2014 Yarenleri! :)

haha aynen kuzum içimde yaşıyorum ben biraz daha unutmayalım ki bize 1 se onlara 10 kat daha zor dolayısıylaaa sevdiceklerimiz içinn biz de iyi olalımm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım acemi birlik 75 gün yemin törenide 1 ay sonra yapılıo bildiğim kadarıyla 3 gün izni var ben 20 gün ankarada kalıcam hafta sonlarıda ziyaretine gidicem

acemiliği 75 günmüşmüü bnde öyle tahmn ettm orda kalırsn artık gdersn görmeye

Cok haklisin canm bende hep moral veriyorum aglamadan sizlamadan.. gidecgi gunu sadce dusunuyorm

canım acemi birlik 75 gün yemin törenide 1 ay sonra yapılıo bildiğim kadarıyla 3 gün izni var ben 20 gün ankarada kalıcam hafta sonlarıda ziyaretine gidicem

Acemi birligi 75 gun degil ki askerligin dusmesiyle oda 45 gune dustu, ben mi yanlis biliyorum ??

Tam net bilmiyorum canım düştümü düşmedi net değil planım oo yönde onun için dedim.bi gitsin netleşicek hersey bende ona göre iznimi alıcam

sanırım gittikleri yere göre değişiyor canım

canım sizin yemin töreni kaç günde olmuştu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

21. Gunde yemin toreni yapildi cuma gunu oluyor torenler. Torenden 20 gun sonrada dagtima geliyorlar 45 gun bile surmuyor. He bide 25. gunde usta yerleri belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…