• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

iyi gecelr canlarım.. bugün askerimm tuttu kolumdann dr'a götürdü benii 1 aydır hastayım ilaçlar bitti ben iyileşemediim.Kan aldılarrr hiç sevmem kan verrmeyii:14: soonra taksime gittik yeşilköyde çay içtikk yorucu bir gündü. siz neler yaptınız ballarım:ssz:

iyi gecelr canlarım.. bugün askerimm tuttu kolumdann dr'a götürdü benii 1 aydır hastayım ilaçlar bitti ben iyileşemediim.Kan aldılarrr hiç sevmem kan verrmeyii:14: soonra taksime gittik yeşilköyde çay içtikk yorucu bir gündü. siz neler yaptınız ballarım:ssz:

geçmiş olsunnn canımm :71:

biz bişi yapmadıkkk :31:

benimki bi gitsin alışssın iki haftada bir giderim edirneye düştü istanbula çok yakın:16: . Tek avuntumuz yakın olması zatenn:32:

çok şanslısınız o zamaaaan :31:

benimkinin acemiliği Tekirdağdaydı, ben Gebzedeyim, o zaman 2 kere gitmiştimm :31:

ama şimdi Gelibolu'da :5: daha ancak gidebileceğim, bi daha da gidebilir miyim bilmiyorumm :5:

Arkadaşlar usta birlik Üsküdar a çıkan var mı aranızda :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok şanslısınız o zamaaaan :31:

benimkinin acemiliği Tekirdağdaydı, ben Gebzedeyim, o zaman 2 kere gitmiştimm :31:

ama şimdi Gelibolu'da :5: daha ancak gidebileceğim, bi daha da gidebilir miyim bilmiyorumm :5:

Gelibolu kaç saat canım gebzeden? bu arada siz kısa dönem değilmiydiiniiz?

Back
X