2014 Yarenleri! :)

Hadi yaa niye tartisiniz ki canim gider ayak uzmeyin birbirinizi

ya canım aynen öyle gider ayak alttan almaya çalışıyorum ama benimde sınırım var ya bi konuda konuşuyorduk sesi yükseldi bağırdı agır konuştu

mal mal konuşuyorsun filan dedi neden hep ben alttan alıyorum
Canım iyi konuşmamış tabii ama ben küfür etti falan zannettim.. Olur öyle şeyler ilişkide , gerçi içinizi bilmiyorum tam olarak konusulanları da.. Ama kavga etmemek ikinizin elinde canım konuşup halledin buruk ayrılmayın sonra daha cok uzulursunuz

doğru söylüyorsun canım özür diledi bende çok uzatmadım üzüldüm keşke hiç olmasaydı

doğru söylüyorsun canım özür diledi bende çok uzatmadım üzüldüm keşke hiç olmasaydı

Biribirini çok seven çiftler sık tartışırmışş şaka maka tartışma her ilişkide olur önemli olan büyütmeden uzatmadan sorunu çözmek canım.. Önünüzde zor bi sınav var hazırlıklı olmalısınız birbirinize hiç olmadıgınız kdar kenetlenin

kızlar nasılsınııız? napıyosunuz? ben toplantıdaydım eve geldim kolum alçıda zedelemişim benden haberler bu kadar sizde ne var ne yok?

doğru söze ne denir haklısın canım bizde sabah aynı şeylerden bahsettik :)

kızlar nasılsınııız? napıyosunuz? ben toplantıdaydım eve geldim kolum alçıda zedelemişim benden haberler bu kadar sizde ne var ne yok?

aaa canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et

Kıslarr ben çok mutluyum sevdiğim cuma günü geliyor 10 günlüğüne Ordan da keşan'a Allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…