2014 Yarenleri! :)

kızlarr sevgilimi biraz önce kamerada gördümmmm çok mutluyum tabi elektrikler gitmeseydi daha çok görecektim ama neyse buda birşey :))

Günaydınn..
Hıphızlı geçen bir haftasonu olması dileğiyle.. 🙏

zaten telefonda pek konuşamayoduk hep netten yazışıyoduk pek bi etkilemedi ama pazar günü ablasına gtcem evide tam bilmiyorum telefn lazım olucak ya

düzelmedi galiba telefon yeni alcan galiba bebeğim iyi hadi sizin o imkan var bzde bugün telefona kavuşabiliriiizzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlar günaydııınnn
Nişanlım hatayda asker dün gece aradı komutan postası oldum dedi iyi bişey sanırım bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen:13:

gizli tabiki yasak çünkü telefon cezası var ilk uyarır sanırım sonra tekrar yakalnırsa askerliği uzayabilir

Hım yakalanmaz Allah'ın izniyle.. Bir de benim sevgilimin acemilik 2 aymış komutan yemin töreninden sonra telefon serbest demiş anlamadım yaa..

düzelmedi galiba telefon yeni alcan galiba bebeğim iyi hadi sizin o imkan var bzde bugün telefona kavuşabiliriiizzzzzzzzzzzzzzzz

kız şafak gözüme güzel görünmeye başladı okul varken hızlı ilerliyo cidden ama okulda 1 aya bitiyo delircem evdeee evet telefon gitti galiba

Hım yakalanmaz Allah'ın izniyle.. Bir de benim sevgilimin acemilik 2 aymış komutan yemin töreninden sonra telefon serbest demiş anlamadım yaa..

dikkat eder yine göstere göstere kullanmzlr izin verse bile.

bu arada amin inşallah yakalanmayız canım..

Son düzenleme:
kız şafak gözüme güzel görünmeye başladı okul varken hızlı ilerliyo cidden ama okulda 1 aya bitiyo delircem evdeee evet telefon gitti galiba

bahaneyle yeni alırsın işte evet ya galiba güzelleşiyor şafağımız şöyle 250den aşağılara doğru inebilsek daha bi güzel olcak ayoll
yazın kursa filn yazıl tatlım oyalanırsın yine hızlı geçer zaman.bilgisayar kursuna filn git iş hayatında lazım oluyor çünkü sertifika

yazın eve bi kapanınca dışarı çıkası gelmiyo insanın bakalım duramazsam ya kursa falan giderim ya işe girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…