2014 Yarenleri! :)

valla artık ağlamak yok su gibi geçip gidicek şuan kendimi çeyize verdim.kendimi birşeylerle meşgul etmeye çalışıyorum.

aslında bir uğraş bulsak kendimize hep beraber burda yapsak nasıl olur?

Ewet ya cok iyi olur biseyler yapalim ama aklima hic bise gelmiyo fikri olan var mii haydi

Yarenlerimmm 365 gün boyunca üzülme psikoloji bozma yok kendimize uğraşcak birşerler bulmamız lazım mesela ne yapmak istersiniz.Burda hep beraber yapıp paylaşabileceğimiz birşey olsun fikri olan varmıı ?

Rabbim tüm askerlerimizi korusun bizlere de sabır versin..

Yarenlerimmm 365 gün boyunca üzülme psikoloji bozma yok kendimize uğraşcak birşerler bulmamız lazım mesela ne yapmak istersiniz.Burda hep beraber yapıp paylaşabileceğimiz birşey olsun fikri olan varmıı ?

hmm bence en önce çeyize verebiliriz kendimizi siz neler yapıyosunuz ben çalışıyorum? sizler? çalışıyor musunuz evde misiniz?

hmm bence en önce çeyize verebiliriz kendimizi siz neler yapıyosunuz ben çalışıyorum? sizler? çalışıyor musunuz evde misiniz?

ben üniversite öğrencisiyim canım ben evde oturuyor olsam kesin örgü örüp temizlik yapardım puzzle yapabilirdim kitap okur dizi izlerdim:)

aynen o zaman sen iyisin canım okulla vakit geçirirsinn en azındann :)

canım haziranın 2 de final haftası başlıyor sevgilim haftaya cuma gidio bende ders çalışmaya başlarım finaller derken birde bakmışım acemi birliği bitmiş diye hayal ediyorum :))

canlar çeyize çokdan başladım ben ama bizimki gittiya psikolojim bozuldu hangi dükkana girsem birşeyler alıp çıkıyorum. :) ayrıca evde dantel örüyorum zaman geçsin kaynanam için

canlar çeyize çokdan başladım ben ama bizimki gittiya psikolojim bozuldu hangi dükkana girsem birşeyler alıp çıkıyorum. :) ayrıca evde dantel örüyorum zaman geçsin kaynanam için

ben de başladım tabi canım da hani aldıklarımızı fikirlerimizi falan konuşuruzz ay ben öremiyorum hem anlamıyorum hem vaktim yok :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…