Kiyamam ya allahim sabir versin sanada canim benim cok zor ya benimde vallaha icim parcalaniyo canim cok aciyo ya cok iyi anliyorum seni
Bu yazıları okumak istemiyorum ya aglicam resmen çook ozledim bnde
Offff cok kötü bi durum ya allahim hepimize sabir versin
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Seninki nereye gitti canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seninkiyle nasil konuscanz haberi varmi.bn herlde kafayi yerdim snirden:))
ağlayalım açılırız boşverelim ben tutmuyorum artık hiç kendimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zaten telefonda pek konuşamayoduk hep netten yazışıyoduk pek bi etkilemedi ama pazar günü ablasına gtcem evide tam bilmiyorum telefn lazım olucak ya
düzelmedi galiba telefon yeni alcan galiba bebeğimiyi hadi sizin o imkan var bzde bugün telefona kavuşabiliriiizzzzzzzzzzzzzzzz
Nasıl yani siz telefon kullanabiliyor musunuz??
biz ustalıktayız canım bir ay filn oldu gideli ondan alalım dedik telfn
zaten bir süre sonra tutamıyorum kendimi zaman zaman boşalıyorum
Serbest mi saklıyor mu? Yakalanırsa ne oluyor?
gizli tabiki yasak çünkü telefon cezası var ilk uyarır sanırım sonra tekrar yakalnırsa askerliği uzayabilir
düzelmedi galiba telefon yeni alcan galiba bebeğimiyi hadi sizin o imkan var bzde bugün telefona kavuşabiliriiizzzzzzzzzzzzzzzz
Hım yakalanmaz Allah'ın izniyle.. Bir de benim sevgilimin acemilik 2 aymış komutan yemin töreninden sonra telefon serbest demiş anlamadım yaa..
kız şafak gözüme güzel görünmeye başladı okul varken hızlı ilerliyo cidden ama okulda 1 aya bitiyo delircem evdeeeevet telefon gitti galiba
bahaneyle yeni alırsın işteevet ya galiba güzelleşiyor şafağımız şöyle 250den aşağılara doğru inebilsek daha bi güzel olcak ayoll
yazın kursa filn yazıl tatlım oyalanırsın yine hızlı geçer zaman.bilgisayar kursuna filn git iş hayatında lazım oluyor çünkü sertifika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?