2014 Yarenleri! :)

kızlar günaydınn napıyosunuz bakalımm?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar günaydınn napıyosunuz bakalımm?

günaydın canım 8 gün sonra sevgilim gidecek ya zaman yaklaşmaya başladı sabah gergin uyandım çok az kaldı yaa

Nisanlim memleketine gitti 7 sinde de teslim olcak gecer mi bu 365 gün dayanabilir miyim simdiden çok özledim rabbim tüm askerlerin hayırlısiyla dönmelerini nasip etsin

Uzulme canim haftaya bnmkide teslim oluyor hep birlkte asicaz insallah beraber sayicaz safaklarimizi ama uzulmeyelim olur mu

hoşgeldin aramıza üzülme benimki 1 hafta önce gitti memeleketine 8 inde teslim olucak ister istemez alışıyor insan üzme kendini baktın canın sıkılıyor üzülüyosun burdan dertleşelim 365 gün beraberiz :)

Simdi bi dokuldum kizlar anlatamam ;( ama hemen sildim gozyaslarimi guclu olmamiz gerek. Birbirimizi birakmayalim canlar

Simdi bi dokuldum kizlar anlatamam ;( ama hemen sildim gozyaslarimi guclu olmamiz gerek. Birbirimizi birakmayalim canlar

valla artık ağlamak yok su gibi geçip gidicek şuan kendimi çeyize verdim.kendimi birşeylerle meşgul etmeye çalışıyorum.

aslında bir uğraş bulsak kendimize hep beraber burda yapsak nasıl olur?

Uzulme canim haftaya bnmkide teslim oluyor hep birlkte asicaz insallah beraber sayicaz safaklarimizi ama uzulmeyelim olur mu
Rabbim hayırlısiyla döndüklerini görmeyi nasip etsin
Cok sağolun

Cok tesekkur ederim inşaallah birlikte asicaz bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…