- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Aynen öyle kuzum bahane uyduruyorlar. Şimdide saat 14:30 dan beri mesaj atıyor cevap vermiyorum arıyor açmıyorum. Öyleyse böyle. Bana bunu yaşatmaya hakkı yok. Ben son zamanlarımızda daha çok konuşur görüşürüz diye düşündükçe iyice çekildi kabuğuna çıtı çıkmıyor.
**
Tamam yaşadıkları normal değildir ama senin bunda ne suçun var. Aileni yada nereli olacakları seçme gibi bir lüxün olamıyor malesef yada onların kürtçe konuşup konuşmamalarını engelleyemezsin ki. Hadi oldu diyelim 1 olur 2 olur. Nasıl insanlar ingilizce konuşmayı seviyorsa bunuda bu şekilde düşünmek gerek.
Eğer seninle bir yaşamı paylaşmak istiyorsa biraz kendini zorlamalı. Alışmaya çalışmalı, çabalamalı kuzum :26:
Anladim canim ama sonra gorusemeyceksiniz dogru durust istersen bu kadar fazla kizma, askere gidiyo diye bu seferlik torpil gec
Az kalmış cnm seninde..gözümüzaydın:))ay meraba :)) bende yeni geldim basliga, benimkide bu cumartesi gelecek ne guzel keske bende yarın diyebilsem :))
Vayy iyisin hadi tatlım 7 gun seninle oh ohh:)
Az kalmış cnm seninde gözümüzaydın:))
Evet yanımdaydı sabahtan beri yeni ayrıldık aşkımlaa
Çok ozendim size bzde 2bucuk hafta once birlikteydik ayy cok özledim yaaa
Askerdeyken daha da kötü olacak kuzum şimdi herşeyi ört pas edersem. Bu sefer o başlayacak neden aramıyosun etmiyosun diye. Şimdi anlasın istiyorum beni. Konuşmak isteyipte konuşamamak neymiş anlasın. Madem kendini askerliğe bu kadar adapte etmiş. Birazda ben adapte edeyim
Çok sinirliyim kuzum çok
Bende sana özendim tatlım şafağın benden az daha önce kavuşcaksın sevdiğine ne güzel:)) allah yardımcıları olsun inşallah
Ay canim kiyamammm
Ben de cook sinirliyim coook
Offf offf
Allah bizimkilere akıl fikir, bize de sabır versin kuzum:26:
Ahahah amin canim.. Yemin torenine gitmeyi dusunuyor musun
Evet kuzum onun ailesi,ben ve annem gitmeyi düşünüyoruz. İnşallah bir aksilik olmazsa
İyi olur canin :) biz de annemle kuzenimin yemin torenine gitmeyi dusunuyoruz :) izmiree :)
Gidin kuzum güzel bir destek olur ailesinden birilerini görmekHemde gitmişken gezersiniz izmiri de
Tatlım ben çıkıyorum. Malum mesai bittiGörüşürüz yarın.
Kendine çok iyi bak. İyi akşamlar
Merhaba kızlaaar nasılsınız:80:
İyiyiz şükür, sen nasılsın, nerden katılıyorsun aramıza, yaşın kaç?
İstanbuldan katılıyorum yaşım 30 özel bi klinikte doktorum psikolog.Senin bi derdin var gibi istersen terapiye gel banaİyiyiz şükür, sen nasılsın, nerden katılıyorsun aramıza, yaşın kaç?
İstanbuldan katılıyorum yaşım 30 özel bi klinikte doktorum psikolog.Senin bi derdin var gibi istersen terapiye gel bana
Peki ya sen
Dövecem sizi
harbi mi lamemnun oldum bende 20 yaşındayım, uzay mühendisliği okuyorum ilerde NASA da çalışmak için teklif aldım, askerimi bekliyorum
Zaten ben hissetmiştim senin aklın havada.Güzel seçim yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?