- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
ama nideennn dövme beniiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Feysbukunu yaz bana
dur canım yazayım hemen
Ekledimmmm caniiiiimmmm
kızlar günaydınnnapıyosunuz bakalımm?
Gunaydin canim,. Valla ben bi iki saate cikicam nisanlimla bulusayim :) sen napiyosun
günaydın canım8 gün sonra sevgilim gidecek ya zaman yaklaşmaya başladı sabah gergin uyandım çok az kaldı yaa
bizim 6 gün kaldı
Nisanlim memleketine gitti 7 sinde de teslim olcak gecer mi bu 365 gün dayanabilir miyimsimdiden çok özledim rabbim tüm askerlerin hayırlısiyla dönmelerini nasip etsin
Mehtap dogan guneskizcelerim onumuzdek 10 gun pek ugrayamayabilirim buraya iyi geceler bebiklerim
Hadi gozun aydin bebikim :)
Nisanlim memleketine gitti 7 sinde de teslim olcak gecer mi bu 365 gün dayanabilir miyimsimdiden çok özledim rabbim tüm askerlerin hayırlısiyla dönmelerini nasip etsin
hoşgeldin aramıza üzülme benimki 1 hafta önce gitti memeleketine 8 inde teslim olucak ister istemez alışıyor insan üzme kendini baktın canın sıkılıyor üzülüyosun burdan dertleşelim 365 gün beraberiz :)
Simdi bi dokuldum kizlar anlatamam ;( ama hemen sildim gozyaslarimi guclu olmamiz gerek. Birbirimizi birakmayalim canlar
Rabbim hayırlısiyla döndüklerini görmeyi nasip etsinUzulme canim haftaya bnmkide teslim oluyor hep birlkte asicaz insallah beraber sayicaz safaklarimizi ama uzulmeyelim olur mu
hoşgeldin aramıza üzülme benimki 1 hafta önce gitti memeleketine 8 inde teslim olucak ister istemez alışıyor insan üzme kendini baktın canın sıkılıyor üzülüyosun burdan dertleşelim 365 gün beraberiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?