2014 Yarenleri! :)

Kizzlaaar aradiii dolu dolu uc dakikaaa :)

valla dün bizim 3 dakika 21 saniyeydiiii
bugünü söylüyorummm 1 cevapsız (yetişemedim buna ) 06 dakika 15 saniye + 7 dakika 13 saniye + 5 dakika + 8 dakika 12 saniye Allahıma binlerce kez şükürler olsunn

valla dün bizim 3 dakika 21 saniyeydiiii
bugünü söylüyorummm 1 cevapsız (yetişemedim buna ) 06 dakika 15 saniye + 7 dakika 13 saniye + 5 dakika + 8 dakika 12 saniye Allahıma binlerce kez şükürler olsunn

he heee

ayyy ilk günlerimiz geldi benim de aklımaa

ben de böle saniyesine kadar sayıp mutlu oluyordumm, yazıyordum bizim topiğee

aynen canım ya terminal çok kalabalıktı doya doya sarılamadım ağladık herkes bize bakıyordu o sırada

biz askeriyeye kadar gittik yol boyunca arabada hep göğsünde yattım zaten doya doya sarıldık ama askeriyede sarılmadı sarılamam dayanamam dedi çok ufacıkta olsa ben sarıldım tabi bırakır mıyım hiç sarıldık arkamı döndüğüm anda bir açtım çeşmeleri zaten o zamana kadar hep tutmuştum.. neyseki ağladığımı ona çaktırmadım üzülür diye ama arabada bir ara ikimizde ağladık tutamadık kendimizi

Bugun esimi havaalanina biraktm Allahim bu ayriligimiz son olur ins nasil biseydr ki bogazim dugum dugum oldu konusamadm aglamamak icin zor tuttm kendimi karnimdaki yavrumda anladi sanki kipir kipir hareketlendi nasil.Yuce Rabbim sabrini vericek.biliyorum ama nefes alamiyorum gittigi andan berii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya kiyamam allahim sanada sabir versin cok kötü bisey bide hamilesin allahim dayanma gücü versin sana insallah son ayrilmaniz olur bu ...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ya kiyamam allahim sanada sabir versin cok kötü bisey bide hamilesin allahim dayanma gücü versin sana insallah son ayrilmaniz olur bu ...

Amin canim surekli.dua ediyorum zatenn

Sizin İçin cok daha zor olsa gerek rabbim hepimize sabır versin

Bu yazıları okumak istemiyorum ya aglicam resmen çook ozledim bnde

Offff cok kötü bi durum ya allahim hepimize sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…