ewt canım snselik izine ayrılıcam o tarihde ayarlama yaopıcam 20 gün yanındayım :)
20 gün nasıl oluyr canm anlamadm:44: dağıtım o kadr uzun sürmüyrda ondan anlmdm
Afferinn sana tatlım:80:zaten şu son gunlerinizi böyle mutlu pozitif geçirin tatlımmGerçekten bizler çok önemli bi faktörüz onların iyi olmaları konusunda.. Biz sürekli ağlarsak onlara belli edersek onlarda içine kapanıyor psikolojileri alt üst oluyor :26: Bi arkadaşım aynen boyle yaptı aglayıp durdu her allahın gunu cocukta ailesine kaçıcam burdan dayanamıyorum diyormuş. Oysa ki karşılaştırma yaparsak gokhan askere gittiiği ilk günlerde aradıgında cok hassastı ben en ufak bi şey soylesem aglayacaktı ses tonundan anlıyordum ama buna hıc ımkan vermedimm hep guzel seylerden konustum morel verdim ona ve Allaha şükür şuan da hiç öyle katlanamayacak duruma gelmedik.. Özlem yokmu Varr hemde çokk ama güzel günlerin hayalini kurarak guzel seylerden bahsederek,gözyasına ımkan tanımayarak uslu uslu gecırıyoruz gunlerimizi inşallah sizde öyle olacaksınız,sende benim kafadansın
canım acemi birlik 75 gün yemin törenide 1 ay sonra yapılıo bildiğim kadarıyla 3 gün izni var ben 20 gün ankarada kalıcam hafta sonlarıda ziyaretine gidicem
Cok haklisin canm bende hep moral veriyorum aglamadan sizlamadan.. gidecgi gunu sadce dusunuyormiyi düşünelim iyi olsun kuzumm.. ben dün nişanlıma öyle moral verdim ki hemde gözümden tek damla yaş akmadan, o sözler benden nasıl çıktı onu da anlamadım gerçi ama :) ama nişanlımın morali keyfi kendine güveni arttı resmen.. o yüzden onlar bizden güç alacak biz de olumlu düşüneliiim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım acemi birlik 75 gün yemin törenide 1 ay sonra yapılıo bildiğim kadarıyla 3 gün izni var ben 20 gün ankarada kalıcam hafta sonlarıda ziyaretine gidicem
Acemi birligi 75 gun degil ki askerligin dusmesiyle oda 45 gune dustu, ben mi yanlis biliyorum ??
haha aynen kuzumiçimde yaşıyorum ben biraz daha unutmayalım ki bize 1 se onlara 10 kat daha zor dolayısıylaaa sevdiceklerimiz içinn biz de iyi olalımm
acemiliği 75 günmüşmüübnde öyle tahmn ettm orda kalırsn artık gdersn görmeye
aynen canım 75 günmüş bildiğimiz kadarıyla bakalım bi gitsinde netleşecek
Acemi birligi 75 gun degil ki askerligin dusmesiyle oda 45 gune dustu, ben mi yanlis biliyorum ??
Tam net bilmiyorum canım düştümü düşmedi net değil planım oo yönde onun için dedim.bi gitsin netleşicek hersey bende ona göre iznimi alıcam
He şunu bileydin canım
Selam kızlar,ben de geleyim mi ?
canım sizin yemin töreni kaç günde olmuştu?
Selam kızlar,ben de geleyim mi ?
Gel canim gel sen kac tertipsin
Ağustos'ta kısa dönem gidiyoruz inşallah,dönem falan bilmiyorum.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?