• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

:UOTE=BitterCikolatamm;35204508]dün askerlik şubesine gitti gamzelimm onu söylerken bile gözlerim doldu :18: inşallah çabuk geçer zaman herkes sağ salim kavuşur :31:[/QUOTE]

banada öyle olmuştu tecili bozdurmadan aglamaya başlamıştım:26::98:

Son düzenleme:
:UOTE=BitterCikolatamm;35204508]dün askerlik şubesine gitti gamzelimm onu söylerken bile gözlerim doldu :18: inşallah çabuk geçer zaman herkes sağ salim kavuşur :31:

banada öyle olmuştu tecili bozdurmadan aglamaya başlamıştım:26::98:[/QUOTE]

zaten sulugözüm şimdiden böyleysem uğurlarken ne olur bilemiyorum :26:

banada öyle olmuştu tecili bozdurmadan aglamaya başlamıştım:26::98:

zaten sulugözüm şimdiden böyleysem uğurlarken ne olur bilemiyorum :26:[/QUOTE]

aynen valla komşunun oğu gitse aglarım bu durumda cuma günü terminalde ne yaparım bilmiyorum düşüp bayılmaktan korkmaya başladım :26:

4 yıllık üniversite okuyup uzun dönem çıkanlar da varmış canım ben bilmiyodum kısa dönem yapıyor hepsi sanıyodum :53: o yüzden belli değil diyim :18: inşallah kısa dönem olur:26:

hımmm, büyük ihtimal kısa dönem gider o zaman canımm.. lisans mezunu olup da uzun dönem çıkanların sayısı az oluyor, kendi istemeden.

mesleği ne?

düzeldik şu an ayrılık konuşması yaparken:52:

ayyyy sevindimmmm :16:

zaten sulugözüm şimdiden böyleysem uğurlarken ne olur bilemiyorum :26:

aynen valla komşunun oğu gitse aglarım bu durumda cuma günü terminalde ne yaparım bilmiyorum düşüp bayılmaktan korkmaya başladım :26:[/QUOTE]

öyle olunca onun da aklı kalır diyorum ama tutamam ki kendimi :26: sakin olmaya çalış canım tutmaya çalış kendini biraz o gidince başla ağlayacaksan :) bende yapamıycam bunu ama deniycem en azından :26:

5 ayimiz kaldı hayırlısı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
öyle olunca onun da aklı kalır diyorum ama tutamam ki kendimi :26: sakin olmaya çalış canım tutmaya çalış kendini biraz o gidince başla ağlayacaksan :) bende yapamıycam bunu ama deniycem en azından :26:[/QUOTE]

kendimi tutuyorum tutunca konuşamıyorum konuşunca da aglıyorum tutamıyorum o giderken birşeyler söylemek istiyorum birde terminalde tüm aile akraba filan olacak oda ayrı gerginlik canım rahat davranmak istiyorum :26::25:

nidaaa gökhana sıkıca sarıldın mı :) hoşgeldin avatarda koymuşsun :34:

sarılmam mı kuşumm durmadan öpüyorumm yarimi 5 gun sonra keşan'a yolculuk var maluum:105: gökhanda diyo o kamuflajları tekrar giymekkk koyuyo şimdiii bana :50: alıştık tabi kaç gündür sivil hayatı.. neyse özledkce gidicem inş yanına yoklgumu hissetirmiceem sevdiğime:16: Avatarı bugun cektık daha devamıda var nasıl olmuş?:27:

sarılmam mı kuşumm durmadan öpüyorumm yarimi 5 gun sonra keşan'a yolculuk var maluum:105: gökhanda diyo o kamuflajları tekrar giymekkk koyuyo şimdiii bana :50: alıştık tabi kaç gündür sivil hayatı.. neyse özledkce gidicem inş yanına yoklgumu hissetirmiceem sevdiğime:16: Avatarı bugun cektık daha devamıda var nasıl olmuş?:27:

görünce aglamak geldi içimden çok güzel olmuş ben ne yapıcam demeye başladım yeniden biliyormusun:(

çok tatlısınızzz :16::nazar:

Back
X