin kuzum güzel bir destek olur ailesinden birilerini görmek Hemde gitmişken gezersiniz izmiri de

Tatlım ben çıkıyorum. Malum mesai bitti Görüşürüz yarın.

Kendine çok iyi bak. İyi akşamlar

Tamam canim gorusuruz hoscakal sana da iyi aksamlar

İstanbuldan katılıyorum yaşım 30 özel bi klinikte doktorum psikolog.Senin bi derdin var gibi istersen terapiye gel bana
Peki ya sen

Dövecem sizi

harbi mi la memnun oldum bende 20 yaşındayım, uzay mühendisliği okuyorum ilerde NASA da çalışmak için teklif aldım, askerimi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…