telefon bulmuş daha rahat arıyo şimdi
Selam cinimmm
Nasilsiniz kizlar
Iyi olmaya calisiyorum bende. Dun sevdcegimle disardaydik usuttum heralde grip oldum fenayim :)iyi Allaha şükür sen nasılsınn? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi olmaya calisiyorum bende. Dun sevdcegimle disardaydik usuttum heralde grip oldum fenayim :)
Yok kıız öyle düşünme hayirlisi de bakalım insallah orda kalirda. Gitse bile rahat olcagi bi yer olur insallah. Zaten ulastrmadaydi dimi rahat olur ya bi zorlugu olmaz sanirim
hmmm yakınmışş ne güzell :)
evet canım yakın 4 saat var aramızda inş usta birliğinede ankarada kalır.Dün gönderdim sevdiceğimi memeleketine gitti ailesinin yanına ordanda askeriyeye geçicek :) çok kötüydük ayrılırken ağlamamak için zor tutdum kendimi ama olmadı
Moralim çok bozuk canım kendimi çok tuaf hissediyorum dün sabah yolculadım önce memleketine oradan askeriyeye gidicek offf off benim kendime bi uğraş bulmam lazım yoksa düşüne düşüne kafayı yicem
oyalancak şeyler bulabilirsin canm onlar iyi geliyor.gittiği zaman oturup aramasını beklemekle zaman geçmez zaman uzadıkça uzar sana.gelmickmi bi daha yanına
Yok canım şimdi ailesinin yanına gitti 10 gün sonra askeriyeye teslim olması gerekiyor zaten gelme kötü olurum dedim ordan ankaraya geçicek haziran gibi yemin töreni olur büyük bi ihtimalle ben gidicem yanına
ay geçmiş olsun senin sevdiceğinde Mayısta gidiyor dimi :)
Sagol canim. Ewet bnmki de mayista gidiyor biletini aldik.. hayirlisi olsn insallah ya ne bileyim
bu arada alışırsın işte canm mayıs sonunda olur yemin törenleri gidip görürsün o zmn.dağıtım izni alırsa yine beraber vakit geçirirsinz
iyi düşünelim iyi olsun kuzumm.. ben dün nişanlıma öyle moral verdim ki hemde gözümden tek damla yaş akmadan, o sözler benden nasıl çıktı onu da anlamadım gerçi ama :) ama nişanlımın morali keyfi kendine güveni arttı resmen.. o yüzden onlar bizden güç alacak biz de olumlu düşüneliiim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?