ohhhhh missgittiği yer baya sıkı sanırsam tatlım:26: gittiğinde telefon götürmedi mi?:26:
94/3 tertip ozaman:) 6 aymi yapacak? Simdiden allah kavustursun canim.
Evet canım büyük ihtimal.Öğretmen askerlik ihtimali de var ama bakalım.
21. Gunde yemin toreni yapildi cuma gunu oluyor torenler. Torenden 20 gun sonrada dagtima geliyorlar 45 gun bile surmuyor. He bide 25. gunde usta yerleri belli oldu
canımsınnn ağzından bal damlıyorre aynı yere gidiyor ya umarım bizim de öyle olurr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi ya :) insallah hakkinizda hayirlisi olsun canim .varmi soz nisan :)
Oyle olacaktir canim hic suphe etme:) zaten bi bakmissin yemin toreni gelmis 21 gun gecmis inan bana.. zaten sonra alisiyosun :) guzel yere dustu sewdigin sukur et canim darisi usta birliginize insalahhh
aminn inşallah canımm çok sağolll :) o iyi olsun rahat etsin başka bir şey istemem :) giderken neler götürdü canım senin askerin?
Askerden sonra canım,ben de atama bekliyorum malesef.
Canim biz herseyini almistik aslinda okadar gerek yok ama kiyamiyo insan istanbul eminonunden 100 tllik aliswers yapmstk ona.. camasrlari atleti falan zaten ozel onlarin yesil . Kilit,igne,ayakkabi boyasi tras takimlari tirnak makasi bepanten krem içlik mavi havlu corap camasir filesi falan baya tutmustu canim. Bol bol ic camasari gtrun caliyorlar cunku canim aklima gelenler bunlar suanlik.
benim de kayınvalidem dün hepsini almışta ben ne alsam diye düşünüyorumm aklıma gelmiyor bir şey, ayakkabı boyası siyah mı canım?
aminn inşallah canımm çok sağolll :) o iyi olsun rahat etsin başka bir şey istemem :) giderken neler götürdü canım senin askerin?
Hadi hayirlisi canim ogretmenmisin?
Siyh cnm evet. Ben tras sonrasi krem faln aldim ona cildi yipranir diye.. camasirlari beyaz almamstr umarimm:))
bizimkinin ailesi pek bişi almadı, herşeyini ben aldım askerimin tek tek özenle seçerek
aldıklarımdan en çok dua ederek kullandığı "vatka" oldu
postallar sert geldiği için ayakları fena vuruyormuş, vatkalar bi nebze önlüyormuş bunu
aklında bulunsunn
Noldu canim ya hayirdir anlat paylas..kızlar kimse yokmu moralim çok bozuk
yok canım yeşil almış :) ben de öyle şeyler alayım bari :)
Evet canım,Türkçe öğretmeniyim.
Noldu canim ya hayirdir anlat paylas..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?