2014 Yarenleri! :)

21. Gunde yemin toreni yapildi cuma gunu oluyor torenler. Torenden 20 gun sonrada dagtima geliyorlar 45 gun bile surmuyor. He bide 25. gunde usta yerleri belli oldu

canımsınnn ağzından bal damlıyorre aynı yere gidiyor ya umarım bizim de öyle olurr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımsınnn ağzından bal damlıyorre aynı yere gidiyor ya umarım bizim de öyle olurr

Oyle olacaktir canim hic suphe etme:) zaten bi bakmissin yemin toreni gelmis 21 gun gecmis inan bana.. zaten sonra alisiyosun :) guzel yere dustu sewdigin sukur et canim darisi usta birliginize insalahhh

Oyle olacaktir canim hic suphe etme:) zaten bi bakmissin yemin toreni gelmis 21 gun gecmis inan bana.. zaten sonra alisiyosun :) guzel yere dustu sewdigin sukur et canim darisi usta birliginize insalahhh

aminn inşallah canımm çok sağolll :) o iyi olsun rahat etsin başka bir şey istemem :) giderken neler götürdü canım senin askerin?

aminn inşallah canımm çok sağolll :) o iyi olsun rahat etsin başka bir şey istemem :) giderken neler götürdü canım senin askerin?

Canim biz herseyini almistik aslinda okadar gerek yok ama kiyamiyo insan istanbul eminonunden 100 tllik aliswers yapmstk ona.. camasrlari atleti falan zaten ozel onlarin yesil . Kilit,igne,ayakkabi boyasi tras takimlari tirnak makasi bepanten krem içlik mavi havlu corap camasir filesi falan baya tutmustu canim. Bol bol ic camasari gtrun caliyorlar cunku canim aklima gelenler bunlar suanlik.

benim de kayınvalidem dün hepsini almışta ben ne alsam diye düşünüyorumm aklıma gelmiyor bir şey, ayakkabı boyası siyah mı canım?

Siyh cnm evet. Ben tras sonrasi krem faln aldim ona cildi yipranir diye.. camasirlari beyaz almamstr umarimm:))

bizimkinin ailesi pek bişi almadı, herşeyini ben aldım askerimin tek tek özenle seçerek

aldıklarımdan en çok dua ederek kullandığı "vatka" oldu

postallar sert geldiği için ayakları fena vuruyormuş, vatkalar bi nebze önlüyormuş bunu

aklında bulunsunn

hmm anladımm canımm çok teşekkür ederimm sağoll :)

kızlar kimse yokmu moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…