2014 Yarenleri! :)

Yok kıız öyle düşünme hayirlisi de bakalım insallah orda kalirda. Gitse bile rahat olcagi bi yer olur insallah. Zaten ulastrmadaydi dimi rahat olur ya bi zorlugu olmaz sanirim

Moralim çok bozuk canım kendimi çok tuaf hissediyorum dün sabah yolculadım önce memleketine oradan askeriyeye gidicek offf off benim kendime bi uğraş bulmam lazım yoksa düşüne düşüne kafayı yicem

Moralim çok bozuk canım kendimi çok tuaf hissediyorum dün sabah yolculadım önce memleketine oradan askeriyeye gidicek offf off benim kendime bi uğraş bulmam lazım yoksa düşüne düşüne kafayı yicem

oyalancak şeyler bulabilirsin canm onlar iyi geliyor.gittiği zaman oturup aramasını beklemekle zaman geçmez zaman uzadıkça uzar sana.gelmickmi bi daha yanına

oyalancak şeyler bulabilirsin canm onlar iyi geliyor.gittiği zaman oturup aramasını beklemekle zaman geçmez zaman uzadıkça uzar sana.gelmickmi bi daha yanına

Yok canım şimdi ailesinin yanına gitti 10 gün sonra askeriyeye teslim olması gerekiyor zaten gelme kötü olurum dedim ordan ankaraya geçicek haziran gibi yemin töreni olur büyük bi ihtimalle ben gidicem yanına

Yok canım şimdi ailesinin yanına gitti 10 gün sonra askeriyeye teslim olması gerekiyor zaten gelme kötü olurum dedim ordan ankaraya geçicek haziran gibi yemin töreni olur büyük bi ihtimalle ben gidicem yanına

bu arada alışırsın işte canm mayıs sonunda olur yemin törenleri gidip görürsün o zmn.dağıtım izni alırsa yine beraber vakit geçirirsinz

Sagol canim. Ewet bnmki de mayista gidiyor biletini aldik.. hayirlisi olsn insallah ya ne bileyim

iyi düşünelim iyi olsun kuzumm.. ben dün nişanlıma öyle moral verdim ki hemde gözümden tek damla yaş akmadan, o sözler benden nasıl çıktı onu da anlamadım gerçi ama :) ama nişanlımın morali keyfi kendine güveni arttı resmen.. o yüzden onlar bizden güç alacak biz de olumlu düşüneliiim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afferinn sana tatlım:80:zaten şu son gunlerinizi böyle mutlu pozitif geçirin tatlımm Gerçekten bizler çok önemli bi faktörüz onların iyi olmaları konusunda.. Biz sürekli ağlarsak onlara belli edersek onlarda içine kapanıyor psikolojileri alt üst oluyor :26: Bi arkadaşım aynen boyle yaptı aglayıp durdu her allahın gunu cocukta ailesine kaçıcam burdan dayanamıyorum diyormuş. Oysa ki karşılaştırma yaparsak gokhan askere gittiiği ilk günlerde aradıgında cok hassastı ben en ufak bi şey soylesem aglayacaktı ses tonundan anlıyordum ama buna hıc ımkan vermedimm hep guzel seylerden konustum morel verdim ona ve Allaha şükür şuan da hiç öyle katlanamayacak duruma gelmedik.. Özlem yokmu Varr hemde çokk ama güzel günlerin hayalini kurarak guzel seylerden bahsederek,gözyasına ımkan tanımayarak uslu uslu gecırıyoruz gunlerimizi inşallah sizde öyle olacaksınız,sende benim kafadansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…