valla artık ağlamak yok su gibi geçip gidicek şuan kendimi çeyize verdim.kendimi birşeylerle meşgul etmeye çalışıyorum.
aslında bir uğraş bulsak kendimize hep beraber burda yapsak nasıl olur?
az kaldı canım bir an önce gidip gelsinler hayırlısı ile inşallah
Mehtap dogan guneskizcelerim onumuzdek 10 gun pek ugrayamayabilirim buraya iyi geceler bebiklerim
Nisanlim memleketine gitti 7 sinde de teslim olcak gecer mi bu 365 gün dayanabilir miyimsimdiden çok özledim rabbim tüm askerlerin hayırlısiyla dönmelerini nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yarenlerimmm 365 gün boyunca üzülme psikoloji bozma yok kendimize uğraşcak birşerler bulmamız lazım mesela ne yapmak istersiniz.Burda hep beraber yapıp paylaşabileceğimiz birşey olsun fikri olan varmıı ?
hmm bence en önce çeyize verebiliriz kendimizisiz neler yapıyosunuz ben çalışıyorum? sizler? çalışıyor musunuz evde misiniz?
ben üniversite öğrencisiyim canım ben evde oturuyor olsam kesin örgü örüp temizlik yapardım puzzle yapabilirdim kitap okur dizi izlerdim:)
aynen o zaman sen iyisin canım okulla vakit geçirirsinn en azındann :)
canım haziranın 2 de final haftası başlıyor sevgilim haftaya cuma gidio bende ders çalışmaya başlarım finaller derken birde bakmışım acemi birliği bitmiş diye hayal ediyorum :))
aynenn canımm bak ne güzel iştee
canlar çeyize çokdan başladım ben ama bizimki gittiya psikolojim bozuldu hangi dükkana girsem birşeyler alıp çıkıyorum. :) ayrıca evde dantel örüyorum zaman geçsin kaynanam içinhmm bence en önce çeyize verebiliriz kendimizisiz neler yapıyosunuz ben çalışıyorum? sizler? çalışıyor musunuz evde misiniz?
sen çalışıyorsun öyle değil mi canım:)
canlar çeyize çokdan başladım ben ama bizimki gittiya psikolojim bozuldu hangi dükkana girsem birşeyler alıp çıkıyorum. :) ayrıca evde dantel örüyorum zaman geçsin kaynanam için
evet canım anaokulunda çalışıyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdiden hayırlı tezkereler kızlarr, Allah tez zamanda kavuştursunn
ne zaman gidecek sevdiceklerinizz :)
Şimdiden hayırlı tezkereler kızlarr, Allah tez zamanda kavuştursunn
ne zaman gidecek sevdiceklerinizz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?